Ben aslında çalışan bir kadındım kendisi bana çalışma dediği için işi bıraktım. 7 ay geçti canım tatlı istemişti getirirmisin dedim. artık sana para vermicem birseyde almicam git ne halin varsa gör dedi. cok uzuldum işe başladim 1 aydır calisiyorum yoruluyorum. Gecen kendime tatli aldım masada yiyordum yorgundumda gozlerim uykuluydu. Gecen yanima geldi oturdu bakti bana üzüldü sarıldı. Neden yaptiki bunu amacı neydi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben boşan nafaka al bırak falan demicem. Bence yapman gereken şey kendi hayatında neler olabileceğini kendin karar vermen olmalı. Yani çalışmak mı istiyorsun evde mi oturmak istiyorsun sen iste karar ver ya onun fikriyle hareket etme bence. Bugün çalışmanı ister yarın istemez. İstersen baban olsun kendi hayatini kendin şekillendir sen onun karisisin sana bir tatlıyı çok görmemeli. Bence çalışmaya devam et ve kendine özen göstermeye de başla. Sende ona böyle küçük oyunlar oyna yoksa böyle tipler laftan da anlamaz. Umarım Bİdaha böyle bi olayla karsilasmazsin çok üzücü çok kırıcı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin para vermesi güzel bir şey aydan aya verse sen de ihtiyaçlarını alsan ama demek ki her şeyin bir sonu oluyor sıkılmış adam onu da anlıyorum seni de eğer çalışma gücün varsa çalışabilirsin çalışmak istemiyorsan yine sabredip para versin ama kendi bileceği iş zorla olmuyor maalesef
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın çamaşır, bulaşığını yıka yemeğini yap aksam mutlu et. Bide kendi paranı kendin kazan oldu canım evlenmenin anlamı ne senin bu evdeki görevin ne deseydin Ayak bağı oluyosun tek de yaşar kendi kendine bakarım. Valla evlenmenin bi anlamı yok bekarken paranı kazan özgür yaşa
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa madem çalışma dedi, çocuk yaptıktan sonra çalış deseydi. Gebe kalınca işten izin almam gerekecek son aylarda ya da doğum yapınca. Neyse bir şekilde demiş pişman olmuş ama şu da var bu zamanda çift maaş şart ki o bile zor yetiyor hayat zor. Ülkeyi ne hale getirdiler ya.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
115Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOndan ayrıl nafaka al kendinde çalış biraz mis gibi yaşarsın birde sevgili yap iyice köpürsün eski tip çamaşır makinesi gibi
111 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kadınların hem calısmasını ister hem yemek yapmasını hem evi temizlemesini hem çocuk bakmasını. Kadın çalısıyorsa sartlar esitlenmeli erkek de yeri gelince yemek yapmalı arada çocuk bakmalı en azından yere attığı çorapları toplamalı ama simdiki bazı erkekler bunu yepmaktan bile aciz ama iş paraya gelince kadın calıs demesini bilirler. ! Eğer ev geçindiremeyecekseniz evlenmeyin tamam mı bir boğaza bakacaksınız onu da beceremiyorsanız evlenmeyin kadın evde otursa kocı parası yeme çalıs derler ama kadın çalıssa eve bisey alsa erkeğe kadın parası yeme denmez hiç !!! Kadınlara çok yükleniyorlar hatta kadınlar bunu kendileri yapıyor eğer calısmak istiyorsan da o yorgunluğu göze alacaksın ama buna mecbur değilsin ya evlenme kendi paranı ye erkeğe yedirme ya da evlen kocan baksın sana çünkü bakmak ZORUNDA! islamiyet kadını koruyor cağdas türk milletimiz de kadını eziyor. İslamiyet kadına kocası baksın der kocası yoksa babası babası yoksa amcasına emanet eder yani kadın hiç kimseye muhtaç değildir ama gel de bunu anlat iste ekonomik özgürlük diye diye kendi özgürlüğünüzü çalıyorsunuz evinizden uzak çocuğunuza hasret bes kurusun pesinde heba oluyorsunuz kocanız size bakmak zorunda bakmıyorsa sen de ev işi yapma yemek yapma sartlar esitlensin
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu çook özet olmuş tabi birçok detayı bilmiyoruz, belki Antep fıstıklı baklava istedin (uçmuş fiyatı hani) ama en hızlı tahminim onun kötü bir anına denk gelmiş olma ihtimalin olur.
Yani zaten artık tek maaşla bir ev geçinmiyor ki, bu çıkışının sebebinin finansal bir sorundan kaynaklanıyor olması muhtemel göründü bana.
Ayrıca sana başta niye çalışma dedi, sonra da niye çalış dedi? Önemli sorular bunlar bunların cevabını bulursan sorunun çözülür bence. Bu noktada bizim yapabileceğimiz bir şey yok.30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sana takındığı tavra aşırı sinirlendim. senin çalışmanı istiyorsa bile -ki önceden çalışmamanı söylemiş- böyle bir davranış sergilemeye hakkı yok ama senin böyle bir davranış sergilediği için boşamaya hakkın var. başka bir şeye sinirlenip yapmıştır gibi bahaneler üretenler varsa da bu yaptığı şeyi aklamıyor, sinirini senden asla çıkaramaz. çalışmıyorsun diye köpek gibi muamele görecek değilsin. sakın çalışmaktan vazgeçme, yakında sana istersen çalışma falan derse dinleme onu çalışmaya devam et, kendi paranı kazan ve ona muhtaç olma. çalışmazsan yine bir süre sonra aynı şekilde sana muamele çeker, emin ol.
10 Yorumla
+1 yılErkek kadınına bakmaya mecburdur bu onun sorumluluğu, Örneğin erkek parasını en pis işlerden dahi kazansa eve getirse o kadın kocasının parasını harcasada kadına helaldir kadını ilgilendirmez. Tüm yük kocaya yüklenir, Böyle yapmasının sebebi her ne olursa olsun kabul edilemez bunu göz ardı edin ama gelecek seferde bunu tekrar ederse sorun olur.
68 Yorumla- +1 yıl
@bluelexa Sözde gericilik olan İslamın uygulaması bu yönde Çağdaş gündemimizde ise ne yazıkki böyle değil
- +1 yıl
Bende dini yönden bakıyorum ama bu arkadaşın yaşadıgı şeyleri yasamamak için çalışırım. Tabi eşede bağlı bu durum amacım kendimi guvene almak herhangi bir durumda. Yinede eş iyi olmalı böyle parasal laf edip kadının acizliğinden faydalanması hoş değil ve uzucu bir durum. Ülke durumuna girmek bile istemiyorum. İğrenç
- +1 yıl
@bluelexa Sonuna kadar katılıyorum
- +1 yıl
Yani bakıldığında haklısınız ama öyle şeyler duyuyoruz ki adamlar 5 kuruş için karısını satacak hallere gelmişler. Kadın da haklı olarak bu zamanda sırtını yaslayacak bir iş, diploma vs. olması şart diye düşünüyor. Hatta bazı olaylar o kadar korkutuyor ki insanı, kadınlar artık evliliğe sıcak bakmamaya başladılar. Evlenmek zorunda değil tabii ki kimse ama evlilikten korkmakta biraz tehlikeli bir durum olabilir. İnsan insanı mahvediyor tek bildiğim bu...
- +1 yıl
@LadyLolla Kadın sorumluluğunun bilincinde olmadan erkek sorumluluğunun bilincinde olmadan yapılan evliklikler yıkılmaya mahkumdur.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence isteyerek söylememiştir çünkü hayat şartları insanı gerçekten bunaltiyor bir erkek içinde evini geçindirmek kolay değil gerçekten anlayışlı olman gerekiyor bu konuda ya da çalışma imkanınız varsa en güzeli bir işe girip paranızı kazanmak en güzeli olur
20 Yorumla
+1 yılBu zamanda geçim zor. Sıkıntı, stres, iş hayatında olan bir sorunu yanlış olarak/yaparak sana yansıtmış olabilir. Hemen bu gibi şeylerde boşanmak yanlış bence oturup konuşulup hallolabilir eğer konuşmayla da çözülmüyorsa çare kalmamış ise boşanmak daha mantıklıdır. En son sana sarıldıysa o şekilde tatlı yerken pişman olmuştur. Evlilik çocuk oyuncağı değil bu arada herkese bakma onlara sözde boşanmak çok kolay. Psikoterapiste de gidebilirsiniz daha iyi olur.
20 Yorumla
+1 yılDoğru Tabii kendin çalışıp Üretmen lazım Tam her ne kadar evlilik bir şeyler ortak paylaşmaktansa bunun dozu kaçtığı zaman artık olay farklı yerlere gider Tabii ki çalışıp kendin üretmek her şeyin başında gelir
03 Yorumla- +1 yıl
Sarılmasındaki amaç ise belki kendince yaptığınca pişman olmuştur
- +1 yıl
Bu hikayeyi defalarca gördüm. Nedense hep günün sorusu seçip, öne çıkarıyorlar.
- +1 yıl
tamam ama bu şekilde söylemesi doğru mu sizce? ben sana bakmicam git ne halin varsa gör bu bence insana koyar hem işten çıkmasını istemiş hemde böyle bi ithamda bulunmuş yani bence her ne olursa olsun adamın tepkisi yanlış
+1 yılBen de çalışan bir kadınım ama eşim bana böyle davransa boşarım. Mis gibi hem kendi paramı yerim hem bi öküzden kurtulurum. Ne demek kendi paranı kazan ya? İstersem kazanırım istemezsem de bana bakmak zorundadır. Yoksa evlilik de yok, güle güle naş naş. Adam gibi adam çok erkek var. Sarılmışmış, peh. Böyle davranan kişinin neyi neden yaptığının hiç önemi yok.
10 YorumlaEşin maddi olarak ailenize yetememe psikolojisine girmiş olabilir. Sizin harcamalarınızın gereksiz olduğunu düşünmüştür anlık bir sinirle de bunu söylemiştir. Eşinizin evlenmeden önce nelere para harcadığını vs biliyorsanız buradan kendiniz çıkarım yapabilirsiniz bazı insanlar gereksiz gördüğü şeyelrden kısarak ev araba vb mallar edinmek ister.
00 Yorumla
+1 yılRezil bir adam. Sana para vermek zorunda olan o, sen çalışmak zorunda değilsin. Keyfin ve kahyası, paşa gönlün ister çalışırsın.
Şuna bak, seviyorum diye kıyamam falan deme, sana o lafı o zaman söyleyip üzerine özür dahi dilemeyip sırf o yorgun haline üzüldü diye sakın vicdana gelme.
Adama bak, sen de yapma bunun ev işini, çamaşırını. canim istemiyor bundan sonra ne yemek, ne temizlik ne çamaşır kendin basının caresine bak de, bakalım ne oluyor00 Yorumla
+1 yılTamam haklılık payı var doğru çalışabilirsin belki parası da olmayabilir ancak söyleme şekli hoş değil. Git çalış ne yaparsan yap demek ne demek? Ne kadar çirkin bir söz bu böyle ya. Kuş biraz trip at konuşma kırıldığını bilsin. Sorarsada söylersin konusmaların hiç hoş değildi dersin. Bir daha daha dikkatli konuşsun. Böyle sözler her kapıya çıkıyor "ne yaparsan yap" demesi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ilginc insan kavgada soylemez bea heleki yiyecek bise seve seve atlar arabaya gider alirim hatta gelmek isterse cikalim birlikte hava almis oluruz geceriz bi sahile derim bi garip geldi son zamanlarda araniz acikmiki ayrica suda bi gercek bakamicagin kadinla evlilik yapmicaksin calisirsin calismazsin o sizin kendi fikriniz ama bizler nasil babaniz gozu gibi baktiysa bakmak zorundayiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılBasta bunlar konuşulan şeyler aslinda Yani mesela benim abim yengemin calismasini istemedi evlenirken ve yengem çalışmıyor ama abim hic bir seyini eksik etmez kendi banka karti yengemde de var. Simdi bi anda git calis artık sana bakmicam demez. Eşinin yaptığı cok yanlış ama kimseue boyun eğme yorulsanda çalış sen kendin kazan ertesi gün bir sey olsa acikta kalmazsin paran var kendine bakarsin birikim yap
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana param yok dese anlarım ama bı daha sana para harcamam git ne halin var dediyse cüzdanı g. tüne gitsin. Parasının olmamasını anlarım kalp kırmayı anlamam mantığı yok
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa iyimser olmak istemiyorum bu durumlarda o sana bırak dediyse bakacak. Ama şöyle düşünelim günahını almayalım. Farketmeden bir şeylerş belki fazla istemişsindir ve yorulmuş ya da imkanı yetmemiş olabilir sana onu demiştir işi ve zorluğu unutma diye. Sen çalışıp tatlını yemişsin belki vicdanı sızladı kıyamadı tatlıyı görünce. İyimser olmak istedim kötü düşünmek istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılNasıl yani, nerden türedi bu erkek milleti. Eskiden de bozuktu biz bilmiyorduk, yoksa zamanesi böyle mi? Çok duyuyorum böyle davrananlarinne kadar üzücü, evliliği bırak sevgiliklikte bile kabul edilemez
20 Yorumla
+1 yılEşin malın önde gideni kusura bakma. Sana böyle davranma hakkını kendinde nerden buluyor? Gitsin anası baksın ona sana böyle davranamaz. Ve kızlar nolursa olsun erkekler için mesleklerinzii bırakmayın. Sonuç bu işte maalesef
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sitede ki kadınlardan eş olmaz. Kanıtı yorumlarda... İş dönüşü bir insana iş yaptırmak ölümden beterken kendilerine yapılsa demediği kalmıcakken her fırsatta erkeklere giydiren birey olmaktan uzak, bencil, düşüncesiz davranış sergileyen kadın cinsi = Türk kadını.💯 Dünyanın en kötü bencil ve düşüncesiz kadını.💯💯💯 tencere yuvarlanır misali ne hak ederse onu alır erkekleri de geri kalmıyor aynı şekilde.
012 Yorumla- +1 yıl
Ne yapsın pınar? Haklı maalesef bazı konularda. Sen de at gözlüğünü çıkarıp yap bazı kadınlarımız cidden fena... Ha erkekler zaten ayrı rezil. Bu durumun cinsiyetlik yanı kalmamış vicdan ve merhamet.
Cevap sahibi+1 yılfeminist olmayan herkes erkektir. Aynen aynen 🥴
Cevap sahibi+1 yıl@imnotsure Uygunsuz ve belki de olmucak zamanda tatlı istemesi bu tepkiye neden vermiştir.
İş çıkışı benden bir şey isterseniz. güzel bir azarı da yersiniz. Yorgun argın işten çıkıpta tatlı peşine koşucak insanın işi çok hafif demektir. Bir an önce evine gelip banyo yapıp dinlenmek ister gerçekten çalışan bir birey.- +1 yıl
Bu örnekte adam kendi istemiş kadının çalışmamasını. Şimdi de istiyorduysa efendi gibi konuşabilirdi. Karşısındaki bir insan. Eğer olay tamamen anlatıldığı gibiyse bence hiç sağlıklı bir iletişim şekli değil.
(Kadının çalışması meselesiyle hiçbir problemim yok, çiftler ne şekilde istiyorlarsa anlaşıp o şekilde yapabilirler, örneğin şu an benim eşim çalışmıyor ve benim paramı kullanıyoruz, bir an düşündüm de hem eşime onay vermişim hem de birden hayvan gibi patlasam eşime kendimden tiksinirim... değindiğim nokta adamın garip tavrı)
Cevap sahibi+1 yılGünümüzde kadın çalışmalı. özellikle evliyse. genelde tüm çatışmalar sadece erkeğin üstüne maddi sorumluluk yıkıldığında ciddi çatışmalar kaçınılmaz. Çalışmak şart. kadın erkek çalışsa bile bu maddi enflasyonda yetersiz bile.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekleri anlamak inanın çok zor ben kendimi ve kendi hem cinslerimi zor anlıyorken erkekleri anlamam büyük bir mucize olurdu. Ama şöyle diyebilirim kendisiyle empati yapasınız diye de sizi sınamış olabilir? O zaman siz de onu sizinle alakalı bir şeyle empati yaptırın !
01 Yorumla- +1 yıl
Çok zekice🤞
+1 yılBence birileri öğretmiş katmanlardan. Sonra da aklı başına gelmiş pişman olmuş. Benim başımda. da var bir tane.. bana da istifa ettirdi benim. kazancim hepimize fazlaisyla yeter sen çocuklarla ilgilen diye. Şimdi sürekli başıma kakiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Kaymakamlardan demek istemistim
+1 yılÇok saçma davranmış, hani isteklerinle sürekli bunaltirsin, tutumsuz davranirsin, isteklerin bitmez vs durumlar olsa hani bir nebze diycem, ama insan karısına sana oara vermiycem git çalış naparsan yap dermi yaa, ucu açık birde yani
20 Yorumlasert çıkışması hiç olmamış, madem seni işinden etti sonuçlarına da katlanacak. beyefendiye bak ya sen niye o çalışma diyince bıraktın ki. tamam saygı da olması lazım ama eşin bırak diyince hemen bırakman 🙄 değişik
10 YorumlaEvin geçimi erkeğin üstündedir bunu kabullenemeyen insanlar var hala. Kadın isterse çalışır ama hep çalışamaz. Mesela bebeği olan bir kadın çalışamaz. Onun görevi eşine de harcama yapmak madem seni kendi çıkardı.
10 Yorumla
+1 yılYanlış kesinlikle.
Başka şeylere olan öfkesini size mi yansıtıyor acaba? Sizlik bir durum yok bence. Geçmiş davranışı yüzünden, pişmanlık duyuyor olabilir.20 Yorumla
+1 yılAçıkçası adam biraz narsist azıcık içinde vicdan kırıntısı kalmış yani köle gibi kullanıyor seni hem çalışma diyor hem de yeri gelince çalış diyor boş yani boş mesele. hatta boşanma sebebi çalış paranı kazan bir lira da verme şu adama
00 Yorumla
+1 yılKısmen doğru kısmen yanlış buluyorum Bu tutumu Hayat paylaşmaktan ibarettir her şeyi paylaşmak gerekiyor kocanın parası senin parandır senin paran onun parasıdır yani şimdi çalıştıktan sonra da sen ona dersen onun tepkisini de görürsün
00 Yorumla
+1 yılValla ikinizde saçmalamışsınız sen işi bırakmakla o işe başla demekle
Valla ben hiçbir zaman eşime işi bırak demem istesemde işe başla demem biraz sözün arkasında durmak gerekir eşinde bu yak sanırım
00 YorumlaBunun önceside vardır bu iş bir tatlıyla olmaz kimbilir öncesinde neler istedinde en son böyle bişey dedi ya da bulundugumuz pahalılıktan dolayı gerçekten maddi sıkıntı çekiyor dur ve sen bunun farkında degilsindir bence anlayışlı olmak gerekir paran yoksa canın sagolsun demiş olsan o sana tepsiyle tatlı alır başka bir gün ben evliligi yıkılmış dagılmış bir insanım evlilik zor bir şey ama boşanmak daha zor ve kötü bunu asla unutmayın
013 Yorumla
Soran+1 yılHayir baska birseyler istemedim sadece tatli istemeden bir gun once ailesiyle kavga ettim oda ailesinin tarafini tuttu. sonrasinda tatli istedim ve bana bu lafi dedi.
- +1 yıl
Demekki oda bişeylere kızmış işte sakın Ola uzatma o adamı sen dogurmadın anası dogurdu herkes ailesini tutar Anna baba bunlara bişey denmez sakın sakın kocanı ailesiyle kendini kıyaslama bunlar akılsız insanları işi sen kocanla mutlu olmana bak herkes kocasının ailesiyle tartışır bunu kendi evliliginize yansıtmayın kavga ettiysen o senle onların arasında kocanı dahil etme
Soran+1 yılKocami zaten dahil etmiyorum kocam benim yerime ailesini hakli buldu ve bana herkesin icinde bagirdi benimde gururum var
- +1 yıl
Karşılıklı konuşun anlaşın kocanla benden sana abi tavsiyesi ya da kardeş tavsiyesi yaşınızı kaç bilmiyorum ama yaşını başını almış insanlarla tartışma tartışmaya girme haklıda olsan sonuçta o insanlar senden büyük herzaman herkes onları haklı görür çünkü sen yaşlı biriyle tartışmaya girer sen 1 0 geride başlarsın zaten boş ver sen mutlu olmanın yollarını ara peygamber efendimiz kızına şöyle diyor kızım sen aliye cariye olki oda sana köle olsun aklını başına topla akıllı kadın kocasını kral yapar kralın karısı olur akılsız da köle yapar kölenin karısı olur
Soran+1 yılBeni herkesin icinde rezil etti arkamda durmadi ve bunu birkac sefer yapti birsey demedim. Bana calisma dedi evlenirken isi biraktim ve bana simdi bir anda calis diyor. Boyle evlilik yurumez
Soran+1 yılPişman olmam daha arkamda durmayan bir erkeğin yaninda eş diye kalmam ben
Soran+1 yılAcele etmiyorum zaman gostericek herseyi
Soran+1 yılbunun kapali olmam veyadda ciknolmamla ne alakasi var?
+1 yılİşte bu yüzden evlilik kurumundan tiksiniyorum, şükür ki bekarım.
Tatlının parasını düşünen hiç evlenmesin çocuk olunca da bezini almaz.
Niye evlisin ki böyle bir adamla o daha merak uyandırıcı.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Eşin sana karşı biraz daha sevgisini yitirmiş dostum maalesef.
Bi tatlı yani toplasan 50 hadi bilemedin 100 olsun bunu almıcaksan ne anlamı var ki evli olmanın bunu sevgiline yapsan direk ayrılma sebebi de olur calısıyorsan tabi10 Yorumlaİşini ne olursa olsun bırakma, çalış eşinin o an yaptığı yanlış belki stresli idi ve böyle tepki verdi ama iyi ki tepki vermiş sende işine devam et ve sakın bırakma.
10 Yorumla
+1 yılHemcinslerime o kadar üzülüyorum ki.. bazen kendi kendilerine yaptıklarını düşmanları bile onlara yapamaz ama neyse
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz dengesiz davranışlar içinde, yaptığı eziyet, neden böyle davranışlar içinde oturup konuşun,, işten çık diyor sonra para vermiyor böyle insana güven olmaz birdaha güvenipte işten çıkmayın
00 Yorumla
+1 yılOna görede tatlı al yanına çayını kahvesinide ver o salonda TV izlerken önüne koy tatlısını git normal bir şekilde salondan. Mutfakta falan tatlını ye insanlığınla onu ez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılHayat müşterek bir yerden sonra fazla geliyor demekki ama tavrı yanlış ki zaten senin çalışmamanı eşin istemiş başta. Umarım hatasını bir daha tekrarlanmayacak şekilde anlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söylediği doğru çalış katkı sağla o kısım ayrı ama söyleme tarzı yanlış şahsen o şekil biri bana yaklaşsa koltukta bulur kendisini
01 Yorumla
Soran+1 yılfakat bana evleninfe calisma dedi
Evin geçimi erkeğe ait ise sana bakması ve para vermesi de gerekli ama adam büyük ihtimalle yorulmuş da olabilir sor adama neden tekrar çalışmam mı istedin diye? Ama üzüldü ise iyidir sorun yok
00 Yorumla
+1 yılKendin söylemişsin cevabını zaten. Sadece desteklenmek istiyorsun. Sana üzüldüğünü duymak istiyorsun sanırım. Pek ilgi göstermiyor galiba.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama neden boyle dengesizlik yapti bunu anlamadim
- +1 yıl
Nerede dengesizlik görüyorsun. Seni yorgun görmüş sarılmak istemiş
Soran+1 yılBana hem git çalış diyip hemde beni calisitigim icin yorgun gorunce sarilip uzulmesi dengesizlik degilmi?
+1 yılne olursa olsun böyle bir şey demesi yanlış. onsuz da yapabileceğini kendine kanıtladın yani bunun sonu aydınlık dwğilll
10 YorumlaPişman olmuş söylediklerine ve bu yüzden seni öyle masum görmüş ve sarılmak istemiş canim benim
10 YorumlaKimse sonuna kadar okumamış. Sonunda üzülüp sarıldığı yazıyor ☺️ kızdırmışsın bence, o da git çalış demiş. Seni seviyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılGit ne hakin varsa gor ne demek ya. Kimse bana bu cumleyi kuramaz. Sogudum. Boyle biri bana sarilamaz yanimda bile barinamaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dengesizin birini bulmussun gecmis olsun bi omur sana
20 Yorumla
+1 yılBir erkek ne için yasarki eşi ve çocukları için yaşar. İmkanı varken onları mutlu edemiyorsa kalıbına tüküreyim öyle erkeğin
41 Yorumla- +1 yıl
👏
+1 yılYani inancınızı bilmiyorum ama dinen bakmak sorunda kadının calısma zorunlulugu yok böyle bir şey diyemez
10 YorumlaSana bunu söyledi ve sen hala evlisin ve sana dokunmasına musade ediyosun öylemi
Neden bu kadınlar bu kadar saf oluyor...
02 Yorumla- +1 yıl
Aileden dolayi , aileden öyle bi baski görüyor k.
Vicdan yapmıstır bide yaptığı cok kırıcı biliyor musun ben cok üzülürdüm belki özür dileyemedi böyle gösterdi mahcubiyetini.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik sorunları olabilir eşinin boşan derim gerçi sizin aklınız zaten hep evlendikten ya da kazığı yeidkten sonra gelir
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama bir kadına bunın diyen adam adam değildir boşanma durumun falan yok mu bende geç olmadan kurtul
10 Yorumla Valla bir sebepten dolayı kızdırmışsın. Yoksa yapmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılAilesiyle tartiştim ve ailesini hakli buldu
Soran+1 yılEvet işede girdim ve kendi paramı kendim kazanıyorum zaten
Soran+1 yılAnlamadım ne yazdigini
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz hep sizinle olduğumuz ve eşini çok iyi tanıdığımız için senden daha iyi biliriz tabi slkjfk Kocanın ağzına bakarsan böyle olur. O mu karar veriyor senin çalışıp çalışmayacağına.
10 Yorumla
+1 yılAmacı paraymış demekki😄yazık ya insan eşine öyle git çalış ne yaparsan yap dermi
10 YorumlaSana bakmakla mükellef sen çalışsan bile senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda dinimiz bunu emreder
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Esin sorunlu biri galiba. ya da anlatmadigin seyler var
10 Yorumla
+1 yılOnu birileri doldurmuştur sonra hatasını anlayınca pişman olmuştur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Hem kendi işten çıkartıyo hem de çalışmadığın için sana mı kızıyo dengesiz. Yaptığı çok yanlış çok kırıcı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılay böyle saçmalıkları görünce iyi ki evli değilim diyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kendi maddi özgürlügün icin kendini seviyorsan calismalisin. Belliki kocan su aralar piskolojik olarak iyi durumda degil.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNezamandır evlisiniz bilmiyorum ama bazı kadınlar bir erkek için yaşam standardını değiştirebiliyor. Bu kendisininde değişmesine yol açıyor. Sonrada mutsuz olunuyor. Bazı erkekler çalışma dersede kadın buna hemen evet evde oturayım diyince çalışmasını sözünü geçirmesini sever. Umarım anlatabilmişimdir
Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Ona de ki s*k*t*i*r git ananı gondiklerim senin pis kurusu.
00 Yorumla- Devamını Gör (148)
Devamını Gör(193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim bana para vermeyi kesti, git çalış ne yaparsan yap dedi. Yaptığı doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler