Öğrenciyim haliyle çok az param var NASIL SOSYALEŞEBİLİRİM?
-Sanal ortam sıktı artık fikri olanlar rica etsem yazabilir mi?
+Soru gayet açık ve net ! Az parayla nasıl sosyalleşilir mesela belediye kursuna git gibi
Öğrenciyim haliyle çok az param var NASIL SOSYALEŞEBİLİRİM?
-Sanal ortam sıktı artık fikri olanlar rica etsem yazabilir mi?
+Soru gayet açık ve net ! Az parayla nasıl sosyalleşilir mesela belediye kursuna git gibi
Üniversite öğrencisiysen en iyi yöntem, yarı zamanlı çalışmaktır. Fuar, anket yapmak, vs. gibi işlerde bir sürü genç yarı zamanlı çalışır. Bu şekilde hem sosyalleşirsin hem de cebine para girer.
Ben üniversitede parasızlıktan çalışırdım. Bir ara fuarlarda çalışıyordum. Bir sürü genç insan aynı ajans altında olduğundan, bir sürü gençle sosyalleşiyordun. Şimdi de aynı olmalı.
Anket vs. Asla yapamam ozguvensiz utangaç biriyim ben parttime burger King DeFacto vs. Düşünüyorum AVM'de
Ögüvensiz ve utangaç biriysen zaten bunları yapman lazım ki özgüven gelsin, utangaçlık gitsin. Yoksa sana para verseler yine sosyalleşemezsin. Gerçi Burger King'de çalışsan yine evde oturmaktan iyidir.
Burger King çalışma arkadaşlarım olucak vs. Müşteriler felan sosyallesirim işte
Cevap
2Cevap
Ücretsiz kurslara yazıl, part time da olsa işe gir böylece insan içine karışırsın. Kadın erkek karışık spor salonuna yazıl millete sorular sor,
Ücretsiz kurs nerede var? Parttime olarak ne önerirsiniz sosyalleşmek için?
Belediye kursları falan oluyor oturduğun şehirde araştır. İş olarak insanların çoğunlukla olduğu kalabalık yerlerde çalış
A düşünüyorum iş olarak
A ne
Avm
İyi olur toplum içinde bulun
Arda sen eziğin tekisin asla sosyalleşemeyeceksin bunu kabul et ve kafanı duvarlara vur
Arda değilim ben ayrıca insanlara böyle davranman hoş değil ve suç
Biliyorum değilsin bizim canım bir arkadaş var da bu tarz yazıları görünce arda muamelesi yapasım geliyor. d
Yasin 12-16 dimi
0 lirayla sosyalleşebilecegin o kadar çok yer var ki
Neresi işte soylermisin 0 TL yok var biraz param
Yaz özele
Buradan yazarmisiniz sakıncası yoksa
Sakıncası var
Yazdim
Cevap bekliyorum beyefendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?