Ne yapmam gerekiyor artik?

Gunaydin. Esimin babaannesi her yemek yemege oturdugumuzda lokmalarimi sayiyor resmen. Gecen gun yemek yiyorduk istahim pek yoktu diye az yedim diyor ki “bir dilim ekmek yedin”. Basbayagi yedigim ekmek dilimlerini sayiyor. Kendisi yemek yerken bile tabagi benim gozumde gozunu cekmiyor o kadar rahatsiz oluyorum ki duzgun yemek bile yiyemiyorum. Onumu kapatmaya calisiyorum bir turlu bakmasin gormesin diye istahim iyiydi o kadar bakti ki istahim da yok artik. Gecenlerde meyve tabaginda mandalina vardi 3-4 tane akşama kadar yemiştim hepsini hamileyim sonucta canim cekiyor ve meyve yemem lazim. Aksam gelmis eve diyor ki mandalinayi az ye tabaktaki hepsini bitirmişsin zararlı diye. Mandalinanın nesi zararli Allah askina? Cok bunaldim gercekten ayni masada oturdugumuzda hemen kalkip gidesim geliyor tahammül edemiyorum. Dun onumde cekirdek citliyor ben yemek yerken. Tukurdugu cekirdegi onume dustu. Delirmek uzereyim. Kac kere kavga cikardim evde su hareketleri yuzunden kadin yine ayni daha da beterlesiyor. Şu an ayri eve cikma imkanimiz yok ama kadin istiyor ki hep onunla kalalim baska eve cikma konusu acilinca nereye gidiyor onlar diyor.🤦🏻‍♀️

Ne yapmam gerekiyor artik?