Psikoluga ihtiyacim var?

selam arkdaşlar garip bir durumum var paylaşmak istiyorum bınaldım😔 şu an 26yasındayım, 2014yılında 18yaşındayken 1tn erkek arkdşm vardı ben18 o 23 yaşındaydı beni çok seviyor çok kolluyordu ben de onu seviyordum (kızlıgımı da bu arada ona vermiştim) ama ben yaşım geregi sanırım onu hiç ciddiye alamıyordum bilemiyorum daha dogrusu ilkişiyi ilişki gibi görmüyordum galiba ya da hazır degildim neyse zaten uzun sürmedi 2014 sonlarında ayrılmıştık ve ben aradan çok zaman geçmeden evlendim şu an 8 yıl geçmiş oluyor o günden bu güne ben hala evliyim evlendigim kişiyle ama ne hikmetse o Cocugu hiç bir zaman unutamadım sürekli aklımdadır o, ve sebebini bilemiyorum ona gercekten aşik oldugum için mi unutamiyorum, yoksa kızlıgımı verdigim için mi böyle aklıma kazındı, yoksa aşk hikayemizin yarım kaldıgı için mi, yoksa hani ilk aşk derler ya acaba benim ilk aşkım omuydu bilemiyorum... Çok pişmanım ama Aptal kafam 😔 18yaşlar aylaylü yaşları bu günümde düşünüyorum da keşke onla evlenseydim diyorum nerelerde ve ne durumda olurduk diye, akrabalarıma hep sorarım nasıl o diye görüyormusunuz onu diye, haberlerini alıyorum babası vefat etmiş... araba almış 😔 o hep isterdi araba hatırlıyorum markasını da modelini de almış demek ki bebegim😔 HALA BEKAR OLDUGUNU DA BİLİYORUM evlenmemiş hiç acaba o da beni düşünüyormudur ALLAHIM inş onla bir gün tesadüf buluşmayı nasip eder bilmiyorum beni dinler mi AMA BUNÇA YIL onu HİÇ UNUTAMADIGIMI ONA SÖYLEK ÇOK İSTERDİM ÇOK PİŞMAN OLDUGUMU VE BİR DE ÖZÜR DİLEMEK İSTERDİM o herşeyin en iyisine layık çünkü çünkü gerçekten iyi biriydi bunları 18yaşında ne anlıyor ne görürdüm yıllar sonra gözlerim açıldı ama ne fayda... aptal kafam canım GENÇLİK şu anki eşim de çok ilgili biri seviyorum da severek te evlenmiştim ama işte neden böyle bilmiyorum 😔😔18li yaşlarda çok erkek arkdşım vardi ama hepsini unuttum tek O hariç gülüşünü o sigara içişini... çok pişmanım ama son pişmanlık neye yarar

Psikoluga ihtiyacim var?