Ne yapacağımı şaşırdımmm?

Arkadaşlar merhaba. Sizinle bir derdimi paylaşmak Kızlar Bir Adım Ön istiyorum. Uzun yıllardır süren güzel giden cidden ciddi bir ilişkim var. Erkek arkadaşım bana çok değer veriyor seviyor. Ama benim sorunum babası. Babasının sözünden hiç çıkmıyor. Ne derse yapıyor. Babası beni çok seviyor bende onu seviyorum ama çok sinirli bencil birisi. Sadece benim dediğim olsun istiyor. Sözünün üstüne söz söylenmesin istiyor. Şimdi sevgilimle babası dükkan açtı. Elemanları olmadığı için ben izinli günlerimde yardıma dükkana gidiyorum. 1 yıl içerisinde de evleneceğiz. Evlendikten sonra bile beni dükkanda babası sabit istiyor. Hatta bizimle aynı evde kalmak istiyor. Bu şekilde olursa hiçbir şekilde özel hayatımız kalmayacak aynı gün izin yapmayacağız evde de dükkanda da beraber olacağız. Ben bunu istemiyorum. Erkek arkadaşım şu sıralar herkesten çok darbe yedi sık sık bna çok güvendiğini tek destekçisi olduğumu dile getirir. Şimdi bende kırmak üzmek istemiyorum ama babası beni çok korkutuyor. Güzel bir dille kırmadan nasıl söyleyebilirim. Gerçekten evlenince babasının gölgesi altında yaşamak istemiyorum. Onun izinde olmak istemiyorum.

Ne yapacağımı şaşırdımmm?