Arkadaşlar selam
şu an biriyle konuşuyorum ona bağlanmak istemiyorum hemen Bunun için ne yapmam gerekiyor Bir de hergün mesajlaşıyoruz kendimi biraz ağırdan almak istiyorum yani beni hemen elde edebileceği biri sanmasın benim için çabalamasini görmek istiyorum sizce ne yapayım
şu an biriyle konuşuyorum ona bağlanmak istemiyorum hemen Bunun için ne yapmam gerekiyor Bir de hergün mesajlaşıyoruz kendimi biraz ağırdan almak istiyorum yani beni hemen elde edebileceği biri sanmasın benim için çabalamasini görmek istiyorum sizce ne yapayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet agirdan al. Onun disinda bi hayatin oldugunu, arkadaslarin oldugunu bilsin. O olsada olur olmasada olur gibi takil
Başka neler yapayım mesela mesajların geç cevap mı vereyim
Abartma arada yap onu. Onu etkilemek istiyosan cool davran. Rahat, ozguvenli kizlar sevilir sayilir
Nasıl yapıcam bunu bscnskxkafmsmd
Sen kendinden bahsetsene kisaca. Nasil birisin, yasin kac, bununla nerden tanisiyowun, neden farklisiniz, daha once sevgilin oldu mu?
21 yaşındayım bir ay önce 5 senelik bir ilişkim bittiği sırada internetten tanıştık daha önce bir kez sevgilim oldu mimarlık okuyorum o da fizyoterapist
ikimiz de saygılı ve anlayışlı biriyiz ama benim ailem muhafazakar onlar çok öyle değil galiba ablası falan biraz açık biri Kendisi de şu an benimle konuşuyor olmasına rağmen influencer kızları takip ediyor evet ciddi bişey yok arkadaş gibi konuşuyoruz ama hergün bana yazıyorsa ( günaydın iyi geceler mesaji vs atıyor )… [+]
5 yillik bi iliskiden sadece 1 ay wonra birinden etkilenmen ilginc.
Farklisiniz ama daha sevgili bile degilsiniz. Sanirim etkilendin ondan. Nasil tanistiginizi ve senin nasil biri oldugunu soylememissin. Sen sakin birisin sanirim. Oysa senin gibi bicok kisiyle konusuyir muhtemelen. Birde ne siklikla konusuyosunuz
Aslında ondan etkilenmedim sadece biriyle konuşmaya ihtiyacım vardı konuşuyorum ama ona bağlanmak istemiyorum Zaten ona da çok uzun bir süre ilişki istemediğimi söyledim o da ben senin arkadaşınım yanında olurum kötü zamanlarında da dedi Makromusicte aynı müziği dinleyince tanıştık Ben insanlara aşşşırı çabuk bağlanan biriyim karşımdaki çok hata bile yapsa onu affedebiliyorum Çok kişiyle konuştuğunu nereden çıkardın peki?
Ve hergün konuşuyoruz o benden erken uyandığı için ilk önce o günaydın vs yazıyor
Anlattigin gibi biri bicok kisiyle konusuyordur ki zaten arkadasiz deyince daha ozgur davranir. Evet senin uzun bi sure erkeklerle sadece arkadasca konusman gerek. Kimbilir 5 yilini verdigin serseri seni nasil somurdu manen. Senin bu iliskiden dersler cikarip bambaska bi sen olman lazim. Iyi niyetlisin tamam ama gerektiginde sert olabilmelisin
Haklısın Zaten şu an bir erkekle bir arkadaştan daha fazlası olmam mümkün değil güvenim 0 erkeklere ama dediğim gibi çok çabuk bağlanan biriyim bana birkaç kez ilgi gösteren birine bile çok çabuk bağlanıyorum maalesef O da bana günaydın mesajları vs atıyor ben onun mesajını beğenip çıkıyorum bazen o ise tekrar mesaj atıyor o yüzden bağlanmaktan korkuyorum Bu arada ben senin arkadaşınım sana destek olurum diye ben bir erkekle bir daha asla sevgili olmam gibi bir şey dedikten sonra dedi Amacı ne çözemedim
Bu isler oyun gibidir. Beynimiz bizimle oyun oynar. O senona seni cok begendim, seninle olmayi seviyorum falan deseydino hemen salardi kendini. Kalkardi bi taraflari. Ama wuan bekl3ntin olmadigini soyledin ve oda senin guvenini kazanmayq calisiyor. Evet senin ayaklarin yere basmali. Erkeklere guvenmem3n yanlis, dogru insana guveneceksin. Cok taviz verdigin b3lli uzun iliskinde
Evet gerçekten de çok taviz verdim nasıl anladın bu kadarını ve seni takip edebilir miyim
Akışına bırak
Çok yardımcı oldun sağol
Uzak durarak veya ona zorluk çıkararak ağır hanımefendi imajı yaratamazsın. Bunu zamanla hareketlerinle konuşmanla tepkinle ifade edersin. Unutma fazla naz aşık usandırır. O yüzden akışına bırak bunu zamana yay demek istedim.
Kötü bi adammi onu çözene kadar yavaşla
Kötü biri değil ama biraz farklı dünyaların insanlarıyız
boş ver et boktan evlilik dolu ortalık esirgeme kurumları dolmuş ülkede birde yanlış evlilik çocuğu doğurma
Aslında ben mimarım o fizyoterapist ikimiz de saygılı ve anlayışlı biriyiz ama benim ailem muhafazakar onlar çok öyle değil galiba ablası falan biraz açık biri Kendisi de şu an benimle konuşuyor olmasına rağmen influencer kızları takip ediyor evet ciddi bişey yok arkadaş gibi konuşuyoruz ama hergün bana yazıyorsa ( günaydın iyi geceler mesaji vs atıyor ) demek ki benimle flört etmek gibi bir niyeti olabilir Ama ben ona bağlanmak istemiyorum
Pis koktuğunu hayal et