Yargılamadan yorumlayın lütfen?

İyi olmuş vs yorumlarınızı kendinize saklayın 1 aydır ayrıyız geçen ay tatile gittik test yaptım silik çıktı buna yazdım konuştuk yanındayım ne olursa olsun işte hemde tekrar barışmak için konuştu ama yaptığı şeylerden sinirimi daha atamamıştım kavga ettik 3 gündür tamam herşeyi bi köşeye bırakalım bu durum hakkında konuşalım netleşsin sonra diğerlerini konuşalım yoksa sürekli kavga ediyoruz dedi herneyse konuştuk şimdi geliyim test alalım tekrar dene dedi akşam 8 de bende yarın yapalım dedim tamam dedi bende sanıyorum ki beraber yaparız yanımda olur ben senin hesabına para atayım test felan için dedi tekrar engelledim normalden yazdı yine niye engelledin diye yanımda olmak yerine para atıyım diyosun dedim yarın Ankara 'da değilim dedi şu an yıllık izinde tatil ayarlamış oraya gidiyormuş dedim bu durumda beni bırakıp nasıl gidiyorsun sen dedi ilk yazdıgın gün ben geliyim dedim kabul etmedin beklemekten başka çaremiz yok dedin bende ondan önce zaten ayarlamıştım felanlar filanlar etti böyle bi durumda siz ne yaparsınız sonrada gelmiş bende istemiyorum artık seni diyo sonra ben cevap verince ben bu olaylardan sonra halledelim sana evlilik teklifi edicektim kabul et veya etme anneme bile dedim ister inan ister inanma diyo ben bi haftadır bununla ugraşırken o tatil keyfi yapıcak
Yargılamadan yorumlayın lütfen?