Yargılanmadan yorum yapar mısınız?

Arkadaşlar durumumu analiz edip anlamaya çalışıyorum

Şimdi şöyle 24 yaşındayım. Hayatımın şöyle bir evresine baktığımda bildiğim çoğu şeyin yanlış olduğunu biilerek büyüdüm yani öyle bir aileye göre farkındalığım farklı idi

Ailem mi paraya tapıyor ben mi çözemiyorum

Kilolu bir çocuktum en bariz örnek kilo verdim sporumu yaparım kilomuda verdim ama mesela benim bunu yapma amacım sağlıksal problemim çıktı ondan kaynaklı idi sporuda anksiyetem olduğu için stres amaçlı yapıyorum hiperaktiflik var enerjiyi atmak amacıyla yaptım amaç buydu amacım güzel olayım rağbet göreyim değil

Annem örnek şunu verir kilolu kadını erkek sevmez talibin az olur varlıklı birini bul diye çocukluktan beri aşılama olayı var manipülasyon bildiğiniz yemediğim için manipülasyonu sökmüyor pek

Üniversiteyi bitirdim yani gene başladılar zengin birini bul en sonunda bir gün şey dedim zengin senin kızlarını ne yapsın her şeyin bir davul dengi dengine olayı vardır zengine bir şey vad etmek lazım saçma sapan bir şeyin münakaşası ama tahammül seviyesi az kaldığı için artık susamadım.

Üniversiteyi insanlar okuyor ediyor ne güzelde garanti meslek mi? sunuyor milyon dolarlar bize bunu yaparsınız şunu yaparsınız sorunları

Yani ben bunu neye bağlamalıyım çözemiyorum şu an yüzeysel bir özet geçtim olayın derinine inersek yapılmayan şeyleri yapmış gibi anlatma olaylarından hiç bahsetmiyorum

Ailem sonuçta kötüde düşünmek istemiyorum ama insana batmaya başlayınca düşünmeden edemiyor

Sizin yorumlarınızı merak ettim

Yargılanmadan yorum yapar mısınız?