Biz iki arkadasiz. Arkadasimin 1+1 evi var. Benimde 2+1. Kendimize ait. Arkadasim gecenlerde dedi ki beraber mi yasasak, ben yalnız sıkılıyorum falan dedi.
Bende bilmem ki olabilir aslinda bir dusunelim. O zaman benim evde yasariz, senin evde kalacagim o da yok dedim. Evet sana tasinirim dedi. Evin ne olacak dedim kiraya veririm dedi.
Simdi benim evimde kalacak, her seyi paylaşacağız, faturayi, market alisverisini vs. O da kira parasi alacak. Bana kira da odemeyecek haliyle. O benimle kaliyor diye eline ekstra para gececek.
Simdi ben kirayi paylassak olur mu desem uygun olur mu? Sonucta evimde bedavaya kalacak. Bir seyleri paylasacagiz ama kira odemeyecek. Gerci kendi evinde de kira ödemiyor ama bu sekilde kira parasi onda olacak.
Hani bende rahatimi, duzenimi biraz bozacaksam onun evinin kirasini talep etmem de bir sakinca var mi? Yoksa yanlis mi dusunuyorum.
Aramiz bozulur mu bunu dedim diye onu da bilmiyorum ki. Iyi anlaşıyoruz, bende evde tek sıkılıyorum. Ama nasil uygun dille soyleyeyim bilmiyorum bu teklifi. Soylemem uygun mu yoksa hic acmayayim mi konuyu?
Hani tamam bende de masraflar ortak olacak ama ev benim degilde kira olsa paylasacaktik sonucta. Evini 15-20 bine kiraya verse 10-10 paylassak olmaz mi? Hem onun eline ekstra para gecer hemde benim. Uygun olur mu sizce? Yoksa diger turlu evimde oylece kalacak, masraflar ortak olacak sadece.
Tam tersi olsa ben yariya boler, kira parasini ona da verirdim, evinde konakliyorum sonucta.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer