Sadece ev kirasini oduyor. Ben herseyimi kendim karsiliyorum herseyi. Yük asla degilim, hic birzamanda esimden para istemedim. Ama het kavgamizda basima kalkiyor ev kirasini ben ödüyorum diye. Sizce dogru mu Bu? Altinlarimi satmak istedi Kabul etmedik altinlar Benim dedim. Ama Esim hep altinlar ortak diyor. Aileme anlatmadim hicbirseyi Ama sanirim artik uyandim.. Esim beni kullanmaya calisiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKısmen konusunda haklı olabilir hani altınlar ortak demiş ya orada kısmen haklı ama böyle Senin gözün içine soka soka bir şeylere ima etmesi de yanlış Tabii ki öyle bir şey olmaz yani yapıyorsan bir şey kendinde kalsın karşı tarafa ima etmek zorunda değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSinirle altinlar benim diyorum ama gün geldiginde ortak bir sekilde ayiririm hic sorun degil yani. Ama surekli ev kirasini dillendiriyor ben oduyorum senin paran nerde diyor
En İyi Cevaplar
Siz evlisiniz birbirinize aitsiniz evlilikte senin benim olmaz ki.. altınlar benim demek yerine onları satmak istemiyorum takmak istiyorum deseydin keşke. benim demek birazz bencilce olmuş bu onu kırmış olabilir eşinin yaptığı da çok yanlış gözüne sokmak bile bile çok kırıcı birbirinize karşı daha yumuşak ve nazik cümleler kullanın bence
04 Yorumla- +1 yıl
@Barby_kiz siz nasıl insanlarla evlisiniz wfajdv ben ağzına scardim
- +1 yıl
@Barby_kiz altinlar kadinlarin hakki diye erkekler cok soyleniyor. Dugunu erkek yapiyor altinlar kadina kaliyor diye. Ama daha altini kendi icin harcayan direkt kendine mal ya da herhangi bir sey alan kadin gormedim. Evlilikten hemen 1 2 ay sonra adam onunla ya kendine araba aliyor ya arabanin modelini yukseltiyor. Kadin icin bir sey alinmiyor.
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. bir evde iki kese olursa o evde huzur olmaz. evin tüm gelir ve giderleri eşlerden birinde olmalı ve o üstlenmeli. böyle ayırım olursa birbirine güven olmaz ve kavgalar olur. sonu boşanmaya kadar gider. altında ortaktır ve ortak giderlere kullanabilirsiniz. ama olması gereken de yatırım için olmalı..
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte her şey ortak. Gelir de giderde. Düğünde takılan takılar kadının hakkı sadece. Parayı ortak hesapta birleştirip oradan ödemeleri yapmak en mantıklısı. Para pul mevzusu sıkıntılı ise o evlilik değil ev arkadaşlığıdır.
05 Yorumla
Soran+1 yılSinirle altinlar benim diyorum ama gün geldiginde ortak bir sekilde ayiririm hic sorun degil yani. Ama surekli ev kirasini dillendiriyor ben oduyorum senin paran nerde diyor
- +1 yıl
Evine bakamayacaksan nasıl erkesin de geç. Üstüne bir şey derse zaten sereften yoksundur.
Soran+1 yılDedim evet. Dersem bir karsilik kesin verir. Sonucta sadece ev kirasini oduyor baska birsey degil. Eve alinacak yiyecekler ben alirim o alir Zaman Zaman ortak olur. Eve cikarken bile birazda olsa yardimim dokundu esya konusunda. Daha ne yapayim ben borc bile vermistim sevgili olurken geri verdi ama daha ne yapabilirim ben?
- +1 yıl
birader adam çalışacak her şeyi o karşılayacak, bu kadın çalışacak sadece kendi masraflarını karşılayıp geri çekilecek olur mu öyle şey hani eşitlerdi. bir ailenin içinde kazanç var ise bu bir dir beraber karşılanır her şey oldu bir de adam kadının masraflarını da karşılasın bu kadının kazandığı da kendinin olsun. Geçim denen şeyi kolay sanıyorsunuz erkek eşşek mi ammk.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir de bunu yapan kişi senin eşin gerçekten tuhaf
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yaptığı yanlış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben bu konuyu anlamıyorum erkek ne kadar iyi olursa talep artıyor mu benim evim var arabam var ev kirası derdi yok arabayla gezer kaforden çıkmaz hacligininalir bir giram faydası olmaz üstüne zararlar verir bu kadın yüzünden iki ev parası gitti iflas ettim dur diri çenesi bitmezdi eninde sonunda boşadım kurtuldum siz böyle yazınca ben enayimisin diyorum daha çok zoruma gidiyor ettiklerin gözüne dizine dursun
610 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğimi kim söylediki ben bir kere sevdim oda bir fotoğrafi sevdim ilk konustugum sanaldi sesini sevdim bitti gitti ben bu kadınla evlenmeden önce bir dediğimi iki etmezdi her zaman beni uyandıran bir sevgilim olsun isterdim bana yemek getiren ikide bir arayan biz kendi cem numaramızı internette kız numarası diye dagitirdik çalmıyor ki hiç 😀😀 biz saftik kadınlardan Korkmazdik onların mazlum sevgiye şefkate ihtiyacı var derdik yavru kedi gibi görürdük biz sevgili iken çok iyidi ona merhamet duygularım ile bakardim sessiz di takı nikahı kiyilim akşamına bana vatana kadar icenden çirkef bir kız çıktı olayında bide haklı olsa babam ve ben resmen hakarete uğradık işte o gün birakmaliydim ama çok özür diledi gene nikahtan dönmüş olmasın adı diiyerek affettim 8 defa ayrıldık hep affeden ben oldum sana sukadarini soyluyeyim benim karşıma hiç aklı başında bir kız çıkmadı en iyisi saf dediğim kızın telefonunda 8 sevgilisi daha cikti
+1 yılBen olsam o adamı koca diye tutmazdım.
Yani insanlar ne kadar midesiz davranıyor. Erkeklerin kadınların , parasına, takısına göz dikmesini hiç doğru bulmuyorum.
Eşim beni öne çıkarmalı , yüceltmeli böyle durumlar hiç hoş değil. Hele ki para mevzusunun konuşulmasına hiç tahammülüm yok..
20 Yorumla
+1 yılEşinizin bu davranışları oldukça yanlış yani özellikle evli bir adamın eşine karşı böyle davranması doğru değil ve normalde değil yani size olan sevgisinden ben şüphe ettim açıkçası ve bu kadar maddiyat sıkıntı yapıp eşiyle tartışan az erkek vardır yani. Eşinizin sevgisinden emin misiniz acaba?
10 Yorumla
+1 yılKoca dediğin böyle olmaz. Bu nedir ya ev arkadaşı miyiz? Kirayı da ödeyiversin Bi zahmet. Bunun lafını edecek kadar düşmüş. Böyle kocaya saygı da duyulmaz, sırtını da yaslayamazsın hiç bir zaman. Hayat müşterek ama bu kadarı ayıp. İnsan karısına ödediği ev kirasının da lafını etmez. Demek ki sen işsiz kalsan yediğinin içtiğinin çetelesini tutacak ben alıyorum bunları diye. Görgüsüz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılYa şimdi diğer kendi ihtiyacım olan her şeyi kendim karşılıyorum diyorsun da adam kiranın parasını eve aldığı bir ekmeği da sana çok görüyorsa boşan cidden yani. Böyleleri degismez
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani eş olarakta bir zahmet birşeyler yapsın kendi ayakları üstünde duran herşeyin kendin karşılayan birinden de kirayida öde ben kendi hayatıma bakayım der gibi olmuş
30 Yorumla Altınlar ortaktır ama eşinin kira ödeneğini başına kakması normal değil tabii o ödemeyecekte ne işe yarıyor
12 Yorumla
Kardeş neyin hesabını görüyorsunuz biri diyor benim kira param biri diyor benim altınım. Siz bizim demediginiz sürece bir baltaya sap da olamayacaksınız böyle ağlarsınız oturdugunuz yerde ne değişik insansınız ya
20 Yorumla
+1 yılBana yaptığı hareket çok mantıksız geldi 😃 doğru da sayılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin seni Sonuna kadar kullanıp ana tekmeyi basacak bulunamadığım kadar eminim sakın onunla ters ilişkiye girme İnan ki tek niyeti sana iyi davranaraktan elindeki bütün malını mülkünü alıp seni de köküne kadar kullanıp her tarafını Ondan sonra sana tekmeyi basacak haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılAltınlar direk benim demekte yanlış bir tutum nereye harcama yapmak istediği önemli burada. Sizde biraz bencillik sezdim. Cümleye ben herşeyimi kendim karşılıyorum derken... Kendinize ait herşeyi boşverin evin giderlerine ne kadar ortak oluyorsunuz? Bunu merak ettim. Her neyse giderlere katkınız varsa ve haklı olduğunuzu gerçekten düşünüyorsanız evin kirasını ben ödüyorum dediği zaman dolabı açın aldıklarınızın gökten zembille inmediğini gösterin.
20 Yorumla
+1 yılEvli oldugunuza eminmisiniz? Bir evde iki ayrı hesap olamaz, ama ortak hesap tutmak işinize gelmiyorsa, tüm masrafları ortak olarak bölüp ödersiniz, buna kira da dahil. Çok garip bir durum hesapların ayrı tutulması
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ozaman ev kirasını sen öde oda erkegin diye cebinde para gezsin sende ona deki milletin eşi eşini calıştırmamak için eşek gibi calışmıyor eşi rahat etsin diye bende işten cıkayım sende eşek gibi calış bakmaya mecbursun de
00 YorumlaKendini kullandırma bacım iş yerinde ne zorluklarla çalışıyorsun az çok tahmin ediyorum. Erkek adam dediğin karısının parasına göz dikmez, yetmediği yerde zaten eş yardımcı olur, ben bu erkekleeri anlamıyorum nedentek hücreyle yaşıyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılsenin paran benim param olan evlilikleri nasıl yürütüyorsunuz hakkaten bu çekişmeyi yaptığınız insanı nasıl koynunuza alıyor nasıl çocuk yapıyorsunuz aklım almıyor. aile olamamışsınız aynı evde yaşayan iki kişisiniz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnsanlar artık maalesef ki menfaatçi evin giderlerini ortak karşılayın elbette sen ben ayrımı yapmayın
21 Yorumla- +1 yıl
Evli ciftlere para ve maddiyat soz konusu olmamasi lazim. Hersey ortak
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Bence altınlarda gelirlerde ortak. Evlilkte senin benim varsa zaten o evlilik değildir ortaklik gibi birşeydir. Ne ben ne eşim bugüne kadar senin benim yapmadık, karı koca arasında cok cirkin bu konu.
00 Yorumla
+1 yılAltın karı kocanın ortak zinetidir.
Cevap: Bankada ortak hesap açın. İki tarafta imkanı varsa 2500 yatirsin veya gerektiği kadar. Ev kirası ve faturalar ordan karsilansin. Kalan maaşınız şahsi ihtiyaç ve tasarrufunun olsun. Aile birliği için bunu bir düşünün00 YorumlaEvin erkeği olarak evin kirasını tabiki o ödeyecek onu sn öde bunu sn öde ne biçim erkek o ya. Erkek gözüyle görmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Bırak kız bunu. Kalsın ortada dımdızlak. Bakalım napacak ondan sonra o kirasını ödediği evde tek başına.
10 Yorumla
+1 yılYol yakınken ayrıl gitsin. Böyle bir şey olabilir mi ne karaktersiz bir adam. Evlilikte sen ben mi olur
10 Yorumla
+1 yılpardon eş dediğin hem maddi hem manevi eşinin bütün ihtiyaçlarını karşılamak zorunda ama her konuda doyurması lazım eşini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılSen parayı ne yapıyorsun peki? Eve katkın var mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılAlisverisi yapioruz ortak. Onun disinda eve baska gider yok. Diger herseyimi kendim karsiliyorum. Ama surekli ev kirasini basima kalkiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam bazı konularda haklı
lafa söze gelince hepimiz eşitiz cart curt diyorsunuz.
Sen niye katkı sağlamıyorsun kiraya evin yemesine içmesine adam köpek gibi çalışsın evin her şeyini karşılasın
sen sadece kendi harcamalarını karşıla gerisi sana kalsın
bu hak mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece kira oduyor digerleri ortak
+1 yılİkinizden de bi bok olmaz... hani eşitlik hani herseyi ortak yapmak evli olunca hersey ortak olmali işlerde ortak yapılmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Valla dostum ilişki başında (evlenmeden) her şey konuşulacak ve kağıda dökülecek. Altın kimin, boşanırsak kim ne alacak, nafaka ödenecek mi v. s.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılPara hesabı yapan kadın ya da erkekten hayır gelmez, sen bu adamı eninde sonunda boşarsın, inşallah düzelir de ben haksız çıkarım...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu eşler arasındaki para mevzusu nedir arkadaş ben anlamıyorum ya cidden evlenmesinler böyle insanlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Allah sana o kovayla sabır versin, adamım diye dolanıyor birde etrafta di mi? Karaktersiz bir kocan var kusura bakma.
00 Yorumla
+1 yılHala eşim diyorsun? O bence evli olduğunuzun farkında değil. Hala olayın farkında değil. Bence seni iş ortağı olarak görüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kendime ait bir evim var. Ki olmasa dahi eşim olacak kişiye ev kirası ödüyorum demem o benim kankam ya da arkadaşım değil eşim ev kirasını her defasında tekrarlayacaksam neden evleneyim.
00 Yorumla
+1 yılNasıl insanlarla evleniyorsunuz 👀 bunu yapan adamla evlenmekle hata etmişsin.
10 YorumlaEvlilik öncesi beynini kullanmazsanız böyle olur. Boşan
10 YorumlaDüğünde takılan altınlar ne zamandan beri kadına ait? Güzel hayal dünyası
10 YorumlaEv kirasını ödemesi sana lütuf mu yaptığı hoş değil
00 Yorumla
+1 yılEşin hayrına ödemiyor evin kirasını sonuçta boş ver takma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yıleşin seni saf canım yerine koymaya çalışıyor ama hani yaptığı tabi ki de saçmalık
00 Yorumla
+1 yılKirayı ikiye bölün yarısını sen ver yarısını o versin bu kadar basit şeyden niye tartışma cıkıyoe
00 Yorumlabu kadar dert ediyorsa en baştan iç güvey gelseydi sizin eve
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Altınlar ortak altınlar benim diyen kadına her şey hak
00 Yorumla
+1 yılYanlış tabii ki. Sizde o evi, evirip çeviren kişisiniz. Eş olmayı çok yanlış anlamış.
00 YorumlaParanın peşine düşmüş bir kadın daha...
Siz bu kafayla boşanırsınız.
00 YorumlaBunu muhabbeti yapılıyorsa ortada evlilik kalmamıştır.
00 Yorumla
+1 yılEşler arasında yük diye bir şey yoktur, şu sıralar ksde bu tarz sorular çok görüyorum
00 YorumlaBu ne biçim eş yaa defet gitsin. Alsın kirasini da...
00 Yorumla
+1 yılBu ne simdi... arada maddiyat varsa ben sen varsa ortada evlilik yoktur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşin gorgusuz senin gibi caliskan es bulmus daha ne istiyor anlamadim
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl evlilik sen ben benim senin sextede kavga var mı sen ustte ben altta dıye 🙈🙉🙊
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek için kılı kırk yarmak gerektiğini bize gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil tabi. Altınlar düğünde takılmış ise senin, evlilik sonrası alınmış ise ortaktır. Ama ev giderlerine herkes geliriyle orantılı katılmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe ayılar varr millet karısına bir ihtiyacin var mı diye soruyor yokken ibana para atyor g... tune soksun kirayi hanzooo
04 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın kiiiii
Cevap sahibi+1 yılSevgiliyken bile kız istemeden herseyini alan adamlar var hatta calisirken calişma benim param yeter diyenler var yazık böyle adamlara düsenlere
- +1 yıl
Öyleleri bize denk gelmez işte
Cevap sahibi+1 yılNasip isi benim ex arkadaşim ben istemeden bana batarya almistin500 tllik makyaj urunleri almişti daha nakit istesem de verirdi ayakkabimi bile alcakti hayir yeterr dedim ama ayrılanda yine o. Oldu 😁
Niye evlisiniz? ev arkaşı bulsaydın ya daha iyi olurdu. Yanındakı erkek adam diyil dikkat etde çalmasın altınlarını. Aslında seni onceden uyarıyor ayrıla bilir.
10 YorumlaYa senden düşük biriyle neden berabersin, davul bile dengi dengine
10 Yorumlamadem bu kadar dert olmus gitsin kendi ciksin eve evlenmeseymis
10 Yorumla
+1 yılSen de yaptığın şeyleri sürekli gözüne sok reklamını yap her yaptığın fedakarlığın bi süre sonra dırdırı kesecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyyy ne geniş adam öyle laf mı olur. Çadırda mi yasayacaksiniz tabiki ödeyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi kirayi da ödemeyemiyorsa erkegim diye gezmesin. Gvt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilikte kaznaılan paralar ortaktır. siz evli olamamışsınız hala.
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim ev kirasını ödediğini sürekli gözüme sokuyor. Yaptığı doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler