Bağlanmadan nasıl yatmaya devam edebilirim?

merhaba ben eşcinsel bir kadınım. bir süre önce bir kadınla tanıştım ve çok güzel zaman geçiriyorduk. O sırada uzun bir ilişkisi yeni bitmişti (karşı taraf ayrılmak istemiş) sonrasında ise eski sevgilisi ile tekrar görüşmeye başladıklarını duyduğumda hayatımdan çıkarma kararı aldım, arkadaş grubuma çok fazla dahil olan biri olsa da görüşmemeye dikkat ettim. Çok bir süreç olsa da atlattım. Yaklaşık 1 aydır tekrar arkadaşça görüşmeye başladık bu süreçte sevgilisinden ayrılmış sevgilisi başka bir yere taşındı kötü bir süreç yaşıyordu. Son bir kaç günde ise tekrar birlikte olduk, başka bir gün dışarıda bana yakınlaştı ve beni öpmeye başladı. Kafam çok karışık. Bu yakınlık devam ederse düşeceğimi biliyorum. Fakat bu yakınlık devam etsin istiyorum ama eski şeyler yaşamaktan da korkuyorum. Bir ilişkimiz olsun vs olaylarını geçtim güven duymadığım biri ile zaten olmaz ama fiziksel olarak bu kadına çok yükseğim ve yatmaya devam etmek istiyorum. Nasıl karşımdaki insana düşmeden bu dengeyi koruyabilirim?

Bağlanmadan nasıl yatmaya devam edebilirim?