Yargılamadan düşüncenizi söyler misiniz?

Çok düşündüm yazayım mi buraya diye ama gelecek tepkileri de göze aldım. Şimdi ben 23 yaşındayım. Birisi vardi bana son zamanlarda ev konusunda is konusunda vs çok yardımcı oldu. Kendisi ile aramda 25 yas var. Ben ondan hoşlanıyordum yani bilmiyorum hoslanti mi denir ne denir buna. Ama kendisi evli olduğu için asla rengimi belli etmedim. Birkaç kez ben de varken işte eşiyle ilgili şeyler falan anlattı çocuklar için evliyiz vs diye hiç ilgilenmedim duymazdan geldim ( 2 cocugu var kızı benle yaşıt oğlu ise 16 yaşında) Bugün ise iş seyahati dönüşü şoför eve bırakıyordu onu. Sonra iste bana yazdı konuşuyorduk falan sonra aşık olduğunu söyledi. Sok oldum mutlu da oldum biraz ama sonucta evli? Ve bunun yanlış olduğunu söyledim ona aramizda sevgi yok falan dedi. Esinizin sevmediğini nereden biliyorsunuz falan dedim ben de. Bilmiyorum aslında mutlu oldum ama işte ne yasanirsa yasansin günün sonunda yine ben yuva yıkıcı olurum ben kötü olurum. Bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum ama kırmadan incitmeden lütfen.

Güncellemeler
+1 yıl
sarhoştu bunları söylerken
Yargılamadan düşüncenizi söyler misiniz?