Doğru bir karar verdim ama bazen pişmanlık yaşıyorum yanlış mı yaptım?

Bana deger vermeyen birisinden gittim ben. Ona çok aşıktım o da bunu biliyordu. Sevgili olmaya karar verdik deneyelim dedi bende aramızda sır olmasın diye alevi olduğumu söyledim. O şafi bu arada. Elimi bıraktı sen çok iyisin aleviler çok iyi benim için sorun yok ama ailem seni kabul etmez ilerde çok sorun yaşarız dedi. Çok ikna etmeye çalıştım gururuma yenik düştüm evlenelim bile dedim kabul etmedi. Bu olaylar yaşanmasına rağmen ben ondan uzak duramadım yakınlaştık birliktelik olmadı ama yakınlaşmasına izin verdim. Ben severek yaptım herşeyi ama ona beni seviyor musun dediğimde sevgi öyle kolay birsey mi dedi. Bende tayin istedim tayinim çıktı. Onun şehrinden ayrıldım çok bekledim gitme kal demesini ama demedi. Ben geldikten sonra aramadı mesaj atmadı bile ben ara ara birşeyleri bahane ederek aradım mesaj attım. Doğru karar verdiğimi düşünüyorum gitmekler ama bazen tayin istemeseydim ikna olur muydu diye düşünce geçiyor bu düşünce beni boğuyor. Doğru bir karar verdim yanlış mı lütfen dürüst olun birşeyler duymaya çok ihtiyacım var
Doğru bir karar verdim ama bazen pişmanlık yaşıyorum yanlış mı yaptım?