Hayat neden herkese eşit davranmıyor?
hayat neden herkese eşit davranmıyor
hayat neden herkese eşit davranmıyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela eşit davranıp seni de Afrika'dakiler gibi aç bıraksa hastalıkla boğuştursa daha iyi hisseder miyin kendini? Veya Suriyeli'ler gibi vatansız bıraksa? Bence de eşit davranmıyor.
O konuda ben de iyi şeyler düşünmüyorum lakin çocuklara git vatanını savun diyemiyor insan. Maalesef bazılarının sınavı ağır.
Eşitlik Olsaydı Adelet diye birşey olmaz Dünya. da boşu boşuna Günah sevap Diye birşey olmaz normal. bir hayat olarak iyi olarak devam ederlerdi
Neresi mükemmel ozaman. Biz diye birşey olmazdı Çünkü Allah Zaten Mükemmel birini yaratıp kul olarak getirtebilirdi
Tamamen saçma fikir bu bir sorumluluktur.
dünyayı iyilikimsi ve. çok mutlu biyermi yapmaya çalışıyorsunuz
anlamadımki.
ozaman konuları açma lütfen.
Konuyu saptırmaklan alakası yok yalnız?
Herkese eşit davransaydı hayat acaba o zaman hayat olur muydu?
Cevap
3Cevap
Her insan farklidir dolayisiyla her insanin derdi sıkıntısı farkli olur sen elindekiyle mutlu olmayi bilmezsen zulum çekersin bir baskasi senden daha kotu sartlarda sadece bir gulumsemeyle mutlu olur iste o hayati dolu dolu yasar
Tek bir adalet vardır oda herkesin öleceği gerçeği baska eşitlik arama ve dünya değil insanlar eşit davranmıyor
Esit olsaydi da bu sefer de belki canimiz sikilacakti. Bosver iyi böyle.
Çünkü bir imtihandan geçiyoruz. Allah hepimize kolaylık versin. Kıyametin kopmasını istiyorum bazen bende...
Şahsen bende şans olsaydı erkek doğardım daha doğduğumda 1-0 geriden başlamışım
Ya sen öyle san. Çocuk doğur koca kahrı çek o işi yaparken acı çek dövsünler sövsünler erkekler gibi dışarı çıkama. Sen buna şans mı diyosun ne boşsunuz ya
Şükretmeniz için olabilirmi?
Aa ama böyle deme isyan gibi oluyo bu 😁
isyan etmek ne haddimize şükürler olsun her halimize demen gerekiyo ama :) bir an aklından bütün olumsuzluk lari çıkar gökyüzüne bak nefes al içinden gelmese de tebessüm etmeye çalış 😊
Allahin eşit davranmadiginimi düşünüyosun? ama herkes aynı olsa sence imtihan olurmu ydu? biz bu dünya ya rahat etmek için gelmedik ki zatn
Ewet haklısın ama biraz daha dikkatli olmalısın bu konular da Allahın gücü ne gidebilir
İşte bu noktada başta ki söyledik lerimi soylicem yine. çünkü burası imtihan dünyası birileri şeytan a veya nefsin e uyup bazı kötü ameller yapar ona göre cennete veya cehennem e gider. Mevla kesinlikle adaletsizlik yapmaz. sen hayat neden herkese eşit değil derken bu mana çıkıyor yani Mevla adaletsiz gibi bir anlama getiriyor sun ki bu asla olmaz.
Davranmasın sıkıcı olurdu.
İyi böyle.
Herkese eşit davransa sıkıcı olurdu :D
dedik ya gardasim adaletini zikim o dunyanin
Herkesin imtihanı farklı
Herkesin sınavı farklı çünkü.
Herkesin yasam bicimi farkli
Eşit davranicak obur hayat
neden davransinki
yaratana sormali
dünya imtihan dünyası herkesin imtihanı başka
Allah böyle istiyor