NNe yapacağımı şaşırdım?

Universite sinavina hazırlanıyorum zor bela dershaneye kaydoldum babam bana güveniyor. Bu gune kadar hic bir iste çalışmadım bu yuzden adam akıllı elime para gecmedi babam dan da sınırlı mebla da para aliyorum şimdi deneme almam gerekiyor napicagimi kara kara düşünüyorum 1 degil 2 degil hepsi de min 50 lira onun haricinde giyecek bir kiyafetim dahi yok bunu ciddi manada söylüyorum ablamınkini giyiyorum gizliden beni yakalayınca etmedigi küfür hakaret kalmiyor kepaze yüzsüz seni o kadar uyariyorum hala giyiyorsun arsiz bunlar en masumu ne kadar masum da olsa canini yakiyor insanin gizliden giydigimde bile kendi kiyafetim olsa anca o kadar iyi bakarim babandan iste diceksiniz vallahi adam veriyor ama verebileceği para da sınırlı çarşıya gidiyorum 1 üst kolum kadar ust 60-70 liradan başlıyor bir pantolon min 120 ayakkabimin onu açılmış o ayri bir dert ben bugune kadar hic calismadim elime gecen parayla da ya soru bankalari ya da roman aldim (hizli yazdigim icin imlâ dikkate almaksizin yaziyorum) kendime iki ust bas almadim ablama muhtacim dun atar yaptim benim de bir gururum var artik iki kiyafet icin bu agir kelimeleri sarf etmesi beni cok üzüyor. Kadınım neticede disari çıktığımda biraz maskara suruyorum diye kimin icin sanki dershaneye degil podyuma gidiyor gibi aptalca soylemlerde bulunuyor kendisi de ayrica bir yere gidince 2 saat banyodan cikamayanlardan ben de banyoda uzun kalıyorum ama benimkisi sadece oyalanmak Vallahi napicagimi sasirdim bir yandan deneme almam gerekiyor bir yandan kıyafet cebimde 5 kuruş yok metelige kursun atıyorum resmen babamdan istesem ayri bir dert adamin tek cocugu ben degilim ve belli bir yasa gelince insan kendi ekonomik özgürlüğünü saglamamissa ebeveynlerden para istemek benim nezdimde işkence sinava kalmis surda 50 gun sık dişini diyorum ama yok ne o ablamin hakaretlerine tahammul edecek sabrim kaldi ne de bir sey gorunce ic gecirmelere tahammulum kalmadi ben de gencim bu gune kadar kiyafet benzeri seyleri pek ic gecirmezdim ama büyüdüm insanlarin bu denli bakımlı olmasi benim yanlarinda paspal gibi durmam incitiyor bir kere genc olucam sonrasi yok ben o gençliği doya doya yasamadiktan sonra ne yapayim. Dün arkadas grubunda kadin garson araniyor muhabbeti gecti dershane çıkışı çalışırım dogru zamanlama olmasa da napiyim vallahi icim aciyor artik ettigi hakaretlere ya atar ya batar
NNe yapacağımı şaşırdım?