Evli biriyle olmuştum hatt benim ilk’im olmuştu her neyse devam etmekle etmemek arası şu anda. Geçen benimle telefonla konuşurken uzaktan bebek sesi geldi yani kendi bebeğinin sesi ise evde arka odaya geçip nasıl bu kadar rahat konuşabilir bilmiyorum şaşırdım nasıl oluyor bu
AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende hayret içindeyim evli adam seni zikiyor sorun yok evde başka odada konusmazi senin acayibine gidiyor metres
Metres kelimesinin bir hakaret olduğunu mu düşünüyorsunuz ha ha ha ha ha! Evli olan ben değilim benim kimseye sadakat borcum yok beni bağlamaz siz neyin kafasındasınız? Gelmiş burada da erkekler namus timsali kesilmiş. Hey yavrum hey nr b**klar yediğinizi bilmezsek inanacağız pardon yiyrmrfiğinizden kudurduğınızu
İsmi önemsiz bana giren çıkan bişey yok evli olan ziker seni sonra başkasına da gider seni bırakır kullanmalı poşet gibisin şimdi bana değil ilerde meslek olarak napcan onu düşün şimdiden tabi soru trol bence
Rahatlığı belki daha önce de böyle şeyler yapmıştır gibi yorumlanabilir ama ona asla güvenemeyeksin sonuçta karısını aldatıyor
Aman o kadın da saf mı sal^k mı belli değil. Sevgiliyken de başkalarıyla aldatılıyordu o kadın. Adam instada bile karı kız kovalıyor görmezden geliyor işte ne olduğu belli değil öyle söyleyeyim
Valla ben ailemle bile eşim evdeyken mecbur olmadıkça konuşmuyorum o nasıl başarmış hayret pes doğrusu
Ne alaka? Adam zaten senin gibi eşine bağlı olsa aldatmazdı ablacım
biz * koyamıyoruz, bunlar evlilere koşuyor, yazık
Harbiden..
Evli sonuçta başka ne bekliyorsun , bebek de yapar kariyerde
Ben ne diyorum sen ne diyorsun be ablacım hey Allahım ya
Hey Allah’ım ben mi yalnış anladım , karısını aldatın beraberce adamla rahat rahat konuş sonrada bebek sesi mi absürt olan? Ha evde ha dışarda ne farkeder
Evdeyse kadın da evde aw neyini anlamadın? Nasıl cesaret ediyor onu soruyorum iyi misiniz ya
Belki çocuğa o bakıyordur , eli evde yoktur o an
İş arkadasin
Ebem
Lan eve öyle diyor mal yatan sen çocuklu adamla bana hakaret eden sen sg kasmerr
İş arkadaşım diyip arka odaya geçiyordur tabiki. Ama gelip biri dinler diye korkmuyor mu diyorum ne cesaret diyorum
Olum bu cesaret değil cahillik ve sen nerde olduğuna bile emin değilsin belki arkadaşının evi
Konum attı sana evdeyim diye
Ben evdeyim demedi aw evde olunca sevinecek miyim ahahahshjdjdjdj. Bebek sesi geldi arkadan diyorum beneği var aw o zaman evde diyorum ben de be cesaret diyorum da anlayamıyorsunuz sorulanı bile
Başka evde olabilir
Başka evde de olsa aile orada o zaman
Adam rahat demekki