Ayrılmakla doğru bir karar verdiğime inanıyorum ama unutamıyorum?

Aynı şirkette çalıştığım 1.5 yıllık sevgilimden ayrıldım. Ayrılma sebebim o sevdiğim masum kız çok değişti. Sorunsuz giden ilişkide saçma şeylerden kavga çıkartmaya tripler atmaya başladı. Yaptığı hareketler ve söylediği sözlerden ondan soğudum. Ben 25 o 21yaşında. sürekli onu düzeltmeye çalıştım. saatlerce problemleriyle uğraştım ama yoruldum. bir gelecek olmayacağından emin oldum. Kendi arkadaşları bile o kız sana göre değil sen daha iyilerine layıksın o evlenebileceğin biri değil dediler. ayrıldığım için doğru karar verdiğime eminim. çünkü benden ayrılma ben seni anneme anlattım beni bırakma diyerek ağlayan kız 1 ay geçmeden başka biri ile gezmeye başlamış. Unutmak istiyorum ama şirkette hep denk geliyoruz. 1.5 yıl beraber çalıştık tüm gün beraberdik güzel zamanlarımız oldu eğlendik gezdik. hatıralar unutulmuyor. ayrıldıktan 1 hafta sonra onla konuşmak istedim kendisine çeki düzen vermesini isticektim istemedi ayrıldık bitti dedi. şimdi aramızda soğuk rüzgarlar esiyor. Unutmanın bir çaresi var mı dostlar? aşık olmak çok kötü bir şeymiş. sevdiğiniz ama bir gelecek olmadığını bildiğiniz bir ilişkiye devam edermiydiniz?

Ayrılmakla doğru bir karar verdiğime inanıyorum ama unutamıyorum?