Eski sevgilimi özlüyorum. Benimle oynadı hep dalga geçti, ağlatıp yanımda gülüyordu. Ama bana iyilikleri de oldu bir iki. Neyse yıllardır konuşmuyoruz ama engelli değiliz sosyal medyadan. Ben hesabımı herkese açık yapınca o da yapıyor ayrıldığımızdan beri hep bu böyle ama yazmıyoruz ben artık yazamam hep peşinde koştum ve sülük demiş benim hakkımda herkese. Ne zaman hesabı herkese kapatsam o da kapatıyor ilk denk geliyor sandım ama denk değil farkettim bir kaç hareketinden. Seni sevmiyorum başka kızlar varken neden sen vs diyen doyumsuz birisi. Şeyinin keyfinde kısaca...
Her gece ağlama krizlerine giriyorum ağlamaktan benden sonra en az 15 kızla görüştü ve görüştükleri hep benim çevremden kızlardı (neden?)
1) bunu neden yapıyor madem sevmiyorsa neden hala beni stalklıyor?
2) Sosyal medyada dikkatini çekmek için ne yapabilirim?
3) Artık ağlama krizlerim için ne yapabilirim? Psikologa gittim , ilaç kullandım. Düzeldiğimi düşünüyordum ama her yalnız kaldığımda ağlıyorum.
Her gece ağlama krizlerine giriyorum ağlamaktan benden sonra en az 15 kızla görüştü ve görüştükleri hep benim çevremden kızlardı (neden?)
1) bunu neden yapıyor madem sevmiyorsa neden hala beni stalklıyor?
2) Sosyal medyada dikkatini çekmek için ne yapabilirim?
3) Artık ağlama krizlerim için ne yapabilirim? Psikologa gittim , ilaç kullandım. Düzeldiğimi düşünüyordum ama her yalnız kaldığımda ağlıyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil