AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Defalarca o durumda kaldım ama yapmadım, karakter meselesi
Erkek , kız ve diğerleri ;
"Uygun şartlarda herkes her şeyi yapar "
Kesinlikle öyle
Beklenen yanıt :))
O zaman tersini düşününce karşıt cinste aldatır. 😃 Her kişiyi aynı kefeye koymayı sevmem.
Fırsat ve imkan varsa yapilmayan hersey yapilir.
Fırsatını bulan her erkek, aldatmak için fırsat kollayan her kadın ile aldatır.
Bir erkek aldatmamışsa uygun ortamını veya Fırsatını bulmamıştır. Gayet net
İstediğim kız beni kabul etseydi asla aldatmazdim aldattsaydim s.. kurusun
İlgi görme ihtiyacı yoksa aldatmaz ya da bağımlı değilse
hayır aldatmaz, kişinin karakterliği ya da karaktersizliği ile alakalıdır.
Fırsat değilde seçiciyim genelde herkesle de olmaz
Bağlı olan sadık ve karaktersiz olmayan erkekler aldatmaz genelleme yapmak yanlış
Erkeğine bağlı, fırsatı bulunca aldatan var , aldatmaya da , genellemede aldatan daha çoktur
Tipsiz erkek aldatabilir mi sizce?
@Jvgyt elbette kör alıcının kör satıcısı misali , adam tipsiz ama ağzı iyi laf yapıyor olabilir
Hmm dogru peki sen tipsiz zayif ama agzi iyi laf yapan erkekle olur musunuz?
Bilmem aldatırdım heralde, elime hiç fırsat geçmedi.
Tövbe tövbe trajikomik
@aysslay jsjsjs 😁😁😂😂
Yaw komik falan değil ya harbiden tövbe yani ama bi anda okuyunca gülme geldi ciddi değildir umarım !
@aysslay yani, 10 senelik evliyim öyle bişey yapmadım, ama hepimiz nefis taşıyoruz,
Sizin elinize o fırsat hiç geçmesinde ben o kadarını diyim... bu sitede aman dikkat edin kurtlar sofrası
@aysslay aynen, kaparlar 😊
Eğer aldatmak gibi niyeti varsa fırsat falan bahanedir yine de aldatır
Karakter meselesi fırsat arıyorsa her an aldatabilir bence
İsteyince fırsat oluşturuyorlar. İnsanın yüreğinde olsun yüzüğü parmağında değil.
Hayır. Seven erkek başkasına bakmaktan utanır. Seven erkek için sevdiğinden başka kimse güzel, çekici değildir. Seven erkek zor bulunuyor. Her erkek aynı değildir. Bu devirde çok zor bulunması.
Firsat gelirse ki gelmesin aman ha. Ama gelirse aldatmam diyen erkek yalan soyler. Bu kadin icinde gecerli hos bir erkekle basbasa kalip oyle bir fırsat varsa oda yapabilir ama cok düzgün sadık kadinlarda var iste o kadini bulmam bu devirde cok zor
Normal bir insan hayatina takilmalik degil de dogru birini almak isteyen kadin ya da erkek farketmez aldatmaz sevgi o kadar basit degil ya hic sevmediniz ya da sevilmediniz kimse sevildigi yere ihanet etmez kolay kolay
Bir erkeği gerçekten mutlu ediyorsanız aldatmaz. Ama ilişkide sıkıntılar varsa, sizin tek amacınız erkeği kontrol etmek, parasını yemeye dönüşmüşde o da hayatında ona zevk veren partnerler isteyecektir.
Mecbur kaldıkça yapıyorum eşim yok 1 ay mesela ondan dolayı
İns o da uzaktayken yapmiyodur
İnşallah karin da 1 ay kocam yok deyip yapmiyordur 🤦♂️
Benim ki hastalık raporum bile var
ahahh hasta ayagina karı skıo
Güldürme beni ya ☺️
Ahlak yoksa aldatabilir.
ben yapanla karşılaştım hep
Fırsatı kendisi bile verse ondan başkasına göz ucumla bile bakmam kim nederse desin gerçekten aşıksanız ondan başka hiçbirşeye ihtiyaç duymazsınız öl dese ölürüm :)
Ben yapmam ama yapan erkekler dolu, onlar kardeşim oluyorlar uzak durun onlardan kızlar.
Erkekler fırsatçıdır ve ilişkiden sıkıldığında aldatır. Ama kadınlar adamdan ilgi göremeyince eskisi kadar sevildiğini hissedemeyince aldatır. Arasındaki fark bu zaten
Karekter meselesi değil her erkek yapar bunu belki aldatmaz ama o an ondan nasibini alır o kızla illa göz göze gelir diyologa girer gözüne kestirdiğini yapar fırsatı da varsa muhakkak bişey yapar
Aldatmalı bence. Duygusal bir şey yoksa erkeğe deşarj izni verilmeli
Saçmalama
Bence kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor ama yakalanmiyor çünkü çok akıllılar biz herşeyi ağzımıza yüzümüze bulaştırıyoruz o yüzden adımız çıkıyor
Genelleme yapıp sürü psikolojisi yapmaya gerek yok bence her insan bir değildir aldatmayı kadın erkek olarakta ayırmak çok yanlış bu durum kişinin karakteri ve sadakatine göre değişir
Seven insan aldatmaz mesela benim sevgilim muhafazakar biri evlenmeden cinsellik düşünmez benimde libidom yüksek olduğu için ablalara giderim birtek ama her daim kalbimde ve aklımda o var
Zihniyetine tüküreyim başka bir şey demiyorum.
Her erkek aldatmaz her şey karakterde biter benim sevgilimi bir kızla aynı odaya kapatsan tenezzül edip yüzüne bile bakmaz
O an ki yoksunluğa bağlı
Şartlar olgunlaşmışsa sorunun cevabı evet.
çok nadirdir belki hayır diyecek
Şuana kadar asla aldatmadim aldatmamda
Hepsi aldatır kimi belli eder kimi etmez.
Kadınlar daha çok aldatıyor biliyor musun?
Evet altına imzamı atarım
Bende kadınlar için imza atarım
Miyan çok mu sadıksınız siz?
Karakter ile ilgili bir durum.
Adam olan aldatmaz
Koşulsuz şartsız aldatır
Sadık olan erkek aldatmaz
Prensip sahibi insanlar aldatmaz
İçinde olan. herkes aldatır
Genelleme yapmak yanlış oldu ama. Hepsi değil.
Bilemezsin aldatan aldatır.
Hepsi de değil 🙄
Sanmam, bu dünyada eilt erkekler var.
Elit erkekler daha çok aldatır sjsjjsjs fırsatı yakalaması daha kolay çünkü
Yürekten seven yapamaz
İstisnasız her erkek yapar ve hiç bir kadın temes aşamasına geldimi engel olamaz kendine anlicagınız. ALDATIR
Evet, her erkek aldatır. Benim erkek arkadaşım sadık tarzı şeyler söyleyenlerin sevgililerinin etrafında kız olmadığı için aldatmıyorlar.
Insandan insana değişir o , mesela bir dostum var istesede duramiyo , evlenince birakicam dedi yinede 2-3kadinla konuşuyo.
Cinsiyetçi bir soru olmuş. O zaman bende cinsiyetçi bir cevap vereyim. Bana göre kadınlar daha çok aldatmaya meyillidir.
Kadında aynı erkekde fırsatını bulan aldatır erkegi kadını yok bunun zaten sence hiç aldatmayan var mı kadın ve erkeklerde
Yüzde 98’i yapar
Kadınların yüzde kaçı yapar peki?
Gerçekten seven aldatmaz
Gerçekten seviyorsa düşünse bile yapmaz sadece aklına gelir ve gider
O erkeğin sana olan sevgisine sadakatına bağlı
Genellemek doğru olmaz ama şu anki hayat şartlarında yüzde doksan oranında aldatır diye düşünüyorum.
Seven Erkek aldatmaz. Gerisi fırsat varsa aldatır.