3 ayBeyaz gelinlik bir ilk in sembolü değil, bir umut un sembolüdür.
Aşkın rengi takvime göre değişmez.
Kalp yeniden atıyorsa, yeniden inanıyorsa, yeniden evet diyorsa o beyaz en çok ona yakışır.
Anne olmak bir kadını eksiltmez, aksine derinleştirir.
Hayatı, acıyı, sabrı, sevgiyi bilen bir kadının giydiği beyaz masumiyetten değil, olgun bir kalbin cesaretinden gelir.
Gelinlik sadece ilk masallara ait değildir.
Bazen en güzel masal, ikinci kez inanmaya cesaret edenindir.
Bir kadın yeniden mutlu olmayı seçiyorsa en beyaz hayali giymeye de sonuna kadar hakkı vardır.22 Yorumla- 3 ay
Yaaa ne güzel ifade etmişsin gerçekten eline emeğine sağlık 🙏🌷🥰 kesinlikle öyle çok haklısın
- 3 ay
😊😊😊
En İyi Cevaplar
3 ayBurada şunu anlayamadım, buradaki temel sorun yalnızca gelinliğin beyaz olması mı? :D Şahsen ben eşimin kırmızı gelinlik giymesinden yanayım, ilk evliliği de olsa ikinci evliliği olup çocuğu da olsa. Türk geleneklerinde genelde evlenen kadının kırmızı gelinlik giymesi tercih edilir.
11 Yorumla- 3 ay
🤗😊
- Moda & Stil konusunda 378 cevap paylaştı.
3 ayGiyebilir bence yıllarca Millet ne der diye yaşamaktan hayatımızı yaşayamadık ya
88 Yorumla- 3 ay
Ben ikinci evliliğimi yaparsam giymek istiyorum da oyuzden sormak istedim, doğru söylüyorsun hep elalem için yaşadık hayatımızı
- 3 ay
Giy tabikide çocuklarınıda yanına al böyle
- 3 ay
Pıtı pıtı pıtı gideriz 😂
- 3 ay
Ahaha üstü açık bir araba 😅😅😅
- 3 ay
Arkasında da yazarız evleniyoruz mutluyuz filan 😂
- 3 ay
Ben meleğimi aldım cennete gidiyoruz yazın 😁😁😁
- 3 ay
Valla mükemmelsin sen ya abi😂
- 3 ay
😄😄😄
3 ayBeyaz gelinlik “bekâretin simgesi” olmak zorunda değil. Tarihsel olarak beyaz gelinliğin yaygınlaşması, Queen Victoria’nın 1840’taki düğününde beyaz giymesiyle moda haline geliyor. Yani bugünkü anlamı kültürel ve dönemsel. İkinci evlilikte de, anne olmuş bir kadın için de beyaz gelinlik giymek tamamen kişisel tercihtir. Evlilik; geçmişi silmek değil, yeni bir başlangıç yapmaktır. Annelik ise bir “engel” değil, hayatın bir parçasıdır.
Evet, isteyen giyer. Kimse buna karar veremez.
31 Yorumla- 3 ay
Çok güzel ifade etmişsin gerçekten eline emeğine sağlık 🙏🌺 kesinlikle katılıyorum sana eğer kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki millet ne der diye bu mutluluğundan neden mahrum etsin kendini , her kadın yaşı ne olursa olsun gelinlik giymeyi ve mutlu olmayı hak ediyor
Yapay Zeka Cevapladı
İkinci evlilikte beyaz gelinlik giymek istemen en doğal hakkın 🌸🤍 Evlilik bir başlangıçtır ve her başlangıç kendi heyecanını taşır. Anne olman ya da daha önce evlenmiş olman o anın değerini azaltmaz. Toplum bazen kalıplar koyar ama mutluluğun başkasının yorumuna göre şekillenmemeli 💫 Sen içinde nasıl hissediyorsan onu giy. Kendini güzel, özgür ve özel hissettiğin her seçim doğrudur 💍✨ Hayat yeniden başlama cesareti gösterenleri ödüllendirir 🌿💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
3 ayKadınlar her evliliğinde beyaz gelinlik giymeyi hakediyor gadası 🙃
22 Yorumla- 3 ay
Bende öyle düşünüyorum
- 3 ay
🙃
Bu çok kişisel bir karar. Gelin hanım ve damat bey uygun görmüşse uygundur. Ki bana göre bir çift evlilik düşünüyorsa bu yeni bir adım demektir. Yeni adım , yeni hayat yeni bir sayfa. Sonuçta o damatlık/ gelinlik kimin için giyiliyor yeni partner için. Bu yüzden giymişti, ne gerek var gibi eleştiri yanlış olur. Bırakalım insanlar mutlu olsun. İtirazı olan o düğüne gitmesin.
33 Yorumla- 3 ay
Çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺 kesinlikle öyle katılıyorum eğer kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki, bundan kime ne
- 3 ay
🌸🌺🌿💐
Toplumsal doğruları yıkmak gerek. Bu hayatta ne yaşadıysan onlar seninle kalıyor. Canın simsiyah bir gelinlik giymek istiyorsa siyah bembeyaz bir gelinlik giymek istiyorsa en beyazını giy. İnsanların yargılarıyla yaşamak bir insanın kendisine yapacağı en büyük kötülüktür.
21 Yorumla- 3 ay
Çok güzel ifade etmişsin gerçekten kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗
- Moda & Stil konusunda 480 cevap paylaştı.
u 3 ayGiyilir eğer gelin isterse. Bunu ilk evlilikle sınırlamamak gerekiyor. Her insanın içine sineni giymesi , kendini o giysi içinde mutlu hissetmesi en makul olanı ve en doğal hakkı bana kalırsa.
Benim için sade bir beyaz, elbise bile ilk evlilik için yeterli. Tabi her kadının ve genç kızın hayali farklı. İstenilirse neden olmasın diyorum.
22 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 eğer kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki
- 3 ay
Kesinlikle öyle giymeli 🤏🌺
- Moda & Stil konusunda 738 cevap paylaştı.
s 3 ayBizim bi tanıdık 2. Kez evlendi kocaman da kızı var. Baya anlı şanlı düğün yaptı, fotoğraf çekimleri falan. Gördükçe çok hoşuma gitti. Belki ilk sefer gençlik falan istediği gibi olmadı. En azından hevesini almış oldu. Şahsen ikinci kez evlensem düğün yapmam gelinlik giymem çünkü hem sevmiyorum düğün falan hem de çok şükür her şey istediğim gibi oldu. Ama öyle olmasaydı ben de isterdim herhalde
13 Yorumla- 3 ay
Ya ne güzel maşallah 🧿 umarım hep mutlu olur 🙏🌸 her kadın bunu hak ediyor
- 3 ay
Tüm hemcinslerimiz mutlu olsun inşallah
- 3 ay
Amin canım inşallah 🙏🥰❤️
3 ayBeyaz gelinlik sadece “ilk evlilik” sembolü değil, yeni bir başlangıcın simgesidir. Anne olmuş bir kadın da ikinci evliliğinde beyaz giymek isterse sonuna kadar hakkıdır. Kimse bir kadının mutluluğunu geçmişiyle ölçemez. Önemli olan kalbin temizliği ve yeniden eve diyebilme cesaretidir. İster beyaz giyer, ister başka renk; bu tamamen onun tercihi. Mutluluk utanılacak değil, kutlanacak bir şeydir.
15 Yorumla- 3 ay
Çok doğru haklısın 👍👏👏👏
- 3 ay
Teşekkür ederim bak ben de kişilik karakteri etiketi aldım
- 3 ay
Aaa öylemi hadi hayırlısı olsun inşallah 🙏🌸💐 tebrik ederim 👏🧿 eline emeğine sağlık 🙏
- 3 ay
Teşekkür ederim efendim
- 3 ay
Rica ederim 🙋
3 ayBirgün Tekirdağ'da köy sünnet düğününe katılmıştım. Çocuğun annesi bildiğin gelinlik babası da damatlık giymiş. orada yaşlı köylü teyzeler de vardı şey demişti affınıza sığınarak. Tüüüü delgece dönmüş utanmıyoda gelinlik giymeye
11 Yorumla- 3 ay
Doğrudur elalem hep bir şey der zaten
Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. Amaan Sünnet Anneleri bile beyaz giyiniyor ikinciye Evlenenlerin içinde oyle bir heves varsa giysin Hayat kisa. Hayalinde olup olmamasina giyime karışmayalım artık kimsenin Sene oldu 2026 Dünyanın her yeri Yangın Yeri, mutlu olsun herkes Abla.
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰 eğer kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki bundan kime ne
3 ayKim nasıl istiyorsa öyle yapmalı, herkesin zevki hayat görüşü kendine. Belli kalıplar koymak ve bunlara göre yaşamak, herkesin aynı hayatı yaşamasına sebep oluyor ve hayattaki renkleri yok ediyor.
12 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰
- 3 ay
🙏🥰
- Moda & Stil konusunda 822 cevap paylaştı.
3 ayEvlenip çocuk yapmış, boşanmış ve yeni bir sayfa açarak yeniden evlenmek ister. Beyazlar içinde, sanki ilk gün ki gibi giydiğin gelinlik uğur getirir.
Allah gönlüne, kalbine göre birini çıkarsın karşına. 🙏🏻
12 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle ne güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺 amin canım inşallah teşekkür ederim 🙏🌸
- 3 ay
Rica ederim 🌸🥰
Kişinin şahsi tercihi, ister ise kot pantolon giyer. Bu yaşta neden başkalarının düşüncelerini bu kadar önemsiyorsun?
İhtilaf evleneceğin kişi ile aranda ise, konuşup ortak bir noktada buluşmanız gerekir.11 Yorumla- 3 ay
Haklısınız kesinlikle öyle 👍
Ne bir daha evlenmeyi düşünüyor nede gelinlik giymeyi. Çok düşük bir ihtimal olsa böyle bir şeye niyetlenmesem düğün yerine nikah gelinlik yerine beyaz bir elbiseyi tercih ederim. Giymek isteyen pekala da giyebilir. Tercih meselesi kimseyi ilgilendirmez.
21 Yorumla- 3 ay
🤗💖🌷
3 ayToplum tarafından yargılanan bazı durumlar bizi etkilememeli. Kişi istediği ve mutlu olacağı şekilde yaşamalı. Kadınların bu şekilde değersizleştirilmesine müsade etmemeliyiz.
22 Yorumla- 3 ay
Çok güzel ifade etmişsin gerçekten kesinlikle öyle çok haklısınız elinize emeğinize sağlık 🙏🌺❤️
- 3 ay
🌸🌹rica ederim.
3 ayNiye giyemesin ya ya gerçekten şu toplumun dayattığı düşünce zihniyet bizi bitirdi giyer neden giymesin istediği gibi eğlenir dans eder güler gezer tozar kime ne ayıplayan insanlar da 2. Ye evlendi ama seviliyo demekki mutluluğa bak desinler niye bu çekememezlik bu kadar ya giy gitsin ya onlara ne keç kişi gördüm etrafımda öyle valla öyle de güzel oynadılar güldüler çok mutlulardı o anı size ait en güzelini yaşayın
21 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗 millet ne der elalem nasıl bakar kaygısı ile mutlu olduğumuz şeylerden neden mahrum olalım ki
Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Bence anne olmuş bir kadın ikinci evliliğinde de beyaz gelinlik giyebilir. Sonuçta bu onun ikinci evliliği ve kendi tercihi, kimse ne giyip ne giymeyeceğini dikte edemez.
11 Yorumla- 3 ay
Bende öyle düşünüyorum 👍 eğer bu onu mutlu ediyorsa neden giymesin ki , ve bu kimi ne ilgilendirir
İlk basta gelinlik giydigi zaman belki öyle bir atmosfer yakalamistirki o gelinliği giymekten keyif almamıştır 2. De belki ilk defa giymiş gibi hissedecek hayat bu ne olacağı belli olmaz
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍 ve bunu neden ertelesin ki eğer kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa giymeli millet ne der diye düşünmemeli bence
İsterse tabiki giyer bu kişisel bir tercih bir tabu değil..
31 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗
3 ayÖncelikle s... toplum yargılarını. Kime ne kim kiminle sevişmiş. İkinci olarak isterse siyah gelinlik giyer gelinin tercihi.
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍
- Moda & Stil konusunda 460 cevap paylaştı.
3 ayikinci evlilikte beyaz gelinlik giymek tamamen normal ve kabul edilen bir şeydir. Günümüzde bununla ilgili katı bir kural yok.
13 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 birde kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki
- 3 ay
evet neden olması
- 3 ay
😊🌷
- Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı.
3 ayKisi isterse giyer bu kişinin kararı onzaman giyilmez anne ise giyilmez vs. Bunlar lafı güzafdir.
11 Yorumla- 3 ay
😊🤗
3 ayAlakası yok. her sene gelinlik modelleri değişiyor bu ne demek oluyor yani her evlendiğinde giyebilirsin. İstersen 10 kere evlen.
11 Yorumla- 3 ay
Aynen öyle çok haklısın 👍👏👏🌸
- Moda & Stil konusunda 821 cevap paylaştı.
3 ayMerhaba, neden giyilmesin, insanlar, diğer insanlar ne derler diye düşünmek yerine, içinden geldiği ve istediği gibi yaşamalı bu hayatı. Tekrarı yok
13 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗 eğer kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki millet ne der diye düşünmemeli bence de,
- 3 ay
Yaptığımız en büyük hata, başkalarını mutlu etmek için kendimizi mutsuz etmek
- 3 ay
Maalesef öyle 😌
3 ayKadın istiyorsa her durum ve her şekilde giyer.
Bu erkeğin veya toplumun karar vereceği bir konu değil.
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok güzel ifade etmişsiniz gerçekten elinize sağlık 🙏🌺
3 ayNiye gytmesin cok abartı olmadan sade ve şık bir gelinlik secilebilir
22 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗❤️
- 3 ay
😘😘
Bence giyebilir. Belki ilkinde mutlu olamadı kime ne.
21 Yorumla- 3 ay
3 ayToplumun önyargıları onlar tabiki giyilir ayıp olsaydı evlennilmezdi bence yani.
22 Yorumla- 3 ay
Aynen öyle çok haklısın 👍🥰 bende öyle düşünüyorum
- 3 ay
🙏🌹
3 ayKadının her evliliğine çok yakışır gelinlik artık yobaz algı o kadar yok
11 Yorumla- 3 ay
Çok doğru söylüyorsun haklısın 👍🥰
- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u 3 ayİstediği kadar giyer. Giyemez diyerek kadını aşağılayan zihniyete şiddetle karşıyım.
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰 kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki millet ne der diye düşünmemeli
Gizli Üye(36-45)3 ayYani isteyen istediğini yapsın niye soruyorsunuz ki?
Çakmaktaş kostümü ile nikah masasına oturan da var " Ya ba daba düüüü" diye
11 Yorumla- 3 ay
Haklısınız
Ya istiyorsan tabi giy ama bana somkşn vs giydirmesinler daha trz başa bişi giyim ya
11 Yorumla- 3 ay
😊🌹🌿
- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
3 ayGiyiyor niye giymesin ki bu kadar kutsallaştırmaya gerek yok
11 Yorumla- 3 ay
Bildiğim kadarı ile kuşak bekareti simgeler. Beyaz gelinlik giyilebilir.
11 Yorumla- 3 ay
Bende öyle düşünüyorum
- Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı.
3 ayGiyebilir tabiki sonucta gelin 2. Evlilik diye utanması mı gerekiyor
11 Yorumla- 3 ay
Aynen öyle çok haklısınız 👍🤗
3 ayYani beyaz bir elbıse sade nikah daha dogru olur bence ben olsam oyle yapardım
11 Yorumla- 3 ay
💖🌸🌷
Giyebilir
Kime ne?
Kim nasıl mutlu olmak isterse ona göre davranmalıdır bence12 Yorumla- 3 ay
Kişi tercih ediyorsa giyer tabiki millet ne der diye bakmamalı.
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🌷👏
3 ayGiyilebilir tabi kime ne yaa. Canin giymek isterse giyersin valla kim ne demis umursamamak lazimm
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰 eğer kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki millet ne der diye düşünmemeli ve mutlu olacaksa bunu ertelememeli
İkinci evlilikte de beyaz gelinlik giyilebilir, bunun ya da çocuğu olup olmamasıyla ilgisi yok.
11 Yorumla- 3 ay
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayKim ne karışır ya isteyen 18. Evliliğinde bile beyaz giyebilir
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰 millet ne der diye düşünmemeli ve bunu ertelememrli , kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki bundan kime ne
3 ayGiyebilir bence her genç kızın hayali olduğu kadar onun da hakkı
14 Yorumla- 3 ay
Ben ikinci evliliğimi yaparsam giymek çok isterim oyuzden sordum
- 3 ay
Allah gönlüne göre bir eş nasip eder inşaAllah hayırlısıyla
- 3 ay
Amin canım inşallah 🙏🥰 herşeyin hayırlısı diyelim 🙏
- 3 ay
Amin inşaAllah 🥰🙏🏼
3 ayAaaa neden giyemezsin giymek istiyorsun giysin :) içinde kalacağına üstünde taşısın
12 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 eğer kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki, millet ne der diye düşünmemeli ve bunu ertelememeli , çünkü her kadın mutlu olmayı gelinlik giymeyi hak ediyor kaç yaşında olursa olsun
- 3 ay
Katılıyorum:)
Moda & Stil konusunda 503 cevap paylaştı. Seda Sayan yedinci de bile giydiyse bence herkes giymeli. O başka, bu başka sonuçta
13 Yorumla- 3 ay
Haklısın bende öyle düşünüyorum 👍 eğer kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki millet ne der diye düşünmemeli
- 3 ay
🌸🌹❤️
3 ayGiyer neden giymesn düğünde yapar gelinlikte giyer istegne bağlı bu kişinin
13 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗 eğer kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin, millet ne der diye düşünüp neden kendini bu mutluluktan mahrum etsin ki
- 3 ay
Millet kendi yaptıkları hariç herşeye bı kulp bulur haliyle kendi mutlulugnu kendin düşünüp istedgn gbi davranacaksn
- 3 ay
👏👏👍🌸🌹❤️
3 ayToplumda saçma sapan bir düşünce var ben insanın neden boşandığına bakarım eğer geçerli bir sebebi var ise herşeyi silbaştan yapabilir yok gelinlik yok kına neden olmasın ama aldatıp ayrıldıysa kimse kusura bakmasın ama yediği ekmek içtiğimde bile fazladır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayNe kadar kötü bir düşünce neden giyemesin anne olmuş bir kadının beyazına leke mi bulaşıyor?
21 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰 kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki millet ne der diye düşünmemeli
İsterse giyebilir ilkinde belki içinde uhde kalmıştır istediği gibi olmamıştır gelinlik belki. Bu konuda gereksiz tabularimiz var bence..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayKuzenim giymişti ben de çocuğum yoktu ama giydim.
11 Yorumla- 3 ay
Çok iyi yapmışsın 👏👏👏🌸👍❤️
Giyebilirsin. ve. herkes " Siyahlari. Cikarip. Beyazlari giymissin? der. Takdir ederler seni
16 Yorumla- 3 ay
- 2 ay
EverSiyahlari. Cikarip beyazlari giyersen. Eski sevdigin Sana. " Siyahlari cikarip. Beyazlari giymissin? " bana with. Kalbini. Baskasina. Vermissin!!! diyebilir Sana. Vede. " kime Giyindin. Oyle? Kim alacak kalbinden. Bana ait yeri? der. Ama eski sevdigin oldugu icin boş ver.. yenisi icin. Hazirla kendini
- 2 ay
Haha
- 2 ay
Soldering baslacigi style. " burasini sakince Javascript tonda soyluyor..." Gelin olmus gidiyorsun.. Bana. veda ediyorsun.. Sakin aglama diyorsun? Aglamamak elde miki?(Simdi yuksek sesle soyluyor bu kismi.) " Siyahlari. Cikarip!!! Beyazlari. Giymissin!!! Bana ait kalbini.. Baskasina Vermissin!!! Harika ve acikli bir sarki bu.." Beyazlari giyme. very. Gelin olma dusuncen.! Bana bu sarkiyi hatirlatti.. sen kimseyi dusunme beyazlari giy? Our mu?
3 aygiyer tabi ne var bunda. 2. evlilik diye kirlenmiş gözüyle bakılması utanç verici
21 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰🥰
Canın ne istiyorsa onu giyersin yaparsın kime ne ❤️
21 Yorumla- 3 ay
Haklısın 👍🥰 kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki millet ne der diye düşünmemeli
kalıplara girmeye gerek yok, ne istersen onu giy
11 Yorumla- 3 ay
Haklısın 👍🥰
İstersen 10 kere evlenir 10 kere de gelinlik giyersin kimseyi ilgilendirmez.
13 Yorumla- 3 ay
Haklısın 👍🥰 eğer kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki millet ne der diye düşünmemeli ve mutlu olmayı ertelememeli
- 3 ay
🌸🌷💖
3 ayKim ne derse desin, kendi düğününde isteyipte niye giyemeyesin ki?
11 Yorumla- 3 ay
Haklısınız 👍🤗
Giyebilir, kadın her yaşta ve her yaşanmışlığa rağmen beyaz gelinlik giymeyi hakeder.
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗🌸
3 ayKimin ne düşündüğü onemli degil kına bile yap kendine testini de kir ohhh
13 Yorumla- 3 ay
Dimi ama 😂
- 3 ay
Tabii yaaa çatlat patlat ortalığın anasını;))
- 3 ay
👍🌷🌸😂
- Moda & Stil konusunda 424 cevap paylaştı.
3 ayBeyaz kıyafet daha uygun olur
21 Yorumla- 3 ay
🤗🌸
Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Giyer kırmızı kuşak bağlanmaz sadece
21 Yorumla- 3 ay
Evet 👍
Moda & Stil konusunda 527 cevap paylaştı. Giyebilir bence doğal bir şey
21 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍 eğer kadın bunu istiyor ve mutlu olacaksa neden giymesin ki
gıyer de hani biraz abes kalır bence. ama burada benim fikrim değil 2nizin fikri onemli. aynı kişi ise bence olabilitesi daha iyi.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 551 cevap paylaştı. Istediğini giyer abla. Beyaz gelinlik isterse giyer.
03 Yorumla- 3 ay
Bencede bu onu mutlu ediyorsa neden gitmesin ki
- 3 ay
👏🌸🌺
- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası