Eşime kirayı ben öderim deyince taşınmayı kabul etti, erkek adam eşine kira ödetir mi?

Giresunda yaşıyoruz bilen bilir iş sahası yok küçük bi yer imkanlar kısıtlı. Ben manisadan geldim kocam istanbuldan. Neden mi burası çünkü eşim bana para biriktirmek için imkanları az para fazla harcanmaz demişti başta halbuki fazlasıyla para harcandı. Ama ben buna inanmıyorum burada onları evi var bi tane, İstanbul'da da evi var ee ordan kira geliyo burada da ev olunca adama havadan para geliyo kira derdi yok ee anası da burada daha ne dimi. Burası küçük olduğu için her şey pahalı ve iş cidden yok abi. İl başkanına kadar başvurduk çıkmadı düşünün. Neyse aylarsır yalvardım burdan gidelim diye birsürü yer söyledim. Benim geldiğim yer sanayi bölgesi iş kaynıyo kiraları da uygun orayı söyledim yok. İstanbul dedim yok. Bi ton yer söyledim yok. En son ordu dedim ona da yok çekti ama bugün kabul etti. Onun ağzını yoklamak için bırdan gidelim bak derdin kiraysa dedim tamam lan ben ödücem dedim sjjssj söz dediö yeter ki gidelim, hani maksat karısına kira ödetecek mi , ulan kabul etti.. şaka gibi aylardır yalvardım krizler geçirdim adam bi kirayı ben öderim dedim diye kabul etti.. şimdi böyle bi adamla hayat sürer mi. Bu gibi eşlere ne denir. Ben yıkıldım ya.. cidden.. sırf kira vermemek için biz aylardır burada süründük parasız kaldık kavgalar geçim sıkıntısı her şey oldu. Ne yani paramıydı derdi.. kira mıydı.. bu kadar mı zor lan çalışıp kira ödemek adam resmen o sorumluluktan kaçıyo.. ne denir buna..
Güncellemeler
+1 yıl
Tek bir sözüm yazcaktım yanlış yazmışım
Güncellemeler
+1 yıl
Kocamın rezilliği.
Eşime kirayı ben öderim deyince taşınmayı kabul etti, erkek adam eşine kira ödetir mi?