1 saat önce bir kızın kınasından geldim. Tiktokcu bir kız. Köyde kına gecesi oldu yarında eşinin köyünde düğünü var. Eşi de kendisi gibi tiktokcu. Çok bilinir fenomenlerden de değiller ona rağmen oğlanın evi ve 2020 model arabası var. Kızın boynundaki altınlar, bilezikler ve bileklikleri nereden baksanız 300 bin ₺ ediyor.
Benim ailemin 6 dairesi, köyde 4 tarlası ve ilçede müteahhite verilecek 1 arazisi var benim böyle kınam olmadı tabi böyle düğünüm de olmadı. Eşimin ailesinin tarlalarından başka hiçbir şeyi yok.
Anlayışlı ve benim için her şeyi göze alabilecek bir eşe de sahip değilim, niye böyle? Şu an bir meslek sahibi olsaydım bile o kızın 1,2 ayda edindiği şu birikimi 1 yılda bile yapamazdım.
Kadere inanmamakta güvenmemekte haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üf ne alaka yaaaa. Senin de malın mülkün varmış işte başkalarınınkine niye göz koydun şimdi. Ne bu kıskançlık ne bu haset. Ne saçma bir soru
Malları mülkü benim değil tatlım o konuda yanlışın var ama ben evlenesiye benim de hakkım var olmuş oluyor bu da doğru he birde şöyle bir şey var yerinde durup duran mal mülk para getirmiyor satar savarsan anca öyle. Zaten öyle oldu mu tüm köyü satın alırım onda sıkıntı yok :) ayrıca bu hasetlik değil ya da sen tiktokcusun :)
Hayır milletin kınasına gitmişsin kıskanıp gelmişsin. Seni adam yerine koyup davet etmişler ama sen arkalarından konuşuyosun. Kıskançççç
Ayrıca kimsenin varlığına da göz koymadım Allah daha çok versin. Evlilik sürecinde attıkları her adım yaptıkları her şey çok hoşuma gitti maşallah da dedim içimden çokta güzel diye içimden geçirdim. Sorunun hiçbir saçmalığı yok.
Biz hayvan gibi çalışsak da erişemiyoruz o zenginliklere benim sorunum zengini daha zengin fakiri daha fakir yapan iğrenç sistemeydi
Haklısın ama bu yorumu genel olarak yapabilirdin tek bir kişinin üzerinden değil. Çünkü bu, sistemi eleştirmeye değil kıskanmaya giriyor
Peki kıskancım ben tamam djjdjdj çıkarcı, zevzek, dengesiz kaynım kızı üzer diye hiç olmalarını istemedim gittim bir de kıza çıtlattım senin arkandan konuşuyo arkamdan koştu diye dedim ben mi kıskancım kızı ne büyük yangınlardan kurtardım o farkında ama beni bilmeyenler ne bilsin kdkdjdj
Sonuç:kaynım gitti kendi gibi biriyle evlendi ve köyde inek güdüyo ve bugün gittiğim kınada ki kızla evlenemediğine bin pişman djjdjdj
kader ananı bacını s,,, m
Moralim bozuktu keyiflendim kdkdkdk
eee bizde yorumlar böyle abla, doğru olan ama komik yollusu skldfs
Baban varsa sen bana göre 1.0 omdesin ben napayım şimdi. Çocukken kaybettim. Sen mala yanarken ben cana yanarım. Kaderine razı gel elindekinle yetim. Babam olaydı varsın dileneydim. Baba paasi nedir bilmem. Sen bilirsin belki
Babam var hayatta diye baba parası yemiş biri olmuyorum işte bu konuda yanlışın var.
Sen açıklamanın içinden parayı mi seçtin. Tebrik ediyorum. Babasizlik dedim sana ba ba siz lik nedir bilemezsin
Çünkü tek bir yaşamla sınırlandırılmadık
Benim eşim de tam bir mal
Herkesin sınavı farklı çünkü. Kişiye özel
Sunmaz