AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
ya ben turuncu mavi filan istiyorum ama olmaz beyaz olmalı diyorlar anlamı varmış heralde ama mavi düşünüyorum büyüyünce bakalım
eskiden gelinlikler renkli olurmuş. benim babaannemin gelinliği gün kurusuymuş. benim tercihim beyaz olurdu ama. beyazı severim.
Beyaz masumluğun saflığın sembolüsür. Kızın o an en mutlu en aşık en saf ve en masum olduğu andır ve beyaz renkle taçlandırılması gerekir.
Beyaz gelinlik klasiktir, dünyada da böyle. Havası başka :) Damatlığı da bırakalım erkekler konuşsun :)
Zevke göre değişir ama bence beyaz olmalı beyaz temizliğin masumlugun simgesi olduğu için erkek ise siyah galiba oda kotulugun simgesi ya da cenazede dalan siyah giyerler ya :) bence klasik şeyler degismemeli
arkadasimin gelinligi siyahti eniste de beyaz giymisti gayet de eglenceliydi :D zorunluluk oldugunu sanmiyorum - hayatinizin guzel bir gununde insan ne isterse onu yapmali bence
Beyaz giyme söz olur
Siyah giyme toz olur
Gel beraber kaçalım
Muradımız tez olur
işte bak kaçarsan renk sorunu olmaz sanırım. DDD
Ben beyaz rengi seviyorum beyaz gelinlik bence güzel ama erkekler siyah giyip kara günler başlıyor derler ya başka renk olsa iyi olabilirdi :D
sadece 3. yü beğendim içlerinden. ama bence beyaz evlilik saflık gibi algılandığı için böyle alışılmış.. erkekte ekru damatlık tercihim
Peki
beyazlık kızın saflığını gösteren bır sımge... dugun yapıyorsan geleneklere uyuyorsundur gıymen gereklıdır... dıger seyler normal bı partı havasında...
Peki
beyaz gayet güzel bence. Farklı bir renk istiyorsa kişi gelinlik giymesin elbise giysin
Olabilir
Olmaz ! İlle beyaz olsun bak benom gelinligime bembeyaz
Ne güzel
Beyaz masumiyettir safliktir. O yüzden beyaz olmasi daha mantıklı
tamam
Bana kalsa olmaz one öyle :d beyaz gelinlik gibisi yok valla :)
Öyle :-)
Beyaz gelinlik, pembe kurdele ve converse düşünüyordum bir zamanlar :D:D
Artık geçti yani :-)
Şimdi pek düşünmüyorum hala o aslında:D duvak değil çiçeklerden bir taç olacak. Salınık, dağınık saçlarım olacak çok kasmaya gerek yok öyle kuş yuvası gibi gelin başı topuzuymuş, ağrı yapan topuklu ayakkabılarmış
Mantıklı, rahat olmak gerek
www.google.com.tr/search eski düşüncenden sanıırm böle bişey :D
@vazgeçtimsenden çok güzel değil miiiii
çok tatlı minnoşum :) @Wabi-Sabi
Gelinlik beyazdan başka güzel olmuyoda , damatlığı artık beyazda giyiyolar
Evet oluyor
Ben siyah istiyorum ama bunu dile getirebilmek için önce gelenekleri yok etmek lazım
Biraz zor siyah
Evet öyle :)
damatlıkları değişik renkte olanları gördüm
buz mavisi, beyaz vs
ama gelinlik beyaz olur ya
bu kalıp değişmemeli bence
Adet oldu artık
bence konseptte olabilir ölü gelin, star wars faln yapanlar var...
Olabilir
Önce kendini 60 yaşındayken düğün fotoğraflarına bakarken hayal etmelisin.. Eğer kaldırabileceksen gelinliğin veya dağmatlığın rengi değiştirilebilir...
Olabilir
Bu çok güzelmiş bak. Gayette olur bence
https://i.hizliresim.com/g4bMvN.jpg
Neden olmasın, beyaz duvakta tamamlar bu kombini
hayır başka şeylerde giyebilir ama düğün havasından çıkar
Peki
Simsiyah ve üzeri taş işlemeli.. baş üzerine ise taç, elde çanta yerine 2 kocaman beyaz lale..
Değişik fikir
Resimler berbat tabiki beyaz olmalı diğer rekleri başka düğünlerdede kullanılabılır zaten
Peki
sarıya çalan bir renk giyen görmüştüm birde kırmızı. beyaza alıştığımız için tuhaf geliyor
Farklilik olsa güzel olabilir
Bence beyaz giymeli çünkü beyaz renk masumiyeti saflığı temsil ediyo o güne yakışır bir renk :)
Herkes aynısını giyiyor. Farklı olmak daha iyi olabilir
Yani tabiki başka renk giyilebilir istenilirse kimse yadırgamaz ama beyaz önceden beri var dediğin gibi herkes beyaz giyiyor o yüzden pek farklı renk giymeyi düşünen olmuyor beyaz kırık beyaz krem tercih ediliyor bence bir gelinliğe en yakışan renkler ayrıca nişan ya da kına gecesinde farklı bir renkte gelinliğe benzeyen kıyafet giyinen de çok
Aynen öyle haklisin
nisanligim pudra rngi nisanlmn takimda gece Mavisne yakin bir lacivert ve kravatda pudra rengil olsa cok guzel olr imm kirik beyaz gelinlik bordo kusak ve damatlikta bordo olursa aysss evlensm geldi. d
gelinlikfoni.com/.../
Buda benim hayalim ama beyaz giyeceğim.
Benim gelinliğim hazır kanka.
https://i.hizliresim.com/EzMYqB.jpg
Napsın siyah giyipte düğünden sonra cenazeye mi katılsın? :D
Bence damatta gelinde beyaz giyinmeli.. en masum en güzel renk bana göre ♥
Beyazin yeri tabi ki ayri ama artik o da biraz sikicilasmaya basliyor modada :(
Bence giyilen elbise beyaz diye anlam yüklemek çok saçma. Elbise dediğin siyah olacak arkadaş.
Ben mavi giymeyi düşünüyorum ama beyazda güzel yani
Beyaz gelinlik ten vaz geçmem ama eşim kahve Rengi bordo arası bir damatlık giyindi.
Düğün istemiyorum, sadece fotoğraf çekimi için giyerim. Kırık beyaz üstüne siyah işlemeleri olan bir şey olabilir. Bence çok daha güzel duruyor
Olabilir
ilk ikisi olmaz 3. nişan için uygun 4. olabilir bence
Peki
Geçen pembe gördüm berbattı o renk hariç hepsi olur :DD
Olabilir
ille de beyaz olmalı. klasik böyle bir zamanda harikadır.
damatlıkta siyah zorunlu değil :)) ama gelinlik beyaz olmalı yaa kırık beyaz favorimm :)
Peki
Aaa beyaz eskide kaldı ben yeşil istiyorum saçmada kırmızı sim
Degisik
Üstü beyaz straplez, alta doğru kabaran eteği pastel mavi tonlarında olursa çok hoş olabilir
Hm mavi güzel olabilir
Beyaz olcak tabiki saflığın simgesi.. bir ara kırık beyaz modaydı iğrençti kirli gibi duruyo aynı :D kabarık ve bembeyaz bir gelinliği allah nasip eder inş 🙏😃
Beyaz isterim ama kırık olabilir, bakarız zamanı gelince :) kırmızı kuşak takmayı da düşünmüyorum bakire olduğumu bilmelerine gerek yok
Kusagin onu simgeledigini bilmiyordum
Beni ve kocamı ilgilendirir, şov yapmanın anlamı yok kısacası :) kocamın anası bile bilmek zorunda değils djsjja
Eski zamanlarda öyleydi, hala da öyledir muhtemelen
Bilemeyecem.
Bilmeden konuşma o zaman!!! :D
Sana siyah gelinlik giydirip erkeğe beyaz damatlik olmali. Adami toprağa gomersin damatligiyla siyah gelinliginlede yas tutarsin :))
Hahaha neden ya yazık değil mi
Yazik valla :)
Damat için illaki siyah diye bir kaide yok. Ama gelin beyaz giymeli bence. Beyaz giymekteki anlam farklı.
Peki öyle olsun
beyaz damatlık ta var ama siyah daha çok tercih ediliyo beyaz çabuk kirlendiği için kuzenimin damatlığı krem renkteydi mesela
Kirlenme yönünden kötü
aynen farklı farklı renkleri çok damatlığın yaa
beyaz güzeldir ya :))
erkekler için renkli olabilir yani varmış..
ama siyah iyidir onlar içinde :))
Siyah beyaz klasik devam :)
yani iyi bence :)
Kesinlikle
3. çok hoşmuş..
:))
Kişi dilerse renkli de giyebilir, ben hoş buluyorum.
İlla siyah giymen gerekmez her rengi var artik mesela ben gelinligimi kirmizi kuyrugunu beyaz dusunuyorum
Diğer renkler bana abiye havası veriyo ya. Gelin dediğin beyazlar içinde dupduru bişey olcak. Damatta onu tamamlamak için bir o kadar sert.
bu ne be. sanki Disney prenseslerinin kutlamasina katiliyoruz
Değişik fikirler sundum. Begenenler olabilir
Beyaz asla geçmez hatta eğer annem kadar zayıf olabilirsrm onu gelinliğini giyicem:)
Hmm güzel :-)
Kırık beyaz giymek isterim, linktekiler gibi kıyafetleride nişanda giyerim mesela..
Beyazdan vazgecilmiyor
Ben beyaz giymek istiyorum ama damatlik farkli renkte olabilir.
Peki
Yo öyle bir şart yok gelinlikler beyazın tonları koyı sevenler içinde krem tonları oluyor.
Evet var
https://i.hizliresim.com/g4bMvN.jpg
bu muhtesemmıs
Üçüncü linkteki mükemmamabana göre düğün için olmaz maalesef bu kişiden kişiye değişir...
Eskiden kırmızı bindallı giyilirmiş ama beyaz vazgeçilmez
çok açık maviler oluyorya buz mavisi gibi ben o renk istiyorum
kim ne giyer bilmem de benim beyaz giyineceğim kesin.