boşanmış kadınlar iki kez evlerde gelinlik giyerse toplum nasıl bakar insanlar ikinciye evlenmek istememi ve gelinlik giymek isteğimi yadırgıyor her genç kızın genç kadının hayalî bu benimki gerçek olmadı eski kayın babam seçti gelinliğimi getirdiler giydim benim hayalimdeki gibi olmadı hiçbir şey siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ilerde hayatıma girecek kişi buna ne tepki verir hayalindeki gelinlik bana yakışır mı 🙄
İkinci evliliğini yapan kadınların gelinlik giymeye hakkı yok mu?
Neden Hakkı Olmasın ki? Tabiki de Giyebilir 😊 Adı Üstünde Evlilik Gelinlik giymek için ilk olması Gerekmez ki Tabi Ben Bunlara Takılmam Bana kalsa Gelinlik Damatlık giymeden Evlilik isterim 😅 Sade rahat takılmayı seviyorum çünkü Ama kız derse saygı duyarım
İkinci evliliğini yapan kadınlar tabiki de gelinlik giyebilir, bunda yargılanacak bir şey yok ki. İnsanlar birilerini eleştirmek için her türlü şey söylerler. Söylediklerinin mantıksız ve saçma olduklarını düşünmezler. Şahsen ben "ikinci evliliğini yapan kadın gelinlik giyemez" diyen kişinin bir psikologa falan gitmesini tavsiye ederim
Ne alaka ya benim arkadaşım 2. kez evlendiğinde bebeeeek gibi oldu bebek gibi gelinlik kınalık giydi el üstünde tutuldu eğer nasibiniz kalbi güzel biriyse ne kimseyi konuşturur ne de üzülmenize izin verir gelinlikte giyersin düğününü de yaparsın
Sen bunu düşünüyorsan giyme. Millet her zaman konuşacak. Bana sorsan ben ikinciyi evlenmem bana göre aptallık bu. Yeni koca tarafı, yeni bi olgunluğu erişememiş magandusu bakamam. Gelinlik direk iptal oluyor haliyle.
İslam'a uygun olanda budur sizi taktir ediyorum umarım ömür boyu mutlu olursunuz ki sizin gibi güzel düşünceye sahip bayanlar ömür boyu mutlu olmayı hak ediyor SAYGILARIMLA
Gecen bir nikah toreni vardi. Ciftin ikisinin de universiteye giden cocuklari var ve gelin hanim abartili olmayan zarif bir gelinlik giymisti ve oldukca da hos gorunuyordu. Sil bastan yasamak isteyen icin giyilebilir bence. Kimin ne diyecegi onemsiz.
Kime ne isteyen giyer kaçıncı evliliği olursa olsun kimsenin karışmaya hakkı yok hayat sizin hayatınız sonuçta istediğiniz gibi yaşayın haklarıda var ön yargılı olup yargılamamak gerekiyor.
Gelinlik güzel bi şey yaaa... Ben de istiyorum 25. yılda kutlama yapalım gelinlik giyeyim dedim saçmalama diyor eşim. Ama çok güzel bence.. Ben çok istiyorum
Kesinlikle hakkın. Evlenen kadın gelinlik giyer ve en önemlisi bunu sen istiyorsun sakın millete prim verme. Onlar cekemediginden ikinci evliliğin gelinlik giyilmez diyodur emin ol. Hem onun içinde çok gzel olcaksin içinde kaldysa neden bunu kendine mahrum ediosun?
Sen kimseyi dinleme nasil bi model istiyorsan onu giy içinden ne geliyorsa yap en mutlu gününde gelinlik tabiki giyeceksin bu senin en özel hakkın 🙂 bende yakında evlenecem çok heyecanlıyım gelinlik seçimleri falan beni çok heyecanlandırıyor. hakkında hayırlısı olsun 😊🌸
Var hatta onlar daha çok gelinlik düğün altın istiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Toplum saçmalığına kulak asmayın giyer tabi neden giymesin. Sanki ikinci evliliğini yapanlara gelinlik satmıyorlar da. Benim tanıdığım çoğu kişi 2. evliliğinde de giydi ne var bunda.
İsterseniz her gün gelinlik giyin sorun değil yeter ki gelinliği kendi paranızla alın kocanıza 20 bin TL verdirip gelinlik aldırmak kolay madem o kadar meraklısınız kendi paranızla alın
Benimde icimde kaldi ama ikinci kez evlenirsem gelinlik degilde gelinlik abiye karisimi biseler var tesetturluler icin guzel duruyor onlardan dusunurum
@bRokeHeaRth_____ KS de KS üyelerine sordu bende fikrimi açıkladım. Hem taş kafasın hem de farklı görüşlere karşı katı tutum sergiliyorsun. Git öte tarafta oyna çocuk
@bRokeHeaRth_____ valla sen ancak çarşafı ikiye katlarsın onu da yanlış katlarsın gelir annen düzeltir. Soruya cevabımı verir eksperimi alır, seni parka salıncağa yollarım. Salın da gel güzel