Birkaç sene içinde ikili ilişkilere karşı olan tavrım duruşum değişti. Normalde kimseyi aldatmaz yan gözle bile bakmayan ben bir zamandan sonra yapmam dediğim şeyleri bile yaptım. Bir kişiyle yetinebiliyorum ama diğer yandan erkek arkadaşlarımla konuşmak bazılarıyla flört etmekten keyif alıyorum. Hayatımdaki kişiyi seviyorum ama o ilgisiz bırakınca bazen farklı arayışlara giriyorum fakat bu durumdan rahatsızım nasıl kurtulabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnarmısın bu bir hastalık elinde olmayan bir şey yapmak istemezsin ama artık ne oluyorsa o anda insan engel olması güç zaman la bitecektir bir anda kesip atamazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılAma hiçbir ilerleme yok en fazla 2 ay falan rahat durmuşumdur
Soran+1 yılHahaha ağlanacak halime güldürdün beni
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de var bu aralar bende hoşanmıyorum ama engelde olamıyorum
0101 Yorumla
Soran+1 yılNapıcaz böyle
- +1 yıl
İkimizde de hotwife ruhlu bir karakter olabilir hem soruyu soran hem sen, heyecanı seven bir yapı yani:)
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller öyle değildim ya yeni başladı
- +1 yıl
Peki neden başladığını düşünüyorsun? İlgisiz bir partner ya da sorunlarin baş gösterdiği bir ilişki ya da çevrendeki ilginin artması mi? Yoksa kendini yeniden keşfedis mi?:)
Soran+1 yılEvet heyecan hoşuma gidiyor ama yaptığım rezillik ya
- +1 yıl
Neden rezillik olsun ki, sadece ufak flortlesmeler yapıyorsun gibi duruyor anlattığın kadarıyla yani bundan ne zarar gelebilir ki, hele de beğeni dolu bakışları düşün hangi kadın istemez:)
Soran+1 yılErkek arkadaşım bana bunu yapsa ayrılırım aldatmaya giriyor nasıl ağır bişey her şeyin farkındayım ama engel olamıyorum kendime
- +1 yıl
Çünkü bundan büyük bir haz duyuyorsun öyle değil mi?
Soran+1 yılBüyükte denilemez ya resmen ilgi arsızıyım başka açıklaması yok
- +1 yıl
Kabullenmesen de durum bu içinde bir hotwife taşıyorsun, ilgiyi beğenilmeyi seviyorsun:) ama bunu baskılamaya çalışıyorsun gunyzune çıkmasını istemiyorsun:)
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki sadece bir soru, partnerini düşünmeden bir cevap ver. Baskılamasan içindeki bu tutkuyu ne kadar ileri taşımak isterdin?
Cevap sahibi+1 yılKanka ben senle aynıyım duygularıma tercüman olmuşsun
- +1 yıl
Ahaha o yüzden bu görüş altina yorum yazdım ben de, ikiniz de benzer şeyleri yaşıyorsunuz:)
Soran+1 yılCinselliğe kadar taşıyabilirim ama herkesle değil duygusal bir bağ olmadan yapamıyorum hiçbir şey yani heyecanlandırması gerekiyor hoşlanmam gerekiyor
Soran+1 yılNasıl kurtulucaz reis onu da söyle bari 😂
Cevap sahibi+1 yılBen cinsellğe taşımıyorum
- +1 yıl
Eh yani, bunlar olmalı zaten bu oyun karşılıklı olduğunda haz veren zevk veren bir şey olur, bakışların rahatsız edici değil beğeni dolu olması gerekli yani:d o duygular illaki olmalı:)
Soran+1 yılEvet beğeni olmalı
Soran+1 yılBende cinselliğe taşımıyorum ama partnerini düşünmeden cevapla demiş hshdhshd
- +1 yıl
Yani, senin istediğin türde bir oyuna çevrilmesi gerekiyor karşıdan da o zaman zaten senin ruhun da oksanmis olup heyecanın daha da yükseliyor:) kurtulmak ise baskılamak ile anca olur zihinden atmak ile ama bu da çok zor açıkçası çünkü kurtuldum derken yine ortaya çıkar ufak ya da büyük bir etki ile:)
- +1 yıl
Görüş sahibi için ise, cinselliğe taşımayabilirsin ama o heyecan o haz hissi ruhunda yükselirse senin de bu durumda ilerlememen zor olue:)
- +1 yıl
Ahaha doğru, görüş sahibi sen de aynı şekilde düşün, soru sahibi ile aynı cevabi verebilirsin sen de çünkü:)
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller valla bıktım artık
Soran+1 yılValla bir gün yakalanıcam diye korkuyorum
- +1 yıl
İkiniz için de söyliyim içte var olan derin bir arzuyu baskılamak uzun süreçte zaten sizi fazlasıyla yorar, evet dışarıya yansıtmaz genelde hissetmeyedebilirsiniz ama bu tekrar kendini göstermeyecegi anlamına gelmiyor o yüzden baskılamak da yormaktan başka bir şeye yaramıyor:)
Soran+1 yılBu şekilde devam edemem ama ben ya etmek istemiyorum
- +1 yıl
Günlük hayatta yaşıyorsan çok sıkıntı yok da mesajlaşma filan ise yakalanma konusu biraz daha sıkıntı olabilir:)
Soran+1 yılBuluşmuyorum kimseyle sadece mesajlaşıyorum
- +1 yıl
Neden istemiyorsun peki? Toplumun öğrettiği dayattığı ahlak ve ilişki kuralları dışında bir cevap olsun ama.
- +1 yıl
Mesajlaşma dediğim gibi sıkıntılı bir durum, unutkanlık yapmamak gerekiyor yoksa yakalanma olabilir:)
Soran+1 yılHayır ben kendime yakıştıramıyorum işin sonunda üzgün oluyorum pişman oluyorum hani bi söz var vardır kendin nasılsan karşındakinide öyle görürsün diye heh işte bazen erkek arkadaşıma da yakıştırıyorum böyle şeyleri şüpheye düşüyorum umarım anlatabildim ya
Cevap sahibi+1 yılBacım ben seni çok iyi anladım bende senin aynınım
Soran+1 yılİnstagramıma girse benim yüzüme bile tükürmeden terk eder beni onu bile çok görür yani shsjdnfkkd
- +1 yıl
Anladım da işte bu sizlere öğretilen bir ahlak bir ilişki anlayışı:) farklı herhangi bir şey sizin için kötü ahlaksız geliyor. Rahatsız hissediyorsunuz. Oysa içinizdeki arzular tam tersini söylüyor bunu o anki heyecanıniz anlatıyor. Sonrasında yaşadığınız hisler ise öğretilen ayıp anlayışı nedeniyle.
Soran+1 yılBurdan konuşmak zor oluyor ikinizde twitter kullanıyorsanız ordan grup açsak olur mu?
Cevap sahibi+1 yılValla bana yapılsa ben de terkederim ama seks hariç her boku yiyorum
Soran+1 yılAma diyorum ya kalbimi bile kirletmiş hissediyorum duygusala bağlicam şimdi ağlatmayın beni 😂
Cevap sahibi+1 yılBende ağlıyorum ama yine yapıyorum😊
- +1 yıl
Kullanıyorum ben size de uyarsa olur yani:)
Soran+1 yılİkizim olan bacım sen ne diyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılBen kullanmıyomki Instagram Twitter falan
- +1 yıl
Açman zor değil bir fake hesap:) değil mi soru sahibi
Soran+1 yılYani fake hesapda olur amaç sohbet
- +1 yıl
Yani en iyisi de öyle zaten herkes gizlilik açısından rahat olur hem:)
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller aman kankalar siz konuşun
- +1 yıl
Ve ikinizde de durum dediğim gibi baskılasaniz bile bir şekilde içinizdeki o yaramaz arzular dökülüyor:)
- +1 yıl
Ama bak oyunbozanlik bu:)
Soran+1 yılDur dememiz lazım böyle gitmez
Soran+1 yılNeyse ısrar etmeyelim burdan da devam edebiliriz :)
- +1 yıl
Ama dediğim gibi pek mümkün değil bu çünkü bir ilgide yeniden içinizdeki arzu ateş alacak:)
- +1 yıl
Evet ama Twitter'da daha rahat bir şekilde sohbet edileceğini sende biliyorsun:) burada görüşler uzadıkça bir süre sonra sıkıntı olacak:)
Soran+1 yılAma öncesinde böyle biri değildim sonradan bu kişiye dönüşmek aslında elimizde olan bir şey değil midir
Soran+1 yılİstemiyor canım benim napalım şimdi 😂
Cevap sahibi+1 yılYakalanana kadar devam ke
- +1 yıl
Öncesinde boyke biri olmadığını nereden biliyorsun ki? Baskiladigin bariz çünkü daha önce sadece baskılanmış bir halde ruhundaydi:) şimdi özgür biraz da olsa
Soran+1 yılYakalanmak istemem o duruma düşmek çok kötü bir şey
Soran+1 yılO zamanlar baskılanmış hissetmiyorum ve daha mutluydum
Cevap sahibi+1 yılİşte dikkat et kanka bende yakalanmadım daha ben bide evliyim😊
Soran+1 yılOha sendeki de cesaret valla 😂
- +1 yıl
Hanımefendinin neden Twitter istemediği belli oldu :d riskli bir durum onun için:)
- +1 yıl
Peki bu heyecanları yaşarken altını çiziyorum yaşadığın o anlarda mutlu değil misin yine?
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller ben mutluyum ama sonra pişmanlık kaplıyo yalan değil
- +1 yıl
Çünkü bunun ayıp bir şey olduğunu düşünüyorsun öyle değil mi yaptıktan sonra?
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller evet çünkü ayıp😊
- +1 yıl
Ama peki ya o heyecan hissi arzulama hissi ve mutluluk hissi, onlar neden ayıp olsun ki seni güzel mutlu hissettiren şey neden ayıp olsun:)
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller bebeğim evliyimya
- +1 yıl
Bu durum arzularına engel mi peki?:)
Soran+1 yılBu arzu pişmanlık veriyorsa ister evli olalım ister olmayalım doğru bir şey değil bence
- +1 yıl
Ama bu pişmanlığın nedeni de ayıp düşüncesi işte sorun orada:) oysa baskılamayacaginiz büyüklükte bir arzu bu ister istemez zaman zaman çıkacak, ve bu arzu size heyecan mutluluk veren bir arzu bu yönlerini düşününce içiniz yine kıpır kıpır olur eminim:)
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller kötü durum valla ben bi yakalansam cinayet sebebi
Soran+1 yılYanlış bir şey çünkü ihaneti normalleştirmeye gerek yok
- +1 yıl
Peki ya bu ayıp görülen bir şey olmasa o zaman da bu arzunuzu kötü olarak görür muydunuz?
Cevap sahibi+1 yılEvet çok yanlış
Cevap sahibi+1 yılTabiki hayır
- +1 yıl
İkiniz de yanlış, olmamalı diyorsunuz ama zihniniz ve ruhunuz o ilgiyi tekrar gördüğünde bu sözleri unutacak biliyorsunuz değil mi:)
- +1 yıl
İşte diyorum ya kötü olarak gormeniz sadece size öğretilen anlayış nedeniyle yoksa bu arzu sizin için eğlenceli bir oyun gibi:)
Soran+1 yılBu bir seçim ben toplumda dayatılan şeyden bahsetmiyorum millet ne der ne düşünürüz sallamam da benim derdim kendimle ben kedime yakıştıramıyorum mutsuz oluyorum konu bu aslında
- +1 yıl
Ama mutsuz olduğun an, yaşadığın an değil sonrasında ve kendine yakıştıramaman da dediğim şeyin farklı bir sonucu yine başka bir şey değil yani:)
Soran+1 yılDışarıdan bakıldığında ise hiç öyle bir insana benzemiyorum biliyor musun kimsenin aklının ucundan geçmez yani kdkdkfkd
- +1 yıl
Aslında bu daha ilgi çekici... Masum gibi görünen bir yaramaz...:d ama zaten arzular böyle bir şey dışarıdan bakınca herkes normal görünür ama gizli kapılar ardında herkes başka bir arzuda seninki de sadece bunlardan biri yani:)
Soran+1 yılSende durumu masum gösteriyorsun ama içinde olduğumuz durumun başka bir adı var herkes farkında aslında
- +1 yıl
Neymiş o:)
Soran+1 yılYa bir gün devran döner de aynı şeyleri bende yaşarsam 😂 zaten defalarca aldatılmış biriyim şimdi ise bende yapıyorum
- +1 yıl
Bir de şu var ben de arzularımi söylesem siz de onları ayiplarsiniz mesela, hani bunlar toplumda olan bir şey, ama ben tepkilerden çekinmem çünkü arzularim benim bir parçam:)
Soran+1 yılYa ben ayıplamam ama doğru olmadığını düşünürüm şu an benim yaptığımın doğru olmadığını düşündüğüm gibi
- +1 yıl
Belki de o aldatılmalat senin içindeki arzuyu açığa çıkarmış olabilir:) devran dönme konusunda ise şans bu diyebilirim anca, belki de hiç böyle bir şey olmaz:)
- +1 yıl
Cuckold bdsm gibi arzularım var yine de ayiplamiyor musun:)
Soran+1 yılBilmiyorum ya tek bildiğim bu durumdan kurtulmak
Soran+1 yılKölelik falan mı demek oluyor anlamlarını bilmiyorum
- +1 yıl
Ama dediğim gibi kuzum kurtulmak gibi pek bir durum yok yani bu arzunda baskılasan bile yine ortaya çıkacak:)
- +1 yıl
Cuckold, partnerinie bakışlar olduğunda hoşuna giden demek. Yani partnerine olan ilgi erkeğin hoşuna gidiyor. Bdsm ise daha geniş kapsamlı mesela ben hükmetmeyi severim o konuda.
Soran+1 yılSenden hiç bahsetmedik senin hayatında biri var mı
- +1 yıl
Şu anda yok:)
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim yorumların için keyifli bir sohbetti :)
- +1 yıl
Ben de teşekkür ederim:) ama aklın hala karışık o belli:)
- +1 yıl
Ve eğer aklın karışıksa sohbeti bitirme bence, çünkü keşfedilmeye ihtiyacın var:) söylemek istedim
Soran+1 yılRica ederim :) evet karışık böyle olunca tüm samimiyetimle erkek arkadaşıma yaklaşamıyorum uzaklaşıyorum onu sevdiğim içinde yaptıklarımdan ötürü canım acıyor bazen ama takmıyorum da çok karışık be aman valla yoruldum bende
- +1 yıl
Dedim ya kuzum baskılamak uzun süreçte yorar diye çünkü o kadın da senin karakterinin bir parçası yabancı bir şey değil:) erkek arkadaşına yaklaşamaman da doğal çünkü pişmanlık hissi oluyor yaptıkların aklına geliyor ama oysa yaptığın anlarda o şeyler zararsız bir eğlence:)
- +1 yıl
Sevgilinle her şey yani iletişiminiz vs çok iyi durumda mi peki
- +1 yıl
Sizlere de günaydin:)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Ben ssnin tarafındayım... insan mutlu olduğu herşeyi yapmalı
06 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece o an mutlu oluyorum sonrası pişmanlık
Soran+1 yılDur zaten meyilliyim kafamı karıştırma kdkfkfkf
Soran+1 yılİçimden gelen şeyler sonra burnumdan geliyor yaptığım hoş bişey değil mutlu olmuyorum yani işin sonunda
+1 yılBen birini yargılamaktan da ilelebet nefret ediyorum nefffreeeeett!
01 Yorumla
Soran+1 yılİyimiş
+1 yılSevsen yapamazdin bence
11 Yorumla
Soran+1 yılBazen zoruma gidiyor ama yapıyorum bilmiyorum ya
benimle de bir şeyler yaşasan ya :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHaddini bil ya ben kimseyle bişeyler yaşamıyorum
Kadının arsızında hic çekilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kovayim ya bundan oldugunu sanmiyorumm ama
02 Yorumla
Soran+1 yılYani bence de burçla ilgisi yok
Cevap sahibi+1 yılBilemedim ilginc biriisn akisina birak yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerazi Burcu musun? Kova da olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılKovayım
Cevap sahibi+1 yılBöyle oluyor işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaz alıyormusun ya da isteywrekmi yapıyosun
05 Yorumla
Soran+1 yılBazen alıyorum ve isteyerek yapıyorum bazense pişman oluyorum kendime yakıştıramıyorum
Cevap sahibi+1 yılİkili derken grup yaptınmı yoksa hayalinimi kuruyon
Soran+1 yılYa öyle bişey yok bedenen sadece sevgilime aitim diğer erkeklerle mesajlaşıyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılMesajlaşırken o an neler yapıyosun mastürbasyon mı
Cevap sahibi+1 yılMüsaitsen devam edelimmi
Hım
E karaktersizin birisin ne yapalım
06 Yorumla
Soran+1 yılOff bir bakıma öyle oluyor ama rahatsızlıkta duyuyorum
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılNeden
+1 yılPsikoloğa git ruhsal yapında sıkıntı var
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
- +1 yıl