🧸
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Giyilir ama gelinlik giydiğinde bir farklılık olmasını ister insan söz de farklı nisanda farklı düğünde farklı daha hoş olur onun yerine daha şık bir abiye seçebilirsin kırmızı ya da nude açık pembe tonlar
Cevap
23Cevap
sana biraz tuhaf gelebilir belki ama ben eşofmanla giderim galiba nişana
Kendi nisanına mı 😳
evet öyle rahat giderim düğünde belki gelinlik ama onla rahat edilir mi bilmiyorum
Kız damat vazgeçer tobe de
damatta rahat giyinsin ben bişey demem
Poff soz Nisan düğün çok saçma direkt nikah ya 🖤
karar verdim herkes istediği kıyafetle gelsin diye kural koyacağım
Mantıklı 🐰
Adam neden çatalı öyle tutmuş dert oldu içime he soruya gelirsek giyilir bence ama kesin ben toprak tonları giyerim
Aslinda nikahta giyilir beyaz elbise. Dugunde zaten beyaz gelinlik, bana kalirsa nisanimda bana yakisan bir ton tercih ederim. Pembeli yesilli ne biliyim
Aslında nasıl hoşuna gidiyorsa öyle bir renk giyebilirsin sma damat ya da damat adayının giyeceği renkle uyumlu olması gerekir. 😎
Ben giymem. Sadece düğünde beyaz giymeyi düşüyorum. Çünkü gelinliğe benzetilmesini istemiyorum. Hemen de öyle yakıştırma yapar millet yani biliyorum
Söz de olabilir fakat nişana pek sıcak bakmıyorum. Zaten bana kalırsa, beyaz tek nikah ve düğünde giyilmelidir 💁🏻♀️
Sözde olur. Nişan da evde olacaksa yine olur. Fakat salon nişanında eğer gelinlik gibi kabarık bir model tercih edilirse abes kaçabilir
Bence giyilebilir ben siyah giyenleri anlamıyorum bu günler de :)
Giyilir tabi ama ben tercih etmem. Beni düğün günü beyazlar içinde görsün isterim ♥
Kadınlar söz nışan ve düğünde aynı aynı renk giymez illaki değişik giyer
giyilir ama zaten düğün de beyaz giyiliyor. Başka renkler tercih etmelisin
Beyaz cok sadec zaten nikahta gelinlik beyaz 1000 tane renk var :) gerekirse hepsi denenmeli
Giyilir bence düğününde de isteyen siyah giyebilir hatta zevk meselesi
Beyaz giyme toz olur
Siyah giyme söz olur
Gel beraber gezelim
Muradımız tez olur
Evet giyilir , sen ne istersen onu giyersin sana kim karışır
Senin mutlu günün hangi renk mutlu edecekse o renk giyersin
Yani ben olsam tercih etmem sanırım. Siyah elbiseler hoş oluyor bence bu günlerde
Giyebilir tabi ki. Ben nişanımda bordo giymiştim. Kınamda bordo seçemeyince bordonun nişanda olmaması gerektiğini anladım :D
Tanıdigimda nişanda kırmızı elbise almışti kuaför ve fotoğrafcı kına zannetmişti 😂
Ben de aynı hataya düştüm. :) sözde yağ yeşili giydim. Nişanda bordo giydim. Bir de kabarıktı. Keşke mavi tonlarını seçseymişim dedim sonradan :)
Kınada ne tercih ettin peki? Morda com yakışıyor kaftana
Zümrüt yeşil seçtim :)
Hürrem sultan 👸
Giyilebilir elbette fakat çok zarif ve naif modellerde renklerde elbiseler de iyi olabilir geriye dönüp bakıldığında keşke bunu tercih etseymişim dememek için farklılık güzeldir
Söz değil de nişanda giyilebilir. :-)
Bunu bir moda haşlne getiren yeni yeni icatlar çıkıyor. At ile nikah fotosu birbirinden özenilerek yapılan bir sürü gereksiz işlem ve harcamalar. Bence en güzeli sadeliktir şık olabilirsin.
Niye sadece düğüne mahsus olsun ki? Ben elbisede beyaz seviyorum. Hoşuma giden model tek renk ve bu renk de beyaz ise bence giyilir. Tek olmasa bile beğendimse sorun yok benlik.
Yani yasal ve toplumsal olarak Bi sakıncası yok. Ancak beyaz renk gelinliğin zerafetini taşıdığı için farklı renkler giymesi daha mantıklı gibi.
Tanıdığım herkes beyaz, kırmızı, vb. renkler giyor illa beyaz diye bir şey yok yani
Siyah bile giyiliiir. Önemli olan naif ve şık olmak.
giyilir çok ta güzel olur bende beyaz giymeyi düşünüyorum
Beyaz güzel olur ama zaten nihakta ve düğünde beyaz giyeceksin. Bej veya nude tonlar çok güzel olurr
Neden olmasın gayet hoş olmuş mesela fotodaki 😊
Beyaz gitmem toz olur
Giymem*
giyilir neden olmasın?
Giyilebir neden giyilmesin ki
Giyilebilir tercih meselesi
tabii çok da zarif olur
Ben giymedim ama giyeni de çok garip bulmam
Mordan aşağısı kurtarmaz
Kim ne giyerse giysin insanlari neden bu kadar elestiriyoruz acaba?
Tuhaf olmaz mi beyaz elbise giymek
beyaz giyme söz olur dkdkdk
takilacak, kafa yorulcak seyler değil bunlar
Giyilir ama ben siyah tercih ederim.
Abartısız sade bir beyaz elbise giyilir
Olabilir
Ben gold tercih ederim ya da bordo
Giyilir.
Giyilir
giyilir tabi
Hayır..
Bilmem.