Sertleşmeye okadar ihtiyacım varki🥺
Ben yaklaşık 11 yıldır Almanya'da yaşıyorum evlendim 2 çocuğum var ve eşim başta iyidi şimdi benle zerre ilgilenmiyor benle sertleşmiyor şakalaşmiyor oturup sohbet etmez günümü sormaz oturup Birlikte bir kahve bile icmiyoruz beni sadece cinsel obeje gibi görüyor artık bana dokunmasını bile istemiyorum sevgi yoksa cinsel istekte biter. Her neyse bir kaç hafta önce annemin evi su bastı koltuk yemek koltuk falan hepsi kullanılmaz hale geldi onları attık annemin sigortası olmadı için sigorta karsilamadi bende eşime dedim gel anneme koltuk takımı ve oturma koltuğu alalım hepsi 2500 eder adam bana demesini bırakmadı 😿 okadar hakaret etti. bir şey diYemedim tamam dedim gittim çaresizlikten ağladım adam beni bir köye getirmiş şehirden okadar uzak çalışamıyorum çocuk bakım evime bakım arabam bile yok yani elin adamına muhtaç kaldım. Bana güzelce yok alamam dese tamam bana ve aileme hakaret etmesi çok zoruma gitti 😭😢 ben ona iki pırlanta gibi evlat verdim Yemeği temizliği herşeyi yapıyorum çok zoruma gitti çocuklarm arada olmasa hiç katlanılmaz. Gerçekten çocuk elini ayani zincirliyor. Bazı erkekler neden böyle dışarda çoğu karı kocayı kıskanıyorum niye böyle. O benim annemde onunda annesi :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer