Bu tarz mecraya uç bir soru olucak ama yargılamadan bana fikir verebilecek var mı?

Ben 25 yaşındayım evlenmek istiyorum. Sevdiğim birisi vardı ama Nisan ayında ayrıldık daha doğrusu terkedildim. Muhafazakar bir ailede yetiştim kapalı ve hafızım. Görücü usulü taliplerim çıktı iyi insanlar dı ancak ben görüşmeye gidince hiç bir ısınma olmadı bende uzatmadan ikinci kez görüşmeden konularımı kapattım. Deli gibi aşık olmayı beklemiyorum ama görünce hoşlanmak beğenmek istemek benim de hakkım... şimdi bir talibim çıktı hafız maddi durumu güzel temiz bir çocuk anne ve babam ısrar etti görüşmeye gittim... ilk önce oturdum ama asla fotoğrafta ki gibi değildi daha farklıydı durumları iyi olmasına rağmen giyimi özensizdi bana vakıfta çalışıyor demişlerdi çocuk hocaymış medrese de... Kıyafet olarak pantolonlu resmini görmüştüm ama şalvarlı ve takkeli... şunlara kafam takıldı çocuk 24 yaşında arabası yok ehliyete bile yeni yazılmış orta okuldan çıkıp kendini kursa adamis çok güzel ama meslek değil bana göre 3 te gidip 10 da geliyor... ve oturup bana sadece cemaat anlattı çok sıkıldım bende feraceliyim ama öyle birini taşımaya çalışmak çok zor ne yapmalıyım?

Bu tarz mecraya uç bir soru olucak ama yargılamadan bana fikir verebilecek var mı?