Bu takıntıdan nasıl kurtulabilirim?

10 aylık bir ilişkim oldu. Karşımdaki insan o zamanlar güya ayrılsak bile ne yaparsam yapayım ne yaşanırsa yaşansın asla sana karşı sevgim bitmeyecek diyordu. İlişkimiz benim affedilemeyecek hatalarım yüzünden kötü bir şekilde bitti. Ayrılalı 1 sene oldu. Önceden evim eski sevgilimin evine yakın olduğundan akşamları bazen iş yerinden çıktığı esnada evine yakın bir yerlerde durup bekliyordum. Fakat hiçbir şekilde yanına gitmedim kötü bir niyetim de yoktu. Sadece öyle uzaktan bakıyordum. 2 dakika da olsa onu görmek beni rahatlatıyordu. Geçtiğimiz aylarda karakola çağrıldım eski sevgilim, sevgiliyken yazmış olduğum kötü mesajları da dosyaya ekleyerek beni savcılığa şikayet etmiş. Tehdit, huzur ve sükunu bozmaktan şikayetçi ve davacıyım yazmış ifadesinde. Tabi bu şikayet olayından hiçbir şey çıkmadı uzlaşma sağlandı ve dosya kapandı. Zaten bu şikayet olayının üzerinden de 7 ay geçti. Fakat ben bu lanet kızı hala unutamıyorum ayrıldıktan sonra hayatıma bir çok kız girdi çıktı ama hala onu unutamadım. Numarası var fakat arayamıyorum bile aramaya da korkuyorum tekrar şikayet eder diye. Ne yapabilirim bu aşk acısını onunla konuşarak mı unutmam gerek? Yoksa başka bir yolu var mı bunun?

Bu takıntıdan nasıl kurtulabilirim?