Esim artik ne yapmam gerekiyor?

Merhaba esim ile 6 yillik evliyiz 2 evladim var bir kiz bir erkek kiz olan kizim ise engelli 5 yasina girecek. Digeri de 3 yasinda benim yasadigim yerde kimsem yok esimin ailesi kizim engelli yardima ihtiyacim oldugu zamanda dedolup gittiler kendi keyfinde hayat yasiyorlar cok sukur annem babam yanimda onlar hep destek benim kendi kardesim ikizim de engelli kizim da annem kizimi asla birakmak istemiyor kucuk olup asiri harektli kizim ise yuruyemedigi icin hicbirseyi kendi basina yapamiyor annem aliyor gidip geliyorum surekli annem bana 3 saat uzaklikta esim kizim konusunda biraz sorumsuz fizik yapilmasi gerekiyor herseyi bana yukluyor anne olan sensin sen yapacaksin edeceksin diye. Gecen gun annem aradi gel kizim kizimin fizik raporu bitti yenisi cikarilcak en azindam ikiz olan engelli kardesime bakarim annem kizim ile hastaneue gidip gelecekler esim tutttrdu gidemezsin dedim kizim icin ugrasiyor orada ailem birde kizim icin yapilmasi gerekn sey vsrken mi gondermiyorsun hayir gitme gidersende sen bilirsin babanda araba var gotursun gidecegi hastanede 1 saatten fazla suruyor benim babamda calisiyor iste neymis. babamin arabasi varmis gotursunmus. Sinirlendim aldim kucuk cocugumu geldim annemin yanina kizimin rapor islerinide haklettik kizim hastane fizigine baslayacak yarin ama esim hic aramak istemiyor beni ben aradigim zamanda isim var yok yatiyorum seni sonra ararim der aramaz ve surekli trip atan biri herseyde kadin gibi trip atar birde cezalandirma hareketi var sozde beni cezalandirmak istiyormus. Baskafi yine o hareketlere sinirlendim baslayacagim senin bos hareketlerine en sonra dilekceyi verip seni bosayacagim dedim benim ailem hem kendi cocuklari icin ben kizim icin ugrassin sende kadin gibi trip at oldu dedim. Birde esim utanmadsn ben kimseye benim kizima baksinlar. diye ylvrmadmm diyor. Birde bune anne baba sevgisi degip konusmaya basliyor kendisi annesi ile knsmuyr babasi ile arasi iyi degil herseyi maddi manevi her akliniza iyi gelen ne varsa ailemdengelio
Esim artik ne yapmam gerekiyor?