Eğer eşinizde sizde çalışıyorsanız kira ücretini paylaşırmısınız.
Evet paylaşırım
Hayır kocam öder
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer eşinizde sizde çalışıyorsanız kira ücretini paylaşırmısınız.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evin kirası (artık yok neyse ki), tüm faturaları, aidatları eşim hallediyor. Eğer nakit ihtiyacı olursa da bana soruyor ben de varsa yolluyorum zaten. Aramızda senin paran benim param diye bir durum yok.
Özetle benim param benim param, kocamın parası da benim param. 😂🙈😂
Eşler arasında alman hesabı tarzında bir şey olmamalı bence. Sen kirayı ödüyorsan eşin faturaları öder, market alışverişini yapar vs. ya da tamamen ortak hesap kullanılır her şey oradan ödenir ama kira on bin lira beş sen beş ben öderiz olayı eşler için garip olur diye düşünüyorum
Paylaşırım neden paylaşmayayım ben de o evde yaşayacağım sonuçta o da
Birimizin maaşıyla kira fatura ve ödemeleri yaparız birimizin maaşıyla da alışveriş gezme tozma falan olur artanı da birikim yaparız.
Paylaşırım. Paylaşılmazsa kadının çalışmasının anlamı kalmıyor. Kendi çalışıp kocasını para harcatan kadınlar hep hüsrana uğruyor çünkü ezilmeyi kaldıramıyolar
Eşler arasında böyle ayrım olmasını doğru bulmuyorum bence ortak bir hesapta toplanmalı ve buradan harcama yapılmalı
Değer bilinecekse paylaşılabilir.
Havuz hesap olur zaten
Elbette sadece kira değil her şey ortak olmalı
Evett
Evet
Bu ne ya noldu sizin erkekliğinize? Ne demek utanmadan para mı isteceksiniz
@rümeysabal0
İstanbul da v. b yerlerde kiralar çok yüksek. Oraya memur olarak atanmak mesela.
Erkekliğinizden şüphe ediyorum nerde o eski erkekler
@rümeysabal0
Erkeklik ayrı şey. Ama bu devirde tek maaşla geçinmek gerçekten çok zor.
Bak o doğru ama dediğin mesela kira 2k sen eşine gidip 1k sen ver 1k ben vereyim dersen erkejligine turkereyim ama gidip masasından kirani ödeyip yeme içmeyi eşin öder faturayı eşin öder onu halldersiniz ama yarı yarıya gidip istemek ne bileyim ya
@rümeysabal0
Galiba feminist değilsin bu yorumlarından anladığım kadarıyla.
Değilim artık olmayacağım
maalesef
Hayır kocam ödesin
@Melekknz
Demek zengin koca istiyorsun. (Aşağılamak için demedim. Analiz yapmak için dedim. Tabi ki senin tercihin)
@Melekknz
Oturanlarda var. Evini kiraya verip kazanç elde etmek için.
Kazanç etmek için oturan kişi yalnız zengin olmaz. Her boka da zengin demeyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?