Akli basinda biri şu soruma bakabilir mi?

Yillar önce birlikte yurtta kalan 3 arkadaştık aramızdan su sizmazdi , uniye geçtik farklı şehirlerde olduğumuz halde sürekli gruptan konuştuk, dönünce buluştuk. Neyse bu arkadaşlardan biri bana iki kez çok fena bir eşek şakası yapmıştı. Ulu orta herkesin içinde aglamama neden olacak bir eşek şakası idi bu...

Ben affedemedim zher yerden engelledim vs aradan yıllar geçti, biraz setleri kaldırdım beni düğününe cagirdi artık turkiyede yasamayacagi için son kez gittim gördüm hatri icin hatta bir kez de buluştuk. Sonra bu ülke dışına gitti yine aramadı sormadı, hatta instadan istek atmistim haftalarca bekletti. Bende geri çektim.

Evleneli nerdeyse 6 yıl olmuştur. Bu süre zarfında tr ye gelince benle değil, diğer arkadasla bulustular sıklıkla da mesajlasiyorlar ztn. Geçen ben tr ye geldiğimde 3 umuz buluşsak ya eski gunlerdeki gibi demis. Ben arkadaşa tamam demiştim ama şu an içimden zerre gelmiyor hayatımda var olan insanları bile sorgularken geçmişte beni kıran üzen birini tekrar hayatıma dahil etmeye gerek var mı bilemedim. Ya bir bahane bulucam ya da dürüstçe ben görüşmek istemiyorum açıkçası içimden gelmiyor diyeceğim. Ya da her şeyi unutmaya çalışıp güleceğim yanına gidip.

Ne yapayım sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
11111
Akli basinda biri şu soruma bakabilir mi?