+1 yıl2021 benim kuzenin düğünüydü 2 gün önce elbise aldık aslında annem istemedi açık dedi dedim her şey açık mecbur aldı dedi ki gelin beyaz giyer sen başka renk giy bende lila pembe beyaz pullu bir elbise giydim yani ayıp olur annem öyle dedi diye ben beyazı giymedim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıldüğünde bir davetlinin beyaz elbise giymesi doğru değildir
beyaz renk giyim sadece geline aittir
geline karşı bir kıskançlık bir çekememezlik ben gelinden daha güzelim veya gelin ben olmalıydım gibisinden davetlilerin aklında soru işaretleri bırakabilir
bu dedikoduya sebebiyet verebilir
beyaz renk giyilebilir mi giyilir aslında ama kimse kimsenin içini bilmediği için kötüye yorulur
onun için hiç giymemek en doğrusudur00 Yorumla
Sorun etmezdim böyle bir elbiseyi özellikle o kadar davetli içinde kim beyaz giymiş diye dikkatimi bile çekmezdi gelinlik modeli olup abartilmadıgi sürece.
Fakat ben insanların saçma algıları yüzünden giymemeyi tercih ederim haset ya da bilerek yapmış olarak görüyorlar zaten zoraki gittiğim bir yer bir de saçma düşünce çekmek istemem.01 Yorumla
Son 3-4 düğüne hep beyaz elbiseler aldım, benim kendi düğünümdede beyaz giyen çok olmuştu. Ne var yani bunda? Oturup ağlıycakmıydım onlar beyaz giydi diye veya ben gittiğim düğündeki gelinler neden ağlamadı takmadı? Çok saçma artık vazgeçin herkes gelinin kim olduğunu görüyo ve biliyo zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen bence de yorumlardA beni cadı ilan etmişler uzun dantelli beyaz elbise zaten giymem o gelinlik olur direkt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet giyilir neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasının düğününde beyaz giymek bencilliktir.
Bir günlüğüne sadece bir günlüğüne kendi hazzından, kendi zevkinden taviz vermek zor olmamalı.
Bazı gelinler bu duruma takılmıyor ama bazıları için önemli bir durum.
Misafirlerinin kafasını karıştıracak şekilde giyinmek bencilliktir hatta belki narsistliktir.
510 Yorumla
Soran+1 yılbencillik denmez bence uzun kabarık olmadıktan sonra gelin kendini gösteremeyecek mi bu düğün denilen şeyler çok abartılıyor. geline kıymet vermesem giyerdim ama benim için çok kıymetli giymeme kararı aldım bu yüzden
- +1 yıl
Yaaaaaa kıyamam bide güncellemiş demiş ki o düğün sadece gelin ve damata özel bizde sana bunu anlatmaya çalışıyorduk görümcek
Soran+1 yıl@Curlygırl125 evet sadece onlara özel onların dünyasından önemli dıştan insanlar için 5 saatlik zımbırtı çoğu insan alınmasın diuye gidiyor ve de özel düşüneceğiz ama düşünüyorsak kendi kibarlığımızdan
Cevap sahibi+1 yılDüğün denilen şeyi abartı buluyorsan gitmek zorunda değilsin.
Gelini sevmiyorsan gitmek zorunda değilsin.
Senin de dediğin gibi düğün gelin ve damadın özel anıdır, senin değil. Eğer o çiftin tadını kaçıracaksan hiç gitme daha iyi.
Soran+1 yılvalla keyfimizden mi gidiyoruz gitmek zorunda değilsin ile değil gitmek zorundahyuız istemeye gelemedik diye bile trip yedik
Cevap sahibi+1 yılGitme kardeşim. Zorunda değilsin. Ama madem başkası ne der diye çekiniyorsun, o zaman aynı sebeple başkasının düğününde beyaz giyme.
Soran+1 yılne boş çarmışsın sanki senin düğünün gitme diyor ya şuna bak sen haddini bil hadsiz kimsin de sen gitme diyeceksin? sana gidip gitmemeyim diye soran yok. düğünde beyaz elbise giymek normal olabilir ama senin kendini bilmezliğinin sınırı yok terbiyeli ol
Cevap sahibi+1 yılKanka sen çok had bilen olsaysaydın en başta bu soruyu sormazdın.
Soran+1 yılvalla giymek isteyen giyinir giden boş çenen engel olmaz sana da b. k yemek düşer ha ha haa
Cevap sahibi+1 yılKendi karakterini çok iyi yansıttın. Özellikle düğünde beyaz giyeceğim diye bu kadar cırlıyorsan başkalarından ilgi görmek için her şeyi yaparsın sen. İlgi dilenciliği senin ki. Misafir misagirliğini bilmeli düğünde. Ama sende terbiye ve saygı yok. Ne de olsa ilgiye muhtaçsın.
+1 yılBen normalde umursamam ama gelinler çok umursuyor nedense mesela düğünde 50bin tane takım elbise giyen erkek oluyor ama damat kızmıyor takım elbise giymeyin diyen yok ama gelinler biri beyaz kıyafet giyse rahatsız oluyor nedense. Yinede onların özel günü olduğu için saygı gösterip istemiyorlarsa giymemek en önemlisi bence..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp olur mu tartışılır ama ben dugunum de giyilmesini istemem yani o gün benim için özel bir daha olmayacak ama sen o elbiseyi başka yerler de giyebilirsin sonuçta. Saygı duyulmasını beklerim giyen birisi olursa da arkalara otur derim cidden amacım kabalık değil ama istemem yani nedir gelin olmaya mı ozendin derim... bir gün taviz vermek zor değil
03 Yorumla
Soran+1 yılkendi ışığına güvenen başkasının parlamasından korkmazmış.
Cevap sahibi+1 yılYahu bunun ışıkla ne ilgisi var allah aşkına o gün özel bir gün yani beyaz giyecek başka gün mü yok da o gün giyiliyor. Sadece gelin ve damadın öne çıkması gereken bir gün yani neden gelinle ışık yarışı yapıyorsun ki... çok beyaz giymek istiyorsan o gün sen gelin ol o zaman...
Soran+1 yılçok önemliydi ya te Allahım mcöcmmnvxmmöx
Ben giymek istiyorsam giyerim, geline saygısızlık olarak düşünen çok var ama ben katılmıyorum hatta profil de bir arkadaşımın düğününde çektiğim fotoğraf.
310 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta o kişi sana değer verip seni düğününe çağırıyor. Eğer kişi beyaz giymenin sorun etmiyorsa Hiçbir problem yok zaten Ama sorun edecek biri ise giymem Bence gerçekten saygısızlık Çünkü dediğim gibi seni değer verip düğününe davet etmiş Bence sen de o değere uygun davranabilirsin
- +1 yıl
Memen iyiymis
+1 yılGiyilmez diyen geri kafalılara bakma, keyif senin keyfin, para senin paran , canın ne alıp giymek istiyorsa giyersin yazılı kural mı var? İstediğim yerde istediğim gibi giyinemiceksem insanlara göre mi yaşamak zorunda kalıcaz.
10 YorumlaAçıkçası Bence bu sorun değil ama bunu sorun eden Gelinler oluyor Onlara saygı duymak açısından giymeni tavsiye etmem
30 Yorumla
+1 yılCok fazla takiliyosunuz boyle seylere. Milletle bi renk yuzunden arayi bozup kinlenmeyin. Birakin kim ne istiyorsa giysin belki evinde sadece o elbisesi vardir?
10 YorumlaModa & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Ben giydim kaç kez seviyorum beyaz giyinmeyi bana yakışıyor, giy gitsin yakışıyorsa topukluyla güzel durur belinde korse detayı var sanırım.
22 Yorumla
Soran+1 yıl
elbise bu ya o soru için göstermelikti. bana da çok yakışıyorelbise de çok güzel oldu valla gelini çok sevmesem giyerdim ama giymiycem ya gelini çok seviyorum
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHadi beyaz giy tamam da bu nasıl çirkin bir elbise böyle. Bula bula bunu mu buldun diye laf ederler ancak. Konu beyaz giymen olmaz yani
01 Yorumla
Soran+1 yılelbise bu değil ya.
elbise bu
- Moda & Stil konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılGelin ve damat da düğünün sevdikleri için önemli olduğunu düşünüyor. En güzeli düğünleri komple kaldırmak 😆
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke bence de düğünler yasaklanmalı
+1 yılKeşke eskisi gibi kırmızı gelinlik olsaydı düğünde gelin dışında başka birisinin gelinlik giymesi saçma olurdu mesela tanımayan davetli gelin kim diye sorardı
00 Yorumla
+1 yılKimi giyiyo rahatça beğendim bi modelde giyerim ama giycegimi sanmam çünkü beyaz renk bej giymem genelde sadece elbise giymem beyaz ama beğenirsem geline ayıp oluyosada olsun banane 😁
00 YorumlaBu ne olm milletin goz zevkini bozma. Uyumaya bile giymem, babaanne isi.
13 Yorumla
Soran+1 yılbu değil elbise bunu öylesine internetten buldum. https://www. bershka. com/tr/%C5%9Fifon-mini-elbise-c0p157708976. html? colorId=712 elbise bu
Soran+1 yıl
Soran+1 yılheee oldu
Giyilmemeli.
Ama çoğu kişi de takım elbiseli oluyor damat gölgede kalmıyor.
Gelin niye bu kadar gölgede kalıyor anlamış değilim.10 Yorumla
+1 yılYırt maçlı giysen ayıp beyaz gysen ayıp gelinin keyfine gore şekil almicaz. Ne istiosan gy gt
20 Yorumla
+1 yılGeleneksel olarak beyaz elbise giyilmez, çünkü genellikle gelinlerin rengidir. Ancak modern düğünlerde bazı kişiler beyaz elbise giyebilir.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılDünyada beyaz renk dışında hiçbir renk kalmasa ben yine de giymemek için o düğüne gitmezdim herhalde 😄
00 Yorumla Maalesef bu Türk halkında beyaz giyilmez derler de bence saçma sen giy gitsin gelin de o kafayla onu fark edecek değil ya
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok o gün canın hangi elbiseyi hangi rengi giymek istiyorsa giyersin ben gelin olsam çokda umrumda olmazdı
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeyazın geline özel olduğunu bile bile giymek küfür ya gerçekten küfür🤔
08 Yorumla
Soran+1 yıldüğünleri aşırı abartıyorsunuz pek kıymetsiz bir şey aslında zaten ayıp olmasın diye gidiyoruz ve hani şu rengi bile ince düşünüp soru sormuşuz adamın canını sıkmayın insanlar saçma sapan düğünlere 5 saatini ayırıyor
- +1 yıl
Ne dedim de beni taşlıyorsun? Beyazın geline özel olduğunu sende biliyosun eee niye soruyosun? Ne dememizi bekliyosun? Canını sıkmayın mış sen kimsin ya😂 sıksana bi canını😂
Soran+1 yılyorumları oku takılmayan kadın erkekler var. ama cahil bir toplumdayız düğüne aşırı önem veren kesim de olacaktı elbet
- +1 yıl
Ben niye milletin yorumunu okuyorum 🤔 beyaz geline özel dedik diye düğüne önem verip vermediğime karar vermen işte ülkenin maksimum zekasına örneksin😂 düğün sevmem önce haddini sonra bunu bil😂 ulan nikah nikah 😂 nikahta yine gelin beyaz giyer dicem nikaha önem veren cahil bir kesim var diyeceksin diye demiyorum 😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yıldüğün sevmiyorsan bu kadar önem vermeye ne hacet? nikahta beyaz giymek gelinin tercihi diye herkes katılmak zorunda değil ya da düğünde insanlar isterse naziklik yapabilir. kendi ışığına güvenen insan baskasının parlamasından korkmaz
- +1 yıl
Ulan düğüne de katılmak zorunda değilsin silah mı dayıyolar bi tarafına senin? Amip misin kızım sen? Rica ediyorum bi s g.
Soran+1 yılzorunda değiliz ama zorundayız da gibi. görünen silah dayanmıyor ama görünmeyeni var hadi git be defol uğraşma benle
- +1 yıl
Önce ben kovdum 😂😂
+1 yılBence gelinliğe benzemediği için ayıp olmaz ama yorumlarda ayıp demişler, belki gelin de öyle düşünür kızar sana. Bence başka renk giy
00 YorumlaGiyelebilir tabi ki ama resimdeki tarz biraz salaş sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılyok o değildi zaten elbise
buydu
+1 yılGelin için özel bir gecede beyaz giymek görgüsüzlüğün arşa çıkmış halidir açıl ve net😒. Gelin için özel olan bir gecede eğer dress code uygulanmıyorsa asla ve asla tercih edilmemeli.
00 YorumlaAyıp tabikiii günün anlam ve önemini belirten gelinlik
00 YorumlaHoş olmaz sen bekarsan oda senin düğünü beyaz elbise ile gelebilir
00 Yorumla
+1 yılDüğüne kəndin evleniyormuşsun gibi gitmediğin sürece sorun yok aslında.
00 YorumlaKesinlikle ayıptır giyme hatta krem bej tonu da giyme
00 YorumlaGelinlik modeli ayrı senin elbisen ayrı bir şey olmaz
00 YorumlaHayır neden olsun gelinlik farklıdır elbise farklıdır ama giyilmese daha iyi olur
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence siyah giyinmek daha iyi olur veya kırmızı veya yeşil
00 YorumlaGörümce misin?
Anca damadın haset kız kardeşi böyle bir şey yapar bence.02 Yorumla- +1 yıl
Ya da o gece damatla işi olan bı yelloz giyer bırak giysin gece onun için uzun belli ki damadı gelin korur umarim
Cenazede beyaz giyersen ölüye mi ayıp olacak o halde 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu biraz gecelik gibi duruyor daha güzle bişi bulamadin mi
11 Yorumla
Soran+1 yılo resmi öylesine koymuştum
elbisem buydu
Benim dugunumde de biri giymişti benden birkac yas büyük ve bekardı. Icimden bu ne kiskancliktir cekememezliktir demistim 😅 cunku biliyorum normalde beyaz tshirt ü bile yoktu
08 Yorumla
Soran+1 yılbenim yaşım genç 21 ve taliplerde bu yaşlarda aşırı oluyor
Soran+1 yılböyle paranoyak olmayın vnjkzbvbmöbbnznmcv ciddi Allah yardımcınız olsun
Soran+1 yılbenim sorumaa böyle cevaplar geldiyse paranoya değil ama senin kafanda kurduklarına bak yazık sana
Soran+1 yılşizofren ya
+1 yılAyyy Allahim ince detaydan vazgecin gelin oturupda sizi dusunmez bir tane derdi vsr ogun stres gerginlik unutkanliklar evdi arabaydi ne oluyor derken dugun bitiyor sana takiyorsa o gelin zaten hic evlenmesin o gelin daha iyi ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp değil de g*ötüyle güldürürsün milleti. Kıskandığın düşünülür.
01 Yorumla
Soran+1 yılgelini çok sevdiğimi bilen herkes kıskandığımı asla düşünmez
Giyilmez, geline saygısızlık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeline gıcıksan giy hatta bu çok sade daha gösterişli bir şeyler giy
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelinden güzel olacaksan ayıp olur ama sen bilirsin genede
00 Yorumla
+1 yılAaaaayyyyyyyy yeter be damatta mi gözünüz var aq git kendi düğününde giy bıktık sizden ve her sene biri çıkar böyle o gece gerdeğe girmiceksen defolup başka bı renk giyeceksin okayy slk
01 Yorumla- +1 yıl
@mkslxjchsbwn neden
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyilmez geline saygısızlık olur çünkü özel gününde beyaz giyinmek gelinin hakkı
01 Yorumla- +1 yıl
Bence abartı elbise değil giyinilir ama abartı olsaydı evet saygısızlık olurdu
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani ben aşşırı kasmıyorum o kadar abartılı bir şey olmadığı sürece giyilir basic bi elbiseyse mesela
13 Yorumla
Soran+1 yıl
bu
Cevap sahibi+1 yılbence gayet okey ya
Soran+1 yılvallla aşırı yakıştı ama giymeyeceğim gelin benim için değerli çünkü başkası olsa giyerdim net çünkü aşıırı yakjıştı
+1 yılAyip mi diye dusunebilecek kadar idrak edebiliyosun ama yine de bunu soruyosun.
04 Yorumla
Soran+1 yılne varmıs sormakta? Allah da yol göstersin diye Kuran indirmiş insan öldürmeyin demiş ateist adam adam öldürmenin kötü bir şey olduğunun idrak edemiyor mu? müslüman edemiyor mu da Allah uyarmış?
- +1 yıl
Abi ne alaka dinle :D
Soran+1 yılverdiğim çok ama çok mantıklı örnek işine gelmemiş.
- +1 yıl
Senin beyaz elbiseyi giymekte bi sakinca gormemen gibi yani :D
+1 yılBu elbise degil bu pijama bu gecelik gerdek geceligi
01 Yorumla
Soran+1 yıl
elbise bu
+1 yılYani bu şekilde evet giyinilir ama beyaz renkte abartı bir elbise giyinmek geline saygısızlık olur ama bu elbise güzel
00 YorumlaValla benim düğünümde biri giysin direk kovarım hadsize bak sen sanki gelin o
10 YorumlaElbise pijama gibi
21 Yorumla
Soran+1 yıl
elbise bu hayatım bendeki sorudaki sadece soru içindi göstermelik
+1 yılGeline niye ayıp olsun canım? sadece gelinler mi beyaz giyer :D
00 Yorumla
+1 yılSadece buysa ayıp değil. Ama ağır bir gece elbisesi biraz ayıp olur.
00 YorumlaGeline yapılacak en büyük ayıplardan biri
20 YorumlaElbisenin içindeki erkek kim😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah böyle yaratmıs komik mi?
+1 yılÇok dugunluk gibi değil ama sen bilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yıl
elbise buydu - +1 yıl
Benim tarzım degil
- +1 yıl
Sen bilirsin, aldın mi
Belki damat sana aşıktır. Şansını dene
10 YorumlaGiyilmesini dogru bulmuyorum. Baska renk mi yok aq
10 Yorumla
+1 yılDüşmanımın düğünümde giyerim
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılGiyilmemesi daha uygun olur
00 Yorumla
+1 yılBence değil ya
00 YorumlaModa & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ur eden olmasin
01 Yorumla
+1 yılBöyle gelinlik mı olur gecelik gibi
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih