Ne yapacağım ben ya?

8 yaşında bi yeğenim var kız, annesiyle babası boşandılar, ikisi de istemedi çocuğu. Benim de annem yok babam yok bu çocuğa 1 yaşından beri ben baktım, ben de 24 yaşındayım, lisede okulu bırakıp açıktan bitirdim üniversiteye başladım yine aynı şehirde, çocuğu kreşe yazdırdım o zamanlar hem çalıştım hem okula gittim bi şekilde bitirdim işte üniversiteyi de. Şimdi evlendim 4 aydır evliyim eşim söylenmeye başladı bıktım bu çocuğun kaprislerinden isteklerinden falan. İstemiyor yani açık açık. Ne yapayım ben şimdi bu yaşa kadar getirmişim evlenmeden önce de biliyordu bunları. Ondan tek isteğim de bu çocuğun yetiştirme yurtlarında bi başına büyümemesiydi. Yine bırakmayacağım tabi ama ne bileyim insanlar niye böyle ya
Güncellemeler
+1 yıl
Bi de bişey soracaktım bu kızın velayetini ben alabilir miyim? Bilenler varsa yardımcı olursanız sevinirim. Mesleğim var, ikimizi geçindirecek kadar kazanırım. Boşansam da velayet verilir mi bana. Her yerde sorun çıkıyor çünkü annesi babası olmazsa olmaz onlar gelsin veya nerede diye sorulmasından çok sıkıldım artık.
Ne yapacağım ben ya?