AŞK ACİSİNDAN NEFES ALAMIYORUM KALBIM SIKIŞIYOR YARDIM EDIN NE OLUR?

Arkadaşlar geçen hafta sevgilim beni çok bunaltıyor diye ondan ayrıldım ruj sürme onu yapma bunu yapma falan diyordu. Burnu sürtsün diye ayrıldım. ayrildigim günün sabahı eski sevgilisine ve birden fazla kızı ekleyip mesaj atmış. Ve ben bana geri dönmesini beklerken o kızlara mesaj atiyormuş kizlar cevap vermemis.10 gün sonra da bana mesaj atti kendimi toparlayamiyorum seni çok ozledim dedi her yerde seni görüyorum affet beni dedi bende affettim. Dün gece instagram şifresini istedim silmeyi unutmuş mesajları bir baktım kavga ettiğimiz günün sabahı kızlara mesaj atmış. Bitirdim bile üstüne üstlük hakaret yedim. Sen de benden ayrilmasaydin dedi karışamazsın bana hayatımda yoktun dedi. Şu an bana pişmanım özür dilerim diye msn atıyor bu taraftan da instagramdan kiz ekliyo. Çok seviyorum şok oldum hayatta beklemezdim ondan böyle bir şey. Aynı şehirde okuyoduk onubokulu bitti bu sene. Farklı sehirlerdeyiz. Beni öyle çok sahiplenirdiki gorenler sasirirdi. Neden böyle yapmış olabilir çok kotuyum yemek bile yiyemiyorum. Ne olur mantıklı fikir verin
AŞK ACİSİNDAN NEFES ALAMIYORUM KALBIM SIKIŞIYOR YARDIM EDIN NE OLUR?