27 yaşındayım bana yazıp duran 2 kişi var biri 18 diğeri 45 yaşında. 18 yaşındaki sevgi şefkatle yaklaşıyor çok çekici çok tatlı ama çok küçük 😭 45 yaşındaki adam da arayıp mesaj atıyor görüşelim buluşalım olmaz diyorum. Aramalar mesajlar durmuyor. 2 tarafta uçurum. Neden yakın yaş yok çevremde neden uçurum yaş farkı insanlar var. Yaşıma yakın insanlarla neden karşilasamiyorum😭 geçen yine birisi numarasını yazıp verdi elime şok oldum. Yaşı da 19 20 biseydi. Nedenn kendimi kötü hissediyorum dünyanın sonuna doğmuşum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Maşallah artık nasıl alımlıysan herkesi çekiyorsun demekki, engelle gitsin ne uğraşıyorsun bunlarla?
Yazan çok da 2 örnek verdim. 18 19 20 var 45 var 42 var 36 var. Bir tane 28 var oda değişik ne bileyim fakeden yazdım onunla bile sanal yapmak istedi 😂 yok dedim defettim. Niye beni istemedin diye trip atıp duruyor
Allah Allah hahahhaha :D
:) gençler olgun seviyor yaşlılarda genç bu kadar basit aslında
Biri ergen diğeri olgun ergenle uğraşılmaz olgunlada yaş aralığı çok fazla
Gencle yüru işte diyeri sikinti
Seveni buldunmu elinde tucan
Ya sen niye takıyorsun ki kanka sen o 45 ona da niye yollar dedim adamın yaklaşır bu saatte sıkıntı niyet belli ondan dedim yani yaş farkı olduğu için demedim sen mutlu ettiğini düşünüyorsan bu çocukla bir dene yaşıt arayışına girip kötü deneyimler yaşayacaksın belki
Diğeri zaten sıkıntı biliyorum adam yüzsüz kapatıyorum arıyor inadına. Evet 18lik belki ergen duygu düşünceleri değişecek belki ama ne bileyim çok kibar anlayışlı çoğu şeyi sen yorulma ben yaparım diye kendi yapıyor hata yapsam kizmadqn kibarca konuşuyor içimdeki şeytan diyor ki bu Hataysa hatayı onda yap atesse onda yan. Dediğin gibi deneyim olur ama daha önce de yani geçen sene 18 biriyle görüştüm çok ergendi kekoydu deneyim oldu. Ayrıldım ama işte inadına yazıp canımı sıkıyor hakaret ediyor yaşına cahilliği ne veriyorum
Sen bununla devam ederim ben kibar dürüst birisi diyorsun diğeri gibi deneyimi yaşadıktan sonra bırakırsa yapacak bir şey yok kaybedecek bir şeyin olmaz en azından en azından senin kontrolünde seni kırılmayacak biri sana zarar veremeyecek biri her türlü artısı var çocuğun düşünsene o diğer 45'likler denediğini hissettiğini değer vermez direk istediğin almıyor odaklanır kör olacağını da sanmıyorum
İkisi de senlik değil kanks. Kendine göre birini bul..
Bana da aynısı oluyordu bi ara sürekli 17 18 yaşındakiler geliyordu sallamıyorum. Seninde yapacağın bisey yok 18li ile konuşman flört değilse kalsın ama 45i def et
18 yaşındakinin hissettirdiğinden daha iyi sevgi, saygı, şefkat hissettirin :)
İkisiyle aranda çok fark var ve bazı doktorların söylediğine göre bu bir takıntı olabiliyomuş
Niye mal gibi herkese yaziyosun
Yazan kim lan kör müsün okuman yok mu
Wpwpwwp
Bende 27 yaşındayım tanışalım hatta ortasını bulduk şaka yapıyorum ama 45 yaşındaki adamı direk engelleyin bence
Devam et hiç olmazsa adamlar seninle rahatlasın
Hangisi zenginse ona git
Seni bir görmek lazım
Hiç mi yaşıtın yazmadı
Hahaha sen yaz birilerine
Sen 18 yasindaki ile dusun 😊
Bu kadar kadersizlik de olmaz.
filmin adı milf tutkusu
Galiba küçük gösteriyorsun
Evet işyerinde herkes 17 sanmış😂
45in derdi skis, haberin olsun.
Biliyorum oralı olmuyorum zaten. Yüzsüz gibi arıyor o kadar görüldü atıyorum aramaya bakmiyorum
Mk yüzsüz ihtiyarı
Bende kendimi dertli sanırdım😎
Sen kaç yaş istersin?
Yaş ortalaması tutmamış
Sende yerinde duramıyorsundur o yaşta
Böyle böyle orta yolu bulacaksin
45 den uzak dur
Öyle yapıyorum
👍🏾
Grup yap
Sana kaç lazım
25 olur mu :D