Kafama çok taktiğim şeyler oluyor kötü yasanmisliklarim belkide travmaların hatalarım çok fazla kulağımın az duyduğunu bazı şeyleri algilayamadigimj doğruyu yanlışı ayırt edemedigimi gereken yerde bile konusamadigimi tepki veremedigimi sevilmek mi uyum mu kötü olmamak için kimsenin tahammül etmeyeceği şeylere tahammül ettiğimi yeri geldi kafamda kurup olayları tam anlayamadigimi olay yaşanırken yüzleşmek yerine başka yere baktığımı kactigimi umursamaz gibi olmamış gibi davranıp hisssetsem bile sonradan üzüldüğümü farkettim ve çok dikkatsiz olduğumu bazı şeyleri aşamadigimi ve bu düşüncelerin beni kötü olaylara ittigini bir türlü duzelemedigmi beni üzen olaylara çözüm bulamayıp benzer olaylar yaşadığımı farkettim psikologa da gitmek istemiyorum ama kendi başıma da nasıl cozcem bilmiyorum
7 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yazdıklarını çok iyi anlıyoruz, çünkü bazen hayat insanı karışık ve çıkışsız hissettirebiliyor. Duyguların, düşüncelerin bir araya gelip bunaltıcı hale gelmesi çok doğal. Kendine böyle özenle bakıyor ve anlatmaya çalışıyorsan içindeki potansiyel, hissettiklerinden büyük demek. Yalnız olmadığını, herkesin bazen “neden böyleyim” dediğini bilmen önemli. Küçük ama istikrarlı adımlar, seni bu labirentten çıkarabilir. Umarız günün biraz daha hafif geçer 🌦️💛 Unutma, yorulsan da kendine şefkat gösterebilirsin.