Ben 20 yaşındayım benim babam annemi aldatıyor. Ben bunu öğrendiğim de şok oldum tabi kimseye diyemedim şimdi ise ben mutfakta dururken falan gelip arkadan resimimi çekiyor gbi hissediyorim ne yapicam şaşırıp ordan kaçıyorum o anlamiyorm sanıyor ama anlıyorum yanlış mı anlıyorum diyorm bazen ama değil bence kendisi olgun AP adında sayfaları da takip ediyor sizce nasıl bri cikmazdayim napabilirim psikolojim çok bozuk lütfen birisi mantıklı bişe desin kızıyim yani ben mi yanlış anliyorm çekip napicak sonucta
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aldatmasini dogru amlamissindir ama fotografini cekip bisey yapmayacagini dusunmek, ummak istiyorum. Tabi sen daha dogrusunu bilirsin. Bu durumda yapacagin en dogru hamle anneni karsina alip hepsini anlatmaktir
Eski zamanı insanı vazgecicegini bilsem ben bir dakika durmam söylerim ama bu yaştan sonra ne yapicam tek başıma diye dusunucek çünkü babam evliliğine yansıtmıyor bunu gayet mutlular yani
Bu yastan sonra napacagini dusuncek dusunsunde eger evliligine devam etmek isterse yine de devam eder. Ama bilmeye hakki var
Siz bu şekil düşünüyorsunuz ben olsam yerinizde bende derim ama inanın işin içine girince öyle olmuyor tam olarak
O zaman eger soylemeyeceksen en azindan fotograf isinde dogrumu anliyorsun onu kestirmeye bak derim eger dogru anliyorsan maalesefki artik evliligi dusunmeden bu isi annene tasiman gerekir
Liseyi bitirmiş sin. Üniversite gidiyorsan ailenden kısmen uzaklaşırsın. Gitmiyorsan bu defa evlilik yoluna bak.
Üniversite ailem yanında okuyorm. Babadan kaçarak bir eblilik yapsam bunun da hayırlı olucagini sanmiyorm bir erkeğin elinden bir erkeğe gitmek doğru degil
Senin dediğin normal şartlar için geçerli. Ama şu an senin şartlarında kaçarak yapacağın evlilik şerden hayıra koşmak olur.
Ben üzgünüm ama bu düşüncenizi çok fazla katılmıyorum 😔
Ne seni ne babanı tanıyorum. Ne de seninle evlilik düşüncem var. Anlattıklarına bakarak diyorum ki birisiyle evlenip evden gitmen lerden hayıra gitmek olur.
Baban fotoğraflarını internete koysa ya da sana kötü bir şey yapsa iyi mi olacak.
Siz çok haklısınız fakat demek istedifim şu böyle birinden kaçmaya çalışırken belkide daha çok beteri olan biri olucak yani kaçmak için evlilik mantığına söyledim sadece
Her evlilik bir risktir.
Öyle tabikiii
Abin ile diyaloğun nasıl?
Çok iyi değil yani bizde böyle şeyler çok büyük karşılanır 24 yaşında hayatımız birden değişir öyle soylim ve şu an abim evlilik düşünüyor bunu nasıl diyebilirim ki
Mesaj olarak yaz. Başında bunu yüzyüze anlatamayacağın için mesaj yazdığını belirt. Kendisinden başka sana yardımcı olacak birinin olmadığını söyle. Özellikle senin videonu çekmesi önemli.
Neyapmaya ca ol istigini daha dikkatli izle belki yanlış anlamış indir eğer doğruysa babanla mm konuş annenden önce belki durumu duzeltir
İkisiylede konusucak cesaretim yok 😔
Öyleyse karışma görmedim duymadım oyna
Çok tehlikeli şeyler bunlar bak acilen güvendiğin biriyle paylaş
Haklısınız ama ben kendi adıma utanıyorum
Şimdi böyle bı durumdan emin misin yoksa. paronaya mi yapıyorsun ilk kendine sor emin olsugun zaman illaki birinden yardım al güvendiğin
Bu biirii erkek mi olmalı sizce
Farketmez erkek kadın ama güvendiğin olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim dedim ya tehlikeli bu işler dikkat et kendine iyi akşamlar
Valla kardeşim zor bi dönem. Bir tecvz haberi duymuştum adam öz kızıns tecavüz etmişti. Neden böyle yaptığı sorulunca adam insan kendi meyvesinin tadına bakmaz mı gibisinden bi cevap vermişti. Dünyadan bi tık daha tiksindim. Allah belalarını versin
Amin ben bin kere daha tiksiniyorum
bazı insalar kızlarının fotosunu paylaşıyor böylece kendilerine mastürbasyon malzemesi oluyor
Bu kadar cirkinlrsmek bilmiyorm ben kapalıyım namaz kılan biriyim yani insan allahdan hicmi korkmaz
bu son sorduğun kısımın cevabı evet olsaydı haberlerde görüklerimiz başka olurdu ;)
Baban sapık ruhlu sapkın bir adam. AP dedigin gay sayfalari. Her ayal. var belli ki. Annene anlat her seyi..
Nasıl anlatabilirim bunu 50 yaşındaki kadin dünyası yikilicak
Valla ben olsam baba dinlemem.. neyse. Her sey acik baba dedigin adam ne yazik ki sapık ve fotolarini flan sayfalara atiyodur turbanli kizim flan diye haberin ola dikkat et
Peki buna nasıl engel olabjlirim
Al karsina o adami vazgec bu isten de korkut gözünü polis savcilik vs de iste. Olmadi biz yardimci olalim elimizden ne gelirse
Yüzüne vurup anlatacaksin tabi boyle insanlarda yuz yoktur sapkinlasmislardir artik. Abin vs yok mu?
Abim var ama bu iş çok çok buyur ben annemin üzülmesini istemiyorm
Ee nolacak böyle. Uzamasin diye bsey yok. Anlat abine herseyi
Bence sen aldatma konusundan sonra her hareketinden işkilleniyosun, yani umarım böyledir baban sonucta
Birisi siz mutfaktayken arkaniz donukken telefonu size tutuyorsa ne yapıyordur ya da yatarken
Fotograf çekiyo olması muhtemel
Beni thakhip edermisin konuşalım bu konu hakkında
Sizi takip etmeme gerek yok burdan yszin
Burdan konu çok uzar doğru düzgün konuşamayiz diye dedim
Babanla konuşmayı denesene
Konuşamam
Ozaman annene söyle
Baban gay o zaman vurduruyor
Sağol ya 😅
Saygı duymalisin ama
Pardon ne saygısı
Artık gol yemekten hoşlanıyor gol atmaktan yorulmuş dünyaya bir kez gelecek