+1 yılNişanda falan resimlerdeki gibi renkli elbiseler olabilir ama dügünde olmamalı bence. Beyaz saflığın, temizliğin sembolü olduğu için bir gelenek gibi yeni evlenen gelinlerle özleşmiştir beyaz renk gelinlikte. Önceden çok daha fazla önem verilirdi gelinliğin beyaz olmasına ama şimdi eskisi kadar dikkat edilmiyor. Zaten bu devirde çoğu gelin de beyazın o saflığını temizliğini hak etmeyecek kadar kirlenip öyle evleniyor.. Bana kalırsa beyaz en asil renkler arasında ve geçmişten günümüze gelen güzel bir gelenek beyaz gelinlik. Şahsen gelinlik deyince bana da direkt beyaz rengi çağrışım yapıyor. O yüzden ben gelinliğimin beyaz olması taraftarıyım. Beyazın yanına da en çok siyah yakışır şimdi.. Her ne kadar birbirinin zıttı olsa da birbirini tamamlıyorlar. O yüzden damatlıkta da siyah olmalı diye düşünüyorum. .
244 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel bir yaklaşım:)
- +1 yıl
Teşekkürler arkadaşım :)
- +1 yıl
Süper anlatmışsın :)
- +1 yıl
peki kırmızı kuşak meselesi nedir onuda bir açıklasana :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.gelinlikmodelleri.club/.../...Modelleri-23.jpg
www.4kmoda.com/wp-content/uploads/2014/02/1.jpg
www.hanimlarindunyasi.com/.../...ing-Dresses-2.jpg
media.tumblr.com/.../...line_mq7fphfPRd1qz4rgp.jpg
Türbanlılar için olan bu tarz modellere hayır demem01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel
Eski Romalılarda beyaz renk kutlamayı sembolize eder. 20. yy başında da beyaz renk masumiyetin, saflığın, temizliğin simgesi haline gelmiş ve bu günümüze kadar devam etmiş. Son zamanlarda farklı olması için beyaz dışında renkler tercih edilebilse de, genellikle gelinlerde beyazın tercih edilmesinin en büyük nedeni bu.
00 Yorumla
+1 yılBeyaz olmalı gelinlik çünkü saflığı temizliği temsil ediyor ancak şeyde olabilir hani yöresel bindallı falan varya onlarda olabilir. sonuçta kültürümüzü yansıtıyor hatta beyazdan daha güzel olabilir özel dizaynlarla..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Beyaz gelinliğimin tek alternatifi şunlardır;
3.bp.blogspot.com/.../Screenshot_8.jpg
www.edebiyatevi.com/.../104845-15642952013.jpg
https://data2.whicdn.com/images/60652286/large.jpg
gecce.com/.../turkmen-koylerinde-gelenek-suruyor
www.evlilikstyle.com/.../haticesultan4.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılHmm güzel
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Beyaz gelinlik bakire kızı temsil eder. Kırmızı kuşakta bekareti. Giydiğimiz şeylerin anlamı var. Ama zamanla bakirelik kavramının göz ardı edilmesi ve kızı olsun erkeğin olsun sadakat kavramını yavaşça geri plana atmasıyla "moda " adı altında bu renk ve karamlar yerini farklı bir konuma bırakmıştır. Bu yüzden gelinlikler kırık beyaza doğru yol almıştır. İsteyen istediğini giyiyor artık.
30 Yorumla
+1 yılGelinlik beyaz ve tonları olur. Beyaz masumluğun simgesidir. He sen dersen ki "ben bunlarla uğraşamam" istediğin şeyi giy. sen evleniyorsun sonuçta ve senin önemli günün olduğu için diğer insanların söylediklerinin pek bir önemi yok.
Beyaz gelinliğin bir şeyini de şöyle açıklayayım. Genelde ikinci kere evlenenler gelinlik giymekten çekinir ya da davetliler "sanki ilk kez evleniyor" gibi yorumda bulunur.
Gibi gibi Saçma bir sürü şey işte.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılGelinlik toplumca belirlenmis bir renktir. Toplum algilarinin disinda tutulursa gelinligi cagristirmaz. Damatlik rengi siyah disinda olabilir damatligin kalibi belirlenmistir. O algiyi olusturdugunda kalibi olusturmus olursun. Damatliklarda renk secenekleri oldukca gelisti. Koyu morcivert acik bebek mavi su yesili vs. Ama gelinlik beyaz ya da krem tonlarini cagiristirir
Diger turlu kostum elbisesi gibi oluyor.01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
+1 yıliyide bu resimdekiler gelinlik degilki :) normal iste kabarik elbise kinalik nisanlik gibi gelinligin önemi beyaz olmasidir zaten yoksa kina elbisesi Nisan elbisesinden farki ne olcakki :) ben olsam ama pembe detayli gelinlik isterim beyaz ve uzerinde kucuk kucuk detaylar pembis pembis :D tabi kirmizi kusak takinca pek uyumsuz olcak ama olsun zaten hayal bu :D kirik beyaz isterim ben
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel
3. ve 1. güzelmiş de onlara elbise deniyor yani benim için sorun yok da gelinliğin a'sı b'si belli düğünde giyilen beyaz elbiseye deniyor, ayrıca damatlık için aynı şey değil niye beyaz, krem, lacivert tarzda damatlık da var da bunlar töre değil kanun da değil eşinle nasıl isterseniz öyle giyinirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılMantikli
Beyaz gelinlik tabi giyerim. Ama onu baska renklerle suslemek isterim mesela pudra rengi kurdela modeli. Ben kirmizi kuşağa gıcık oluyorum. Galatasarayliyim ve bu duruma tepki göstermek icin sari kirmizi olacak benim gelinlik kuşağım. Damatlikta pantolon siyah ceket beyaz olabilir. Artik renkler degisiyor yavas yavas. Moda sürekli değişim halinde.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılBen ne olursa olsun bembeyaaz bir gelinlik istiyorumm :) ve kıpkırmızıda kuşağım olacak. Damatlığa gelince illa siyah olmak zornda değil beyazda olabilr ama gri ya da laciert hoşuma gitmiyo bide papyon değil kesinlkle kravat olacak papyonla penguen gibi duruyolar
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 günlük penguen olalım :-)
- +1 yıl
ben bir penguenle evlenmek istemiyorum :D
Soran+1 yılPeki :-)
gelinlik dediğin simsiyah olmalı içinde tüm karamsarlıklar ve tüm asilliği ile simsiyah renk değmemiş bir gelinlik baktıkça içini karartmalı insanın. Damatlık dediğin bembeyaz olmalı saf tertemiz masum köpük beyazı, güzel bir damat duvaklığıyla tamamlamalı beyazlığını bembeyaz yerleri süpüren bir duvak? ne dersin en iyi görüş olmamış mı? :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılYok daha çalışman lazım biraz daha. Erkeğin topuklu ayakkabısı, far, ruj, allık, rimel, vs. bunlar var. E elinde, çiçekte gerek yani çok eksik var :)
Gelinlik klasiklesmiş artık gelinliğinle gel bir kuğu gibi falan :) Dediğim gibi gelinlik klasklesms artık beyaz ya da kırık beyaz ya da toz pembe oluyor daha koyu renkler kullananlar hiç görmedm ama neden olmsnki yani :) Damatlkta beyaz damatlıkla Siyah ve Beyaz kullanılıyor ve baska renklerde hoş olmaz bence:)
01 Yorumla
Soran+1 yılKlasik her zaman iyidir.
Onun bir anlamı var ama. Beyaz saflığı temizliği temsil eder. Kırmızı kuşak bekareti temsil eder. Kuşağı kız tarafından bir erkek bağlar, o da o zamana kadar kızlarını koruduklarını, başlarının dik olduğunu temsil eder.
Damatlık hakkında bir fikrim yok ki krem, lacivert, koyu kahve damatlıklar gördüm düğünlerde03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...2643f9797b.jpg
Böyle bir şeyin kremi ya da ördek yeşilir yahut buz mavisi çok hoş olur bence. Zaten Osmanlı'da beyaz gelinlik yerine evlenen kızlar kırmızı, mor gibi daha dinamik ve canlı renkler kullanırmış. Beyaz gelinlik bize Safiye Sultan ile beraber gelmiş.02 Yorumla
Soran+1 yılBuda çok hoş
O gün, tüm kadınlar gelin'e saygısından renkli giyerler, çünkü beyaz gelin'e has bir renktir..
https://i.hizliresim.com/ayg66O.jpg
Paylaştığın kıyafetleri, kızlar artık nişanlarında giyebiliyorlar, oysa ki beyaz gelinliği bir defacık giyebileceğiz ömrü hayatımızda, marjinalliğin luzumu yok :)
Dipnot: Damat bey'e karışmam ne giyerse giysin, adab'a uygun olsun da.10 YorumlaŞahsen ben bu resimdekilerden hiç birini giymem. beyaz gelinlik demek bana melekliği çağrıştırıyor ruhunun temizliği gelinliğine yansımıştır adeta e tabii o kızın beyaz gelinliği haketmesi de çok önemli. pırıl pırıl bir genç kıza yakışacak en güzel beyaz gelinliktir diye düşünüyorum.
00 YorumlaOsmanlı döneminde kırmızı gelinlik giyilirdi mesela, ama beyaz daha güzel bence.
www.gelinden.com/.../2i23kpg.jpg
www.kadincamoda.info/.../...gelinlik-ornekleri.jpg00 YorumlaHay ben size nediyemmm beyaz gelinlik kültürümüzmüş saflığı temsil edermiş... kimin anneannesi beyaz gelinlik giymiş bu ülkede acabaaaaaa? Beyaz gelinlik hristiyanların adetiydi tabiki siyah damatlıkta öyle... hani şu kınalarda giyilen bindallılar varya canlarım önceden her yörenin kendine has olan bindallısını geline giydirirlerdi... hay Allah iyiliğinizi versin geleklerimizde varmışmış...
00 Yorumlavalla illa ki beyaz olacak diye bir dayatma yok. beyaz temizligin simgesi ve geleneklerimize göre gelin "temiz olmali" ise gelinlik de beyaz olmali diye bir sey var. ben sari gelinlik giyen de gördüm, ama onlar biraz abiye gibi duruyor. ben hoşlanmıyorum açıkçası, beyaz seviyorum ama geleneksellik yönünden değil beyaz daha güzel olduğu için.
00 YorumlaÖrnek verdiklerin iğrenç ötesi :)
Beyaz gelinlik daha hoş ve temizliği saflığı temsil ediyor.
Ama dediğin gibi düğün de çok rahatsız edici, fazlasıyla ağır ve yorucu. https://i.hizliresim.com/Rbp3bZ.png
Şu modeli hep beğenirim ama giymek kısmet olmadı eşimin kıskançlığından dolayı :)00 Yorumlalh5.googleusercontent.com/.../DoAp5oj0kvTckTbLVOFNDv7X6y0C8AtLmRksT2U3y3PDAjES9qKlF5wj3DLm0EmrkcUPov2E95PM6PqQNnZlM0DAknZJJDQGr3meGsuEYpxw51u5z3-G=w485-h303-nc bunlar çok güzel. :)
Tabiki beyaz gelinlik :)11 Yorumla
Soran+1 yılLaciverti beğendim :)
bembeyaz değil ama beyaza çokk yakın bir ton olmalı siyah zaten olmaz yas mı tutuyoruz evleniyoruz diye diğer renklerde ciddiyeti olmaz renkli renkli bir gelin bilmem bence beyaz güzel bir gelenek beyaz olmalı :) damat siyah olmak zorunda değil güzel bir takım olsun yeterli diye düşünüyorum :D renkliyi kınada veya nişanda giyiyoruz zaten :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm güzel mantıklı aciklama :)
+1 yılbeyaz saflığın temizliğin simgesidir. ben her zaman beyaz gelinlikten yanayım. bir kız da o gelinliğe yakışır olmalı bence aynı onun gıbı saf temız. kırmızı kurdaleye gelınce adettendır dıyemıcem cunku o kırmızı kusak altında cok anlam yatıyor bunu da buradan acıklayamam ki ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılBakirelik olduğunu biliyorum. Adetler işte.
Kesinlikle beyaz gelinlik giyilmeli çünkü taşıdığı anlam çok büyük, bazı şeyler değişmeden kalmalı değerinin kaybolmaması için. Iste bir kıyafet nelere kadir ama damatlık için aynı şeyi söyleyemem ister beyaz giysib ister siyah ister lacivert ama pembe se giymesin yani.
00 YorumlaBen bunları beğenmedim abartı ve güzel değil. Fakat kuaföre gitmiştim bir kadın çok stil bir gelinlik diktirmisti krem rengiydi fakat harika idi 2 kere öyle farklı gelinlik gördüm. Allah var güzeldi. Duagi bile yandan atmaliydi ama öyle farklı ister miyim? Sanmiyorum çok cesaretli bir insanım fakat gelinlik beyaz olmalı sonuçta farklı olmak için ne bileyim benim gibi biri bile beyaz diyorsa gerçekten beyaz ve asil olmalı fazla abartılı olmamalı m
00 Yorumla
+1 yılben kırık beyaz isterim öyle don beyazı olmasın. kuşak da takmayı düşünmüyorum ama takarsam kırmızı olmaz.
45 Yorumla
Soran+1 yılYine beyazdan vaz gecmiyorsun. Kuşak adette varsa, kacinilmaz
- +1 yıl
beyazı severim gelinliğin beyaz olması güzel bence.
Soran+1 yılYa gelini yılbaşı çam ağacı süsler gibi süslüyorlar pulluyorlar. Gelin hareket edemiyor. Eteğine basiyorlar. Yani daha rahat olsa güzel olur diye düşünmedim degil
- +1 yıl
gösterişli olması güzel bence sade gelinlikle de gelinin nedimesi gibi dururdu... gelin olmanın tadı çıksın 1 gün
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılattığın fotolarda güzel ama gelinlik için uygun olmaz. Gelinlik dediğin beyaz olmalı. Doğrusu da budur zaten yıllardır olan birşeyi değiştirmek saçma. Günümüzde moda diye kırık beyaz daracık gelinlikler çıkıyor. Hiçbirini beğenmiyorum. Ben beyaz ve prenses modeli gelinlikler severim.
00 Yorumla
+1 yılGelinlik demek temizlik saflık demektir. o yüzden kesinlikle beyaz olmalı. modeline o an karar verilebilir ama renk beyaz olmalı. diğer renklerdeki tuvaletleri nişanımızda giyebiliriz ama gelinlik bir defa giyilir ve beyaz olmalı
10 Yorumla
+1 yılGenelde boyle gelmis boyle gider. Giymeyenlere yaptirim uygulanmiyor isteyen istedigini giyebilir. Beyazin anlami safliktir, masumiyettir, guzellik guzel anlamlarindan dolayi ama ben pembe giyen de gordum.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet vardır
Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Yasim biraz daha genc olsaydi, ileride tasarladigim dugunde mustakbel karim ve ben su sekilde giyinecektik... :))
https://i.hizliresim.com/rmyD5N.png20 Yorumla
+1 yılBeyaz renk temizliği saflığı teslim oluşu simgeler..
Kefen de beyazdır.
Gelinlik dediğin beyaz olur tabi ki..21 Yorumla
Soran+1 yılPeki öyle olsun
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılSen istiyorsan siyah bile olur. Kime ne?
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif11 Yorumla
Soran+1 yılAynen, ama elalem ne derciler olmasa bir
beyaz saflık anlamında ya ondan :D bırde modası geçmiyor onun bak hiç ama bunu renklendıre bılırler bence ayakkabı ile felan bizde mesela damatlık beyaz ama ceketi lacıvert aldık benımde ayakkabım lacıvert oldu :D
00 YorumlaBeyazın yeri çok farklıdır ve kızların vazgeçilmezidir. Bu gösterdiklerin nişanlık ama binde biri farklılık olsun dıye gıyebılıyor. Ben beyazı tercih ederim o kadar temiz şık ve dügünde geline yakışacak olanda beyaz gelinliktir.
00 Yorumla
+1 yılbence beyaz masumiyeti temizliği temsil ettiği için gelinlik beyazdır. ama bence çok klişe. ben biraz daha değişik istiyordum zamanında. beyaz başlayıp etekte ara ara siyah damarlar olacak ve gelinliğin en alt kısmı ve kuyruğu simsiyah olacaktı :))
00 YorumlaBeyaz masumiyyeti temizliği simgeler ki gelin de böyle olmalı.
Siyah da asil bir renk. Erkeğe en çok yakıştırdığım şey siyah takım.
Bence gayet de güzel. Şahsen ben düğünde böyle isterim. ☺️02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah olur
Zaten gelinlik sonradan beyaz olmuş ama tam bir dönem soyleyemiyorum osmanlı döneminde cesitli giyiniyorlarmis bir zaman sonra kırmızı olmus ne zaman beyaza dönülmüş onu bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kuzenimin esi beyaz gelinligi vardi üstünde kirmizi güller. Kuzenimin kravati kirmizi dekor kirmizili ve pastada üstündede güller vardi cok begenmistim ama asla öyle istememistim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki
+1 yılAvrupada ilk Victoria Albert beyaz gelinlik kullandı burada da ilk Naime Sultan. Sanırım onlar ikon oldu beyaz gelinlik konusunda, o yüzden beyaz gelinlik şart değil. Ama bende kırık beyaz isterdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılKirik beyazi duydum. Olabilir
+1 yılben bir kiz Olarak hayatim boyunca beyaz gelinlik giymeyi sevmemismdir cok alakasz ve sacma geliyor beyaz masum saflk sacma ama siyah ck iyi. Damatlkta siyah
00 Yorumlaeskiden gelinlik giyme gibi bir fikrim yoktu. zaten öyle şeyler , etek vb. şeyler hiç sevmem ama şimdi fikrim değişti. inş. düğünüm olunca giymek isterim.
Büyük konuşmayalım aman.00 YorumlaBeyaz giyinilmelidir çünkü beyaz gelinlik bekaretin evlilik için vazgeçilmez bir unsur olduğu kabul ediyor ve beyaz gelinliğin evlenen kızın masumiyetini simgelediğine inanılır bu eskiden bu yana kadar gelen bir şeydir. Ama nişanda giyilebilir.
00 Yorumla
+1 yılBence bu saçma saflığı temsil eder falan diyorlar da saf olanda beyaz giyiyor olmayan da bence insan düğününde istediği renk gelinlik giymeli. Mesela Avril Lavigne siyah gelinlik giydi ne oldu? hicbirsey. yani boyle seyler bana sacma geliyor
00 Yorumlaben de hep aynı şeyi düşünüyorum. o zamana kadar bende neler değişecek bilemem ama şu an ben beyaz hırka bile giymeye utanırım gocaman gocaman telli duvaklı şeyi nasıl giyerim hiç bilmiyorum :P
00 Yorumlahiç gelinlik şeysi düşünmedim de şu koyduğun 4 resimden 3. sü muhteşem görüşüyor *-* ama düğünümde beyaz gelinlik tercih ederdim ya da beyaza yakın tonlar :)
00 YorumlaBeyazlar içinde peri kızı gibi görünülüyo çünkü. Karmakarışık renkler insanın gözünü rahatsız ediyo. Huzurlu bir ton gerek. Beyaz dışında uçuk bir pembe ya da çok acık buz mavisi tonlarında bir gelinlik de olabilir. :)
00 YorumlaBunun bir tabu ve yıkılması gerektiğine inanıyorum yani insan evleniyorum diye illa beyaz gelinlik giyecek diye bir olay mı var kardeşim mesela ben hep şeker pembesi bir gelinlik hayal ederdim hala da ediyorum insanlar sırf 'öyle olması gerekiyor' diye öyle yapıyorlar asıl tam tersi böyle olmaması gerek.
Ben 3. resimdekini çok beğendim :)00 Yorumla
+1 yılTabii herkesin istegidir gelinligini kendisi suslemesi falan. Amma gelinliğin rengi deyişmemeli bence, Cunki beyas safligi asaleti tems si l eder. Yani tabii senun gibi dusunen b7 cok insan var amma yine de ben oyumu beyas gelinlikden kullaniyorum. Dusunsene bembeyazlar icindesin ve hickimse gozunu senden alamiyor bir de bardagin dolu rarafndan bakmayi dene)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 808 cevap paylaştı. Şart değil ama beyaz ayrı bir güzel ve asil durduğu için ışıl ışıl oluyosun o yZden beyaz giymeyi tercih ederim zaten nişan kına renkli giyilio
01 Yorumla
Soran+1 yılNişan kına da renkli evet.
+1 yılO biraz da gelenek görenek meselesi ama her kız kendini beyaz gelinlikler içinde hayal eder pembe, kırmızı, gri vs. değil :))
01 Yorumla
ben siyah gelinlik istiyorum mesela :)
3. resimdeki gbi olabilir fakat krem rengi gbi olan kısım kül grisi gibi olursa ya da tam siyah :)02 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik :-)
Valla ben siyah giymek istedim herkes yas mı tutucan evleniyorum diye dedi , eşimde kuğu gibi gel bana deyince bembeyaz sade bir gelinlik giydim, pişman değilim :)
00 Yorumla
+1 yılGelin beyaz giyer en mutlu gunudur
Damat siyah giyer yas icindedir :))
Gelinlik beyazdir bizde budur
Pembe duvak cicwk bel bandi pabuc olabilir01 Yorumla
Yani beyaz beni açar zaten beyaz olsun ama kınamda giyeceğim prenses gibi böyle açık pembe olsun :)) çok minnoş olur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm hadi hayirlisi :-)
ben tozpembe sade bir gelinlik giymiştim balık sırtı tarzında bidahaki evliliğimde de aynı şekil bişey istiyorum :))
04 Yorumla
Soran+1 yıl3. De ne giyecen :)
Soran+1 yılGulerek deyince saka sandim. umarim 2. si son olur
+1 yılbeyaz saflık huzursur falan demişler de sanki düğüne değil rehabilitasyon merkezine gidiyoruz, bence renk sınırı olmamalıydı isteyen diğer renkleride kullanabilmeliydi
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Hala kullanılabilir biyerde yazmıyorki beyaz olması gerekiyor diye :)
- +1 yıl
yazıyor ne yazık ki , sözlü toplumsal normlarımızda yazıyo
+1 yılBeyaz olmalı yeni hayatına tertemiz bir adım attıgını simgelemek için. Ama damat neden siyah giyer bir açıklaması var mı bilmiyorum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYas tutuyorlar diye biliyorum siyah giyerek :-)
- +1 yıl
Hiii çok ayıpp :D
Soran+1 yılHaha valla ben yapmadım :-)
- +1 yıl
😁😁
+1 yılbence başka renklerde güzel olabilir, ancak beyaz saflık, masumiyeti ifade ettiği için tercih ediliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet dogru
+1 yılBeyaz asilliğin temsilidir , kefen gibidir..
Erkekler siyah giymesede olur ama bayanlar beyaz veya krem gelinlik giyinmeli bence, diğer renkli olanlar nişanlıktır gelinlik değil00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. bildiğim kadarıyla beyaz gelinlik; saflığı, el deymemişliği, temsil eder. ama herkes giyiyor, orası da gerçek.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Beyazın bir anlamı var ve bence beyaz olmalı gelinlik ama beyaz giymeseydim çok açık bir mavi giyerdim sanırım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Beyaz ve kirik beyaz daha uygun adi üstünde gelin... Yeni tertemiz bir sayfa aciliyor... Herneyse de resimler cok cirkin giyilir mi onlar.. :DD
00 Yorumla- Devamını Gör (217)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat