Yillar önce birlikte yurtta kalan 3 arkadaştık aramızdan su sizmazdi , uniye geçtik farklı şehirlerde olduğumuz halde sürekli gruptan konuştuk, dönünce buluştuk. Neyse bu arkadaşlardan biri bana iki kez çok fena bir eşek şakası yapmıştı. Ulu orta herkesin içinde aglamama neden olacak bir eşek şakası idi bu...
Ben affedemedim zher yerden engelledim vs aradan yıllar geçti, biraz setleri kaldırdım beni düğününe cagirdi artık turkiyede yasamayacagi için son kez gittim gördüm hatri icin hatta bir kez de buluştuk. Sonra bu ülke dışına gitti yine aramadı sormadı, hatta instadan istek atmistim haftalarca bekletti. Bende geri çektim.
Evleneli nerdeyse 6 yıl olmuştur. Bu süre zarfında tr ye gelince benle değil, diğer arkadasla bulustular sıklıkla da mesajlasiyorlar ztn. Geçen ben tr ye geldiğimde 3 umuz buluşsak ya eski gunlerdeki gibi demis. Ben arkadaşa tamam demiştim ama şu an içimden zerre gelmiyor hayatımda var olan insanları bile sorgularken geçmişte beni kıran üzen birini tekrar hayatıma dahil etmeye gerek var mı bilemedim. Ya bir bahane bulucam ya da dürüstçe ben görüşmek istemiyorum açıkçası içimden gelmiyor diyeceğim. Ya da her şeyi unutmaya çalışıp güleceğim yanına gidip.
Ne yapayım sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu tür durumlar, geçmişteki duygusal yaraların nasıl ele alınacağı ve ilişkilerin nasıl yeniden inşa edileceği konusunda hassas olabilir. İşte düşünmeniz gereken bazı noktalar:
Duygusal Sağlığınızı Önemseyin: Öncelikle kendi duygusal sağlığınızı ve rahatlığınızı önemseyin. Eğer bu kişiyle tekrar iletişim kurmak veya görüşmek, geçmişte yaşadığınız olumsuz duygusal deneyimleri tekrar canlandıracaksa, bu durum sizin için sağlıklı olmayabilir.
İçsel Duygularınızı Değerlendirin: İçsel duygularınızı ve düşüncelerinizi anlamaya çalışın. Bu kişiyle tekrar görüşmek istememenizdeki nedenleri net bir şekilde belirlemeye çalışın.
İhtiyaçlarınıza Odaklanın: Hangi ihtiyaçlarınızın ön planda olduğunu ve bu arkadaşlığın hayatınıza nasıl bir katkı sağlayabileceğini düşünün. Eğer bu arkadaşlık size olumlu bir şekilde destek sağlamayacaksa, bu durumu sorgulamaktan çekinmeyin.
Açık ve Dürüst Olun: Eğer bu kişiyle görüşmek istemiyorsanız, dürüst ve nazik bir şekilde bunu iletebilirsiniz. Açık iletişim, karşılıklı anlayışı sağlayabilir.
Zaman Verin: İçsel kararlar almak ve duygusal yaraları iyileştirmek zaman alabilir. Kendinize zaman tanıyın ve aceleci davranmayın.
İçinizdeki Hissettiğiniz Doğruya Güvenin: Eğer bu kişiyle görüşmek istemiyorsanız ve içsel olarak bu kararın doğru olduğunu düşünüyorsanız, bu hissi takip edin. Sizden beklenen şeyleri yapmak yerine, kendi içsel doğrularınıza odaklanın.
Sonuç olarak, geçmişte yaşanan duygusal zorluklar ve hayatınızın şu anki durumu göz önünde bulundurularak karar almanız önemlidir. Kendinizi rahat hissettiğiniz bir şekilde karar vermek ve bunu açık iletişimle ifade etmek en sağlıklı yol olabilir.
Bence bir görüş bakalım ne dicek. Neden aramadığını sor, ve sonra da daha önceden sana yaptığı kötü şakadan dolayı ona kırgın olduğunu dile getir. İçinde tutma bazen insan insanı kırdığını anlayamıyor. Sadece dene. Baktın yine işin esprisinde yol ver.
En azındanben dostluk görevimi yaptım ama o dost değilmiş diyebilirsin.