Yargılmadan fikir verebilir misiniz?

1.5 ay önce bir adamla tanıştım hiç beklemediğim bir anda. İş görüşmesinde tanıştık. Orada çalışmaya başladım. Bana ilgisi olduğunu hissediyordum ama emin olamıyordum. Kendisi evli ve bebeği var. Ama bana tavırlarının herkese olduğu gibi olmadığını hissedebiliyordum. Beni görünce mutlu olduğunu söyledi, evime ya da gideceğim yere bırakıyordu, eve bıraktığında ben içeri girene kadar bekliyordu, bazen iltifatlar ediyordu özellikle de güzelliğimle ilgili, para da gönderdi. Bir gün beni izlediğini bile fark etmiştim. Hatta erkek arkadaşımı bile kıskandığını hissediyordum. Onunla ilgili olumsuz konuşuyordu. Bir gün telefonumda fotoğraflarıma da bakmak istedi. Ben de "belki kötü fotoğrafım" vardır diyince "senin kötü fotoğrafın olmaz ki, mümkün mü bu, sen çok güzelsin" dedi. Benim hakkımdaki şeyleri de unutmuyordu. Soğuk olduğu zamanlarda da kalın giyinmemi filan söylüyordu. Biri ona eşini ya da çocuğunu sorduğunda kısa cevaplar veriyordu ve ses tonu azalıyordu. Tüm bunlardan dolayı şüpheleniyordum ama kendi içinde yaşıyor gibiydi. Bir gün beni eve bırakırken ellerin üşümüş diyip elimi tuttu ısıtmaya çalıştı. Sohbet ediyorduk. O an beni öptü. Ben de neden diye sordum, kendini durduramadığını söyledi. O gün benden hoşlandığını itiraf etti ama reddettim. Fakat aklıma düştü. Başka bir gün beni kaybetmek istemeyecek kadar benden hoşlandığını söyledi. Bir şekilde hayatımda olmak istiyormuş. Bana maddi manevi her konuda yardım etmek istediğini, bana iyi gelmek istediğini söyledi. Bir gün biraz yakınlaştık, o an her gece beni düşündüğünü söyledi. Yakında yurtdışına çıkacağım, bununla ilgili bir gelişme var mı diye sorular soruyor her görüştüğümüzde. "Gidiyorsun yani" dedi, morali bozuktu bunu söylerken. Burada üniversite sınavına girmemi söyledi, sınavın parasını da ben veririm dedi. Erkek arkadaşımla ilgili de onu tanımadığı halde o sana göre biri değil diyor. Ayrılmamı istiyor sanırım. Bir gün bana "belki sen yurtdışına gittikten sonra ben de arkandan gelirim, olur mu, hayat bu" dedi. Bana araba kullanmayı da öğretmeye çalışıyor, sana ben öğreteceğim bunu dedi. Ama hem ona duygularım ilerlemeye başladı hem de birileri duyar falan diye korkuyorum. Bu kişiyle aramızda pek yaş farkı da yok. En iyisi en kısa zamanda buradan gitmek diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce?

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Bir de az önce gördüm, eşi bugün benim onunla giydiğim kıyafete çok benzeyen bir kıyafet giymiş
Yargılmadan fikir verebilir misiniz?