Eşime senin parana ihtiyaç duymuyorum dediğim için darılması normal mi?

Ben psikoloji mezunuyum atanmamı da gerceklestirdikten sonra evlendik. Ben onu görmüştüm ben görüşmek istemiştim dedim okulun bitmesi atanmam 3 yıl flan sürer ilk zamanlar bunları konuştuk 3 yıl boyunca ara ara konuştuk (canım) kelimesini bile kullanmasını istemiyordum hep mesafeli olduk. Şimdi evlendik bana karşı çok ilgili , sevgisini gösterdiği gibi, benim mesleğimi yapmam da flan hiç engel olmuyor yani evlenince değişen insanlardan olmadı. Ben özgürce istediğimi alıyorum eşime muhtaç olmuyorum flan dedim diye ilk baş darıldı sonra kendime süpürge alacaktım uyguna bakıyordum. Dedi sen istediğini seç bende yardım edeyim sana. senin para vermene gerek yok ben alırım diyince. Ben bu evde neyim senin asistanın mı okul arkadaşın mı , evlendik mı yoksa birbirini arada gören merhaba diyen samimiyetsiz ev arkadaşın mı? Tamam evlenmeden senin özgürlüğüne hiç bir şey demedim şimdide demiyorum ama bana demiştin evlenirsek senin yerin çok ayrı olacak ozaman helal olmuş oluyorsun. ama hep kendin ile ilgili planlar yapıyorsun onu yaparım şunu alırım. Niye Biz, demiyorsun diye kızdı aileme de diyemem sonra dedi kodu yayılır ne yapacağım bilmiyorum. bana diyor dünya hayatını fazla abartıyorsun evlenmeden öncede söylemiştim ama sen eşim benim için hep 1 planda diyordun. şimdi ise kendimi en sonlarda görüyorum,
Eşime senin parana ihtiyaç duymuyorum dediğim için darılması normal mi?