Fırsatını bulan her erkek aldatmaz gerçekten seven gerçekten sevdiği kadına bağlı olan ve sevdiği kadınla karşılıklı fedakarlık gören bir erkek aldatmaz bakın aldatmaların birçoğu Aslında sadece belirli nefsi sebeplerle karşılanmaz çoğu zaman ilgisizlik çoğu zaman sevgisizlik çoğu zaman aradığım mutluluğu tam bulamamak ve karşısındaki kadının ya da erkeğin o kişiye gerekli ilgiyi göstermemesi Ama bu aldatmayı gerektirmez yani aldatmak büyük bir karaktersizliktir Her ne olursa olsun, ama netice olarak şöyle bir gerçek vardır ki bir insan bir insanı muhakkak seviyorsa aldatmaz Her erkek aldatır diye de bir şey yok aslında topluma baktığınız zaman aldatma oranları kadınlarla da fazladır sadece kadınlar bunu belli etmez
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her erkek aldatmaz sevmeyen karaktersiz erkek aldatır adam değil öyleleri sevmiyorsan sevgili olma kızla bu kadar basit ne hakla onun kalbini kırarsın
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
m 1 yılErkekler aldatır adamlar asla
32 Yorumla
Soran1 yılBak bu doğru
- 1 yıl
Teşekkürler 👏👏
1 yılHayır, aldatmaz. Düzenli olarak tek kadınla ilişkiye giren erkeğin gücü ikinci bir kadına yetmez ve ikinci kadını arzulamaz. O tamamen bir şehir efsanesidir. Kadınlar erkeklerden çok daha fazla aldatıyor istatistiklere göre. Seven erkek aldatamaz sıkılsa da aldatamaz çünkü vicdanı rahat edemez.
09 Yorumla- 1 yıl
:))) hadi ya
- 1 yıl
Aldatıldın mı?
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Hemde çok seviyorum esimsin sen benim tek varlığım diyen bir adam tarafından. Ben münafık tipli yalancı insanların olduğuna inanıyorum. Gervekten sevgi olsada gecici. Sadakatte aynı. Hepsi gecici bunlar. İnsanın dah çok menfaati bencil kötü duygulara megilli olduğunu düşünüyorum.
- 1 yıl
Demek ki sevdiği yalanmış. Aşk geçici ama sevgi kalıcı. Sadakatte kalıcı. Neden sen aldatıldın diye sadakatin ve sevginin geçici olduğuna inanalım ki? Her insan bencil, menfaatli ve kötü duygulara meyilli değil. Sen aldatılmış olsan da aldatmayan nice erkek var.
- 1 yıl
Hayatta başarilar sana hahahah
- 1 yıl
Sana da başarılar dicem de bu kafayla zor😁
- 1 yıl
kendimi sevdim. Şu an yurt dışındayim başarıyı cebime koydum kafam rahat 4 bin Euro kazanıyorum. bana Allahi sevmek yetti canım sen peşinde dolaş erkelerin sevgi dilenmeye devam. et başarı gelir çok bekle. 😁
- 1 yıl
Ben hiçbir erkeğin peşinde koşmuyorum. Yorumumdan böyle bir sonuca varman saçma. Eğer sevgi dileniyor olsaydım senin gibi sevilmemek beni çok yıpratırdı. Sen kimsin ki seni baz almamız lâzım? Herkes senin gibi bencil ve yalancı insanlara denk gelmiyor. Mutlu bir evliliği olan nice insan var. Onları örnek almak varken seni örnek alıp hayata küsemem. Sana başarı gelse bu kadar yılmış olmazdın. Ben senin gibi yerinde sayan, onun bunun sevgisiyle mutlu olan biri değilim bu yüzden başarıyı beklemem, elde ederim.
Yapay Zeka Cevapladı
MadamLila, ne romantik bir fotoğraf! 🌹 Hayır, her erkek aldatmaz. Aldatma konusu tamamen kişiden kişiye farklılık gösterir. İlişkinin temeli güven ve sadakattir. Eğer bir ilişki sağlam temellere dayanıyorsa ve iki kişi de birbiriyle mutlularsa, aldatma olasılığı düşer. Bazen güven sorunları ve iletişimsizlik bu tür korkulara yol açabilir.
Kendini sorgulamak yerine, ilişkine odaklanarak daha açık ve net iletişim kurabilirsiniz. Sen ne düşünüyorsun, güven sence de bir ilişkinin en önemli yapı taşı mı? 👫✨20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21,4b cevap paylaştı.
u 1 yılFırsatını bulan her karaktersiz birey aldatmaya meyillidir.
12 Yorumla
Soran1 yılHoş geldin.
Katılıyorum çok doğru bir görüş.- 1 yıl
Hoş buldum 🫶
Aşk İlişkileri konusunda 65,9b cevap paylaştı. Fırsatını bulan erkek demeyelim de , kanı bozuk olan aldatır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 1 yılher erkek olmasa da çoğu erkek aldatabilir.. bu yüzden de eşi doğru seçmesi gerekiyor kadınların herkese hemen güvenmesinler.
10 Yorumla
1 yılKaraktersiz ve sadık görünüşlü tasması kopmuş itse aldatır.
311 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum
- 1 yıl
Ben de başka yerde yazdığına sonuna kadar katıldım az bileee
Soran1 yılPp görüşmemi hkjkj onu beğendini gördüm de
Soran1 yılGörüşüme*
- 1 yıl
Alaycı şekilde yazacaktım aaaa hazır varmış dedim adjsjdj fake olup gerçek gibi yutturanları unutmuşsun sadece
Soran1 yılŞu ana kadar gözlemlediklerimi yazdım jljkj evet senin dediğin gibi fake olup benim diye yutturanlar hatta yaşını bence küçülten maviler de var.
Soran1 yılBu arada bayılıyorum alaycı görüş yapmaya tabi ki yerine, soruya uygun olursa. Cuk oturturum.😅
- 1 yıl
O mavişleri hiç bilmiyorum öyle şeyler var mıydı 😱
Soran1 yılVar o kadar belli ki jljkj
- 1 yıl
50 yaşındaki aşkım valla 30 yaşındayım neden inanmıyor musun diyor asjsjs
Soran1 yılAhahaha 🤣
1 yılArtık hiçbir karşı cinse güvenmiyorum.. Her erkek herşeyi yapabilir.. Tabi istisnalar var içlerinde..
11 Yorumla
Soran1 yılMaalesef 💔꧂
1 yılFırsatını bulan her erkeğin aldatması bir genelleme olur. İlişkide kişinin aldığı doyum, ahlaki değerleri, geçmiş deneyimleri ve kendisine, partnerine duyduğu saygı gibi faktörler sadakate etki eder. Herkes için doğru olan tek bir kalıp yok; bazıları için fırsat karşısında bile sadakat ağır basarken, bazıları duygusal ya da fiziksel boşlukları dışarıda arar. Kısacası, aldatmak bireyin karakterine ve ilişkisindeki dengeye bağlı.
20 YorumlaFırsat bulmaya ne hacet. Karakteri buna müsait , sevgi saygı nedir bilmeyen, bozuk ruhunu duyguyla mı seksle mi tatmin edeceğini bilmeyen her kişiliksiz insan bunu kendinde hak olarak görür ve aldatır
23 Yorumla
Soran1 yılHarfiyen katılıyorum 👍
Soran1 yılRica ederim
1 yılBunu sadece erkek olarak düşünme, çünkü artık kadınlar da erkeklerin bu çok övündüğü kabarık liste olayı el atmış durumdalar ve onlar da "duygu olmadan cinsellik olmaz" savlarını geride bırakmaya başladılar. Özellikle de belli yaş gruplarında insanlar, çok cesur davranır.
10 YorumlaFlörtüm varken, iş ciddi değil bir şey değil, öyle sadece konuştuğum birisi varken bile başkasına bakmıyordum aga
Bizde racona ters, bir olur son olur, o kadar
13 Yorumla
Soran1 yılVayyyyyyyy
Soran1 yılHe heyyyyy jkjk
1 yılCinsiyetten çok kişilik meselesi her erkek için buna gerek yok istediği ile istediği gibi takılabilirken tercihen yapmayanlar da var öyle birisini tanıyorum mesela örnek alıyorum
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle olmalı aslında karakter önemli
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet. Benim eşim aldattiysa her erkek aldatır bana deli gibi aşık olduğunu söyler dururdu. Yatağımda bile adatmis. Babamda aldatmış bir adam kayinbabamda taniyipta aldatmayan erkek görmedim. kim kimin kalbini tepetaklak yapmışsa birgün aynı yerden onunda tepetaklak oluyor hiç üzülmeyin. Sürünerek helallik almaya geliyorlar ama af edilmiyorlar ne acı öbür dunyada cenenete giremeyecek olmaları. Kul hakkıni asla ödeyemeyecek insanlar var.
10 YorumlaHer erkek değil de her karaktersiz aldatır, yoksa eşine çok sadık ve bağlı erkekler de gördü bu gözler yani
11 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru
Hayir. Her turlu ihtimale sahipken bile aldatmadim kimseyi.. Gerek gormuyorum.. Gerek gorursem zaten iliskimi bitirirm.
12 Yorumla
Soran1 yılİlişkiyi bitirmek en doğrusu aldatmak çok karaktersizce
Hepsi için geçerli değil tabiki yapanda var yapmayanda
11 Yorumla
Soran1 yılTabi ki
Fırsatı ve erkek demeyelim karakteri olmayan her insan yapabilir
11 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru
1 yılbenim şu an sevgilim var bi kız bana yavşasa derim git
11 Yorumla
Soran1 yılAferin
Devir değişti biraz ama. ben şahsen karşımdakini aldatacak kadar ondan uzaklaşmaya başlamışsam ilişkiyi bitiririm karşımdakinin onurunu gurunu zedelemeye gerek yok bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılfırsat dediğimiz şey kişiden kişiye değişir.. pek çok erkeğin reddetmeyeceği kadınları reddedebilirim. ama benim de reddetmeyeceğim dünya üzerinde en fazla iki kadın vardır.. onlarda bana denkdüşmez.
o yüzden cevap; aldatır kardeşim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılYok diyenlerinde zamanı gelir diyorum..
Ne kadarda yapmazlar diye desemde bencd fırsatı bulduklarında aldata bilirler10 Yorumla Genelleme yapmak doğru değil tabi ki
11 Yorumla
Soran1 yılOrası öyle
1 yılhayır , düzgün karakterli aldatmayanlar da vardır illaki
20 Yorumla
1 yılBu iki cins içinde geçerli bence biraz karateri olan yapmaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. her cins yapar ayyuka çıkamayacağını bilse fırsatını bulsa
20 YorumlaBen tek gecelik takılıyorum. Ben bile söz verdiğim kadın dışında başka kadınla yatmıyorum😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Fırsat hep çok şu zamanda... Ama gram aklımda olmaz bu şerefsizlik
11 Yorumla
1 yılKarakter yoksunu ise fırsat bile tanımaz.
10 Yorumla
1 yılFırsatını bilmem ama aradığını bulam erkek aldatmaz
10 Yorumla
1 yılNefis var
Birde karı dişi şeytanda erkeği elde etmek için başlar cinsellikten.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAdamın kanına giren bir kadın olmazdığı müddetçe, fırsat bulsa da çoğu erkek aldatmazz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBence yapabilir adam olmakla alakalı oda yok bu devirde
10 Yorumla
1 yılAçıkçası nasıl bir aldatma olduğuna bağlı bence flört olarak uygun bir ortam sağlanırsa her erkek aldatır ama cinsellik olarak bakıyorsan olaya her erkek aldatmaz. Kendi fikrimce :)
00 Yorumla
1 yılYapmayanlar var bazı erkekleri görüyorum gerçekten kıza çok aşık aşırı güzel bir kız gelse bile elinin tersi ile itebiliyor böyle erkekleri görene kadar bende güvenilmeyecegini düşünüyordum ama hala bir umut var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılFırsatını bulan erkek aldatmaz Anasını bile ağlatır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Evet bir erkek olarak %99 erkek yapar diye düşünüyorum. Ama fırsatı defalarca eline geçmesine rağmen yapmayanlarda gördüm.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılFırsatını bulan erkek değil ne istediğini bilmeyen bir erkek diyelim karaktersiz pich erkek diyelim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılKaraktersiz erkek aldatır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,7b cevap paylaştı.
1 yılhayır. zaten aldatmak isteyen erkek fırsat yaratır
10 Yorumla Eğer aldatırsam bir daha yüzüne bakamam
14 Yorumla
Soran1 yılBöyle düşünmen güzel
Soran1 yılKesinlikle öyle
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Herkesin fırsatı vardır. Yani aldatmaz
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru 👍
1 yılhayır herkes bir değil
12 Yorumla
Soran1 yılGenelleme yanlış olur
- 1 yıl
evet
1 yılÇoğu öyle. Kadınlarda da çok.
12 Yorumla
Soran1 yılMaalesef ꧂
- 1 yıl
🥲🥲
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Karakteri yerine oturmamış midesizler aldatır.
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ꧂
Herkes bir değil
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılHAyır ben yapmam.
11 Yorumla
Soran1 yılSüpersin
1 yılFırsatın F'sini bulan her erkek illaki aldatır.
11 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum 💔
Kesinlikle evet bu yüzden hiç bir erkeğe guvenmiyorum.. mutlu bile olsalar karısıyla, öylesine konuşmak sohbet etmek için bile yapıyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılyapmayan da var bence
12 Yorumla
Soran1 yılVar dimi bebek 💔 öyle umut ediyorum.
- 1 yıl
iviit ask
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle yapar allahın belaları
11 Yorumla
Soran1 yılSorma :<
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSadece erkek değil herkes
11 Yorumla
Soran1 yılBu doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKimseyi aldatmadım, aldatmam.
13 Yorumla
Soran1 yılEğer öyleyse süpersin꧂
- 1 yıl
Teşekkür ederim sadece olması gerekeni yapıyorum.
Soran1 yılRica ederim ꧂
1 yılHayır elbette o kadar da değil.
12 Yorumla
Soran1 yılİnşallah be
- 1 yıl
Valla karaktere ve azgınlığa bağlı ya. İkisi aynı anda error verirse olur. Vermezse biri diğerinden öndeyse o yöne kayar. partnerinden mutlu ve zihnen olgun bir adam aldatmaz.
1 yılAldatmayan erkek anne karnındaki ve daha gözü açılmamış olan küçük erken ccuklari
10 Yorumla
1 yılAdam olanlar yapmaz
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır abicim ne alakası var ya? Yapmak isteyen zaten bir şekilde fırsatını kendi yaratır
00 Yorumla Erkeklerde ilgiyi haketmiyormu, ilgisiz davranılmak ilişkiyi soğutmazmı, kimse kimseyi aldatmasın, karşındaki kişiye değer verdiğini göstersin…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl5 parmağın 5 ide bir değil lakin yapar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır ya düzgün erkekler hâlâ kaldı inanıyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHer erkek yapmaz tatlim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılAldatmak karaktersizliktir
10 Yorumla
1 yılYapmaz her erkek bir değil
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler