Eşim benimle evlenmeden önce borçlanmış ve şu an bana ait olan arabamı satmamı istiyor arabayı kendim almistim hatta satmak istemedim diye beni hamile halimle annemin evine göndermekle tehtid etti defol git annenin evine dedi arabamı satmalimiyim sizce borcuda eski eşiyle yaptığı bir borç.! Ne diyeyim ona ne yapayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılGöndermesine gerek yok, kendin annenin yanına gitmelisin. Evlenmeden önce tanıyamıyor musunuz bu tipleri anlamıyorum. Kumar oynuyordur büyük ihtimalle.
013 Yorumla
Soran1 yılYa böyle değildi ki anlayamadım hamile kaldigimdan beri saçma sapan tavırları değişti
- 1 yıl
"Nasıl olsa artık gidemez bebek var" diye düsünüyor heralde. Allah yardımcın olsun.
Soran1 yılBabama bir telefon açmam yeter direkt gelir alır benj
- 1 yıl
Bence git, düzeltmek için uğraşmayıp tehdit falan ederse de geri dönme mahkemeyi aç. Düzeltmek için insan gibi uğraşırsa sen de yapıcı olursun.
Soran1 yılÇocuğum için kalmak istemiştim ama 3 gündür kovup duruyor
- 1 yıl
Haddini aşmış, çocuğun için gittikten sonraki davranışlarına göre şekil alırsın. Yolun açık olsun.
Soran1 yılEn iyisi bosanmak
- 1 yıl
Hemen boşanmaya götürme konuyu, kendine çeki düzen verir belki.
Soran1 yıl3 gündür evden kovuyor gidiyor geliyor sen daha gitmedin mi falan diyir
- 1 yıl
Ooo cok gec kalmıssın, bugün git.
Soran1 yılEve her geldiğinde gitmedin mi sen diyor az önce yine söyledi şu an bavulumu topluyorum
- 1 yıl
En iyisini yapıyorsun, pişman olacak zamanla.
Soran1 yılİstediği kadar olsun ben kararımı verdim artık dönüşüm yok
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılEski eşiyle yaptığı borcu neden sen ödemek zorundaymışsın pardon? O seni göndermekle tehdit etmemeli sen onu tehdit etmelisin. Bebek doğana kadar o borcu kapatmazsan bu eve de giremezsin bebeğin yüzünü de göremezsin seni ananın evine geri gönderirim de bakalım ne yapacak
01 Yorumla
Soran1 yılBebeğimiz umrunda değil mi evden çıktım ailemin yanına gelirken kahkaha atıyordu.
Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. ulan sen kesin canım eşin senin iyiliğini düşünyor seni ailenin evine kavmakla
çunku eşinin kendini biliyor ve seni hak etmiyor
sakin sakin sakin sakin arabani satma get babanin evine bir bak bakalim ne olacak
024 Yorumla
Soran1 yılEve her geldiğinde gitmedin mi sen diyor az önce yine söyledi şu an bavulumu topluyorum
Soran1 yılBoşanma davası açıyorum ailemin yanındayım
Soran1 yılNeden durayım hergun beni evden kovan bir adam için 3 aylık hamile halimle bu şeyleri yaşatıyor bana
Soran1 yılNedne kabul etmeyeyim boşanmış insanlar sevilmemeki mi bu karakter ile alakalı bir durum benim annem de ikinci evliliğini yaptı ve bana gerçek bir baba oldu direk aradım gelip aldı beni
Soran1 yılBir daha gelme falan dedi ve gülüyordu resmen eve karakterlerimiz baya farklıymis 3 aydır bunu baya net belli etti borç konusu gün yüzüne cikinca
Soran1 yılHayır gerek duymadım benden öncesi falan dedim araştırma yapmadım ve mükemmel biriydi zaten 1 sene sevgili kaldık falan
Soran1 yılÇocuğu yok
Soran1 yılBunuda göremeyecek zaten görmek isteyeceğini sanmıyorum gerçi bir kez geldi doktora benimle
Soran1 yılOldu işte yapacak bir şey yok hayat
Soran1 yılÖyle uğraşmam zaten hiç bebeğim daha önemli
Soran1 yılAmin Allah razı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Bilmiyor muydun borcunu?
031 Yorumla
Soran1 yılHayır hiç söylemedi böyle bir şey 3 ay önce açılmaya başladı konusu ve bende 3 aylık hamileyim
Soran1 yılHayır değil girdiği işte 1 ay anca kalıyor su 3-4 aydır
Soran1 yılYa benim durumum heo iyiydi aile yaşantımda da iyiydi bir evin tek kiziyim
Soran1 yılHiç bir zaman ailem zengin diye oturup kalmadım çalıştım didindim arabamı bile babamın almasına izin vermedim çalıştım öyle kendi paramla aldım araba mı
Soran1 yılBabamı aradım zaten geliyor
Soran1 yılİyi olacagim
Soran1 yılBiride gelmiş hakaret ediyor ona ağlayacağım sidmi sinirim bozuldu valla ya
Soran1 yılŞok oldum ya bu kadar hakaret gerektirecek bir soru sormadım çünkü arkadaslarim yolda geliyorlar zaten
Soran1 yılTeşekkür ederim 😊
Soran1 yılDava açtım bugün ve baya üstünden tük kalkti gibi hissettim biliyor musun
Soran1 yılBu kadar rahatlayacagimi düşünmemiştim ama şu an inanılmaz iyiyim çok şükür deniz kenarında kayaliklardayim şu an ve daha da iyi hissedeceğim
Soran1 yılÇok teşekkür ederim cidden Allah razı olsun her şey gönlünüzce olsun
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılTuh çok zor bı karar yaa o nasi bı adam sana böyle davranıyor altın falan yokmu altın versen araba satmasaniz
01 Yorumla
1 yılGit annenin evine aç davanı sende bide tazminat iste görsün ebesinin nikahını 😂
118 Yorumla
Soran1 yılBaya mantıklı onu da ödemez gerçi i
- 1 yıl
Mahkeme kararı çıkarsa nasıl ödemeyecek mecbur öder 😂
Soran1 yılHaha bilmiyorum ki borcuna sadık bir insan degil
- 1 yıl
Zaten maksat ödemesi değil sana boyun eğmesi 😂
Soran1 yılSanırım öyle 😄
- 1 yıl
Dişini göstermezsen malını mülkünü yer o adam bence sen niye evlendin bide böyle bir adamla manyak mısın 😂
Soran1 yılYa böyle değildi ki hamile kaldigimdan beri böyle birine donustu
- 1 yıl
Gidemeyeceğini ona bağlı olduğunu düşünüyor artık demekki
Soran1 yılBilmiyorum ki bir telefon açmama bakar ailem direkt gelir alır beni ama ben söylemedim aile arasında yaşanan evde kalır diye
- 1 yıl
Yani senin bileceğin iş orası ama ben dikkat et derim yedirme emeğini heleki eski karısı için
- 1 yıl
En iyisini yapıyorsun dava açacağın konusunda da tehdit et iyice tutuşsun 😂
Soran1 yılAcicam zaten bir sürü bana attığı mesaj ve ses kayıtları var
- 1 yıl
Üzüldüm diycem ama şahsen böyle bir insandan kurtulmayı düşündüğün için mutluyum 😂
Soran1 yılBende çok rahatlamış hissediyorum valla ya
- 1 yıl
Kendine ve çocuğuna daha güzel bir kader çizebilirsin bence inanıyorum 👍🫵
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim mutluluklar 🥳
Satma arabayı gitsin eski eşiyle ödesin lan şöyle bir eş bulamadik mk
010 Yorumla
Soran1 yılNasıl bir eş, eski eşine ulaşamiyormus arabayı satmam gerekmis
Soran1 yılNe bileyim sat ya da defol git bu evden dedi iyi gün kötü gün boşa mı söz verdik dedi fakar ben o arabayı çocuğum için durmasını istiyorum hastalık olur saglik olur sonuçta
Soran1 yılSanırım en iyi çözüm bu olacak
Soran1 yılBabamı aradım geliyor
1 yılkendi yediği nane yüzünden seni evden atmakla nasıl tehdit edebiliyor? çocuk ikinizin çocuğu demek ki çocuğu önemsemiyor ve sen evden herhangi bir olayda bile atılacak kadar değersizsin yapsan iyi yapmasan dünyanın en kötüsü olacaksın
03 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle ve terk ettim onu her gün sen hala burada misin diyor canım herif çıktım evden bende
- 1 yıl
Noldu şimdi
Soran1 yılDava açtım haftaya mahkeme var
Gizli Üye(36-45)1 yılAsla satma bu kadar beyinsiz adamla yolunu ayır bence
114 Yorumla
Soran1 yılYa babama söylesem direk gelir alır beni zaten
Cevap sahibi1 yılİşte bir yolunu bul baban ile konuş bence yazık yani sana
Soran1 yılAileme hiç caktimamaya calistom ama artık söylemem gerek sanırım evde olan evde kalır diye hiç anlatmadim
Cevap sahibi1 yılBu baya ciddi sorun yani bence konuşman gerekiyor araba inı sat demesi saçma sonuçta seni ilgilendiren borç vs değil ki bu gitsin çalışsın kredi çeksin ödesin yeni senin malına göz koyması çok abes
Cevap sahibi1 yılBence en doğru karar sana huzur vermeyen yerden gitmen yoksa hem ruhen hemde maddi yönden çok büyük zarar göreceksin.
Soran1 yılAynen öyle şu an ailemleyim
Cevap sahibi1 yılEn iyi kararı vermişsin en sağlıklı olanı yapmışsın
Soran1 yılAynen bende öyle düşünüyorum dava da actim
Cevap sahibi1 yılHak etmiş ama... Senin Parana göz koyan bir eşten zaten olmaz. Tazminat ta aç ve tüm zararını iste
Soran1 yılTelefonda mesajları ve ses kayıtları var hepsini verdim silmiş ama ben o silmeden hepsini CD aktarmıştim 😄
Cevap sahibi1 yılOooo çok iyi bir hamle ve elini bay güçlendirici şeyler mit gibisin vallahi ☺️😉
Soran1 yılBunu o istedi bebeğim için sustum ama bu onu hak etmedi 🤷🏻♀️ bir kaç kadınla da konuşmalarını yakaladım sosyal medyasından onları da aldin
Cevap sahibi1 yılSen evliliğini kurtarmak için elinden geleni yapmışsın.
Ama o senin değerini bilememiş bu da yetmeşmiş gibi Parana da göz koymuş
Gizli Üye(25-29)1 yılBu soru troll eğer değilse çok saf hatta g*erizekalinin önde gidenisin beynini s. tigimin mali
013 Yorumla
Soran1 yılO ağzını topla velet seni trol değil bu soru bu kadar hakaret icerexek bir soru değil saygısız!!
Cevap sahibi1 yılYaa kes daha kendine saygın yok insanlardan saygı bekliyorsun.. l*anet olsun sana sat o arabayı kocana biraz daha yaran y*rrk delisi kaşrr
Soran1 yılO ağzını topla sinir hastası insan boşanma davası açtım kes sesini uza şimdi buradan ruh hastasi
Soran1 yılAllah'ın ruh hastası git tedavi ol
Cevap sahibi1 yılSen bu soruyu sorarken ruh hastası olmuyorsun ben sinirlenip söverken mi hasta oluyorum? Bu soruyu sormanın amacı ne insanlar sana arabayı sat dese yumuşayıp satacak mıydın? eşin olcak hanzo karısından para koparamadığı için hamile olduğu halde karnında ki çocuğunu bile düşünmeden evden kovuyor sen hâla alttaki yorumlar da bavulumu topluyorum eve geldi yine beni kovdu diyorsun ikinci kez bu lafı işitene kadar niye terketmedin evi? Ben artık kadınların bu kadar saf ezik olmasını sindiremiyorum az kendi ayaklarınızın üstünde durun korkmayın soru o kadar korkunç ki başta troll olduğunu düşündüm bu kadar düşmeyin lütfen
Soran1 yılBu sana bir kadına hakaret etme hakkını vermiyor yine de tamam mı hamilelik anında zaten duygusal dönemler yaşıyorum bir de hiç tanımadığım bir kadının hakaretlerini duyuyorum sen bana bu denli küfürler edip hakaretler yagdiramazsin
Cevap sahibi1 yılDiyorum ya soruyu troll sandım. hamilelik haliyle sağlıklı karar verememiş olabilirsin gerçekten destek için yazmışsın oysa ki lütfen kusura bakma zararın neresinden dönersen kârdır en azından eşinin gerçek yüzünü erkenden görmüş oldun
Soran1 yılNeden troll bir soru yayinlayayim hamileleik dönemim zaten sıkıntılı geçiyor sizin o sözleriniz cidden canımı acitti şuana kadar her şeyi kendim geldim üstesinden ama hamilelik yüzünden biraz kötü ve duygusal anima geldi belkide.
Cevap sahibi1 yılKim olsa afallar kaldıramaz cidden hoş olmayan bir durum.. en güzel zamanlarinda eşinden destek bekliyorken köstek olmuş sana, hamilelikte kadınlar duygusal olur sen de onun bu kadar kötü kalpli olduğunu sindiremedin demek ki. Senin ve bebeğin için en iyisi hangisiyse o olsun eşin 5 para etmez birisi ailen destekliyorsa onlara sığın. kardeşlerin varsa kafan dağılır bebeğin olunca onun kokusu bile yeter seni rahatlatmaya hep küçük kalmayacak öyle ya da böyle büyüyecek. Kendini yıpratma lütfen evlenmek kadar boşanmakta haktır... Önemli olan mutlu huzurlu yaşamak sen başarırsın eminim eşin olacak karaktersiz Allah'ından bulsun.
Soran1 yılTerk ettim zaten evi belki dedim bir nebze akillanir düzene girer ama yok ailemin yanina geçtim direkt zaten şu an onlarlayim bir daha da dönmem öyle bir karaktere sahip değilim zaten bir kere tamam bitti dersem köpek olsa dönmem
Cevap sahibi1 yılHeeh şöyle ya tebrik ederim doğru karar. diğer yorumlarda çocuğum için kalmak istiyorum falan yazmışsın korktum cidden dönüş yaparsın diye. Bu ruh hastasının yanında o bebek sağlıklı huzurlu büyüyemez.. Bir baltaya sap olamamış düzenli geliri yok eşinden medet umucak kadar aşağılık 3 gün boyunca sineye çekmen inanılır gibi değil ama sonunda sağlıklı karar alabilişsin hakkında hayırlısı olsun
Soran1 yılYa hamile olmasam ben ilk gün çeker giderim ama bebeğimin olmasi beni biraz duygusal düşünceye itti sanırım normalde asla böyle bir insan değilim çünkü ailemin varlıklı olması bile şuana kadar hiç iilgilendirmedi ben hep kendim çalışıp bir şeyler yaptım çünkü hamilelik psikolojisi beni etkileyen muhtemelen
Cevap sahibi1 yılŞu görüşümü siler misin?
1 yılSakın satmaa. senden once borclanmıs. Sen arabanı neden satmak zorundasın.. sakın bence hata yaparsın.. ına boyun egmıs olursun.
05 Yorumla
Soran1 yılOna boyun eğmek istemiyorum
- 1 yıl
Satma o zaman.. kredı cek oderız beraber dıye soylee
Soran1 yılÖdeyemez ki bana kalır o da 3 aydır 5 tane iş degistirdi
- 1 yıl
Senınle paran araban ıcınmı evlendı bu
Soran1 yılBilmiyorum Eve her geldiğinde gitmedin mi sen diyor az önce yine söyledi şu an bavulumu topluyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBay bay de yaaa :)
02 Yorumla
- 1 yıl
En iyisini yapıyorsun yaa köpek gibi gelir arkandan bu ne yaa sen borcunu mu ödeyeceksin adamın
1 yılAyrıl kızım adam pis yüzünü göstermiş
011 Yorumla
Soran1 yılSanırım en iyi çözüm bosanmak
- 1 yıl
Bence de zararın neresinden dönersen kardır
- 1 yıl
Çok pis bir insanmış nasıl evlendin böyle bir mahlukatla
Soran1 yılİşte 3 aylık hamileyim bir de
- 1 yıl
Aldır derim
- 1 yıl
Sonra daha büyük sıkıntı
Soran1 yılSaçmalama canıma nasıl kiyayim
- 1 yıl
Sen bilirsşn o çocuk hayat boyu adamla ilişkini koparmana engel
Soran1 yılBen kalp atışını duyduğum tekmelerini hissettiğim cana kıyamam
- 1 yıl
Sen bilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılsakına satma ve evet annenin evine git
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılHaklisin. Baska kelime yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSatma boş ver evine git kendi hayatını kur
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTopla bin arabana git
Soran1 yılBabamı aradım geliyor zaten
Cevap sahibi1 yılİyi bakalım inşallah iyi olur her şey
1 yılNerede yaşıyorsunuz
03 Yorumla
Soran1 yılİstanbul
- 1 yıl
Seninle konuşmak isterdim
Soran1 yılGerek yok teşekkürler
1 yılSakin satma.
03 Yorumla
- 1 yıl
Ayril. Cocuk boyle bir babayla zaten mutlu buyumez
Soran1 yılBoşanma davası açtım bugün zaten bri sürü ses kaydı mesaj vardı verdjm heosini
1 yılBorç ne kadar peki
00 YorumlaYazik olmus
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
1 yılSatma çık git bence
010 Yorumla
- 1 yıl
Git bence bunca şeye rağmen bekleme
Soran1 yılÇıktım zaten ailem de geliyor
- 1 yıl
Kararlarının arkasında dur
Soran1 yılAldığım hiç bir karardan geri dönmedim şimdiye kadar 😊
- 1 yıl
Bence bu muhteşem bir duruş güçlü insanlar uzulse de toparlar size saygısı olmayana kendinizi heba etmeyin
Soran1 yılÇok teşekkür ederim umarım kısa sure de daha da güçlü olacağım yarında dava acicam
- 1 yıl
Rica ederim taş atıp kolum mu yoruldu eminim ki üstesinden geleceksin
Soran1 yılUmarim
- 1 yıl
Her şey gönlünce olsun
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmiş olsun
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbisi yapamazsin
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Bosam