Fırsatını bulan her erkek aldatır mı sizce?
Aldatır
Aldatmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Fırsatını bulan her erkek aldatır mı sizce?
Hayır, fırsatını bulan her erkek aldatmaz. Aldatma, karmaşık bir davranıştır ve bir kişinin aldatmaya karar vermesini etkileyen birçok faktör vardır. Bu faktörler arasında kişinin kişilik özellikleri, ilişkisi, geçmiş deneyimleri ve kültürel normları yer alır. Bazı erkekler, aldatmaya daha yatkın olabilir. Örneğin, narsistik kişilik özelliklerine sahip erkekler, daha fazla risk alabilir ve daha az empati kurabilirler. Bu da onları aldatmaya daha yatkın hale getirebilir. Ayrıca, ilişkisinde tatminsizlik yaşayan veya güvensizlik hisseden erkekler de aldatmaya daha yatkın olabilir. Ancak, bu faktörlere sahip erkekler bile aldatmayabilir. Aldatma, bir kişinin bilinçli bir kararıdır ve bu kararı etkileyen birçok faktör vardır. Bu nedenle, fırsatını bulan her erkeğin aldatacağı söylenemez. İşte aldatmaya yatkın olmayan erkeklerin bazı özellikleri: Sadık ve güvenilirdirler. İlişkilerine değer verirler. Partnerlerini önemserler. İlişkilerinde açık ve dürüsttürler. Kendilerini ve ihtiyaçlarını iyi bilirler. Eğer partneriniz bu özelliklere sahipse, aldatmaya daha az yatkın olduğunu söyleyebiliriz. Ancak, bu durum kesin bir garanti değildir.
Canısı! aşkımdan ölen biten deli divane, ayrılmayı aklına getirse gözleri dolan eski sevgilim, ailesi benden 10 yaş genç birini getirince bununla evlenir misin diye, 3 haftada evlendi. Sanırım bu sana ne demek istediğimi anlatmıştır
Erkeklerden 3 günde nefret etmedik biz 😎😂
Cevap
36Cevap
Nasıl ki her kadın aldatmaz ya da aldatmıyor ise erkekte aynı şekilde..
Erkeklerin hepsi aynı değil. Sevgilim yokken bile hatta yokluktan düz duvara bile tırmansam fırsat var diye içime sinmeyen biriyle değil aynı yatağa girmek duruma göre aynı odaya bile girmem. 😎
Hatta bir kaç kişi var elimde olsa aynı şehirde bile olmak istemiyorum. Zaten farklı şehirlerdeyizde hani olur ya şehir dışına çıkma olayları olursa en azından 100 km mesafe olsun aramızda.
Erkek biyolojisini ve kadından %1700 daha fazla testosterona sahip olduğunu unutmayın bir erkek kör kütük aşık olsa bile başka kadınlarla tek gecelik şeyler yapar ama bu aşık olduğu kadını çirkin bulduğu veya sevmediği anlamına gelmez. içgüdüsel olarak spermlerini olabildiğince çok yaymak için yapar erkek için bir kadınla cinsellik yaşaması için ona aşık olması bişeyler hissetmesine gerek yoktur. su içmek gibi bulduğunda yapat ama o kadını önemsemez tabi bu süreçte kadın manipüle edip mevcut sevgilisinden koparmaya çalışacaktı bu erkeği çünkü erkekte sevgilisine anlatamadigi konulari bu yaak arkadasina rahatlikla anlaticaktir cunku arada bir bag yok yogun bir beklenti yok
Güven verdiysen aradığını bulduysa aldatmaz ama sık boğaz edersen daha kötü olur
Fırsatını bulan aldatır ama karakterli sevdiğine düşkün birisi asla aldatmaz
Fırsatını bulan her erkek aldatmaz. Çünkü her erkek fırsatçı değildir ve olamaz.
Aynen öyle genelleme yapmak gibi olmasın ama bence fırsatını bulan her erkek aldatır diye düşünüyorum ben. Erkekler genelde aldatmaya daha meyilli olan taraf olur.
Her erkek için aynı şeyi söylemek saçma. Herkes aynı değil karakter ve kişilik meselesi.
Aynen doğru diyorsunuz katılıyorum bu konuda size. Fırsatını bulan her erkek bence aldatır diye düşünüyorum ben. Erkekler genelde aldatmaya daha yatkındır çünkü.
Herkes aldatmaz ahlaksız olan fırsat bulsada bulmasa da aldatır
Aynen öyle herkes aldatmaz. Karakter meselesi bence bu tamamen. Erkekler genelde aldatmaya yatkındır çünkü. O yüzden genelde aldatmaya meyilli olan taraf erkekler olur.
Allah korkusu olan aldatmaz, çünkü senin olmadığın yerde Allah'ın gördüğünü bilir ve kurallara senin için değil Rabbi için uyar
Hayatındaki kadının yanında erkek olduğunu hisseden bir erkek aldatmaz.. beş duyusu da.. kalbi de kapalıdır dış dünyaya.
Bahsettiğimiz fırsat hiçbir erkeğin hayır diyemeyeceği kadar güzel bir kadınla aynı odada kalmasıysa benim kocamm yapmazzzcı her kadın büyük bir yalancıdır kendini kandırır farkında değildir 🙄
Her erkeğin aldattığını düşünen kızlara tavsiyem ya eş cinsel olup kızlarla yiyişin ya yalnız kalın sevgili yapmayın ya da erkekleri olduğu gibi kabullenin inanın artık çok sıktı bu sorular bizi salın artık sadık erkek arayın varsa sizin olsun evlenin ne diyim
Gözünü gönlünü doyurursan, aldatmaz
Aranılan cevap Bu iste 😊👏👏
Aldatan şerefszdir.
Adam olan aldatmaz.
Yani her erkek aldatmaz, şerefsz, karaktersz, çöp olan aldatır.
Erkekler kadınlara nazaran aldatmaya daha meyilliler ama her erkek aldatmaz. Bu kadınlar için de geçerli.
Kadın-erkek fark etmiyor maalesef, içinde birazcık şerefsizlik oldu mu hemen ilk fırsatta aldatırlar. Erkek de kadın da. 🤷🏻♂️
aşkından ölen erkek bile başka bir kızdan sinyal aldığı anda kayar ona. test edildi, denendi 😂
Sen mi verdin sinyal 😂
Aynen öyle katılıyorum. Erkeklerin gözü asla doymaz o yüzden aldatmaya daha meyilli olan taraf bence erkekler olur diye düşünüyorum ben. Fırsatını bulduğu an aldatır.
yakın erkek arkadaşlarımdan biliyorum her gün instada kızla fotoğraf paylaşır sürekli mesajlaşırlar ama defalarca aldatmışlıklarını gördüm bu yüzden bir erkeğe %100 güvenmem
Fırsatla alakalı değil bu. Aldatmak isteyen kişi kafese de kapansa aldatır bu kadar basit.
Nadiren de olsa aldatmayacak olan vardır, dürüst olmak gerekirse ben onlardan birimiyim bilmiyorum?
Bence cinsiyet değil şahsiyet meselesi ya kadını erkeği yok bu işin
Bu iş fırsat işi değil gönül işi fakat bu işi Dorsay olarak görenler de var maalesef
Tamamen karakter meselesi her erkek aldatmaz
Aynen öyle karakter meselesi diye düşünüyorum bende. Ama genelde fırsatını bulan her erkek bence aldatır ya. Erkekler genelde kadınlar kadar sadık değil.
Her erkek değil de çoğu erkek aldatır diyebiliriz
Güzel çekici bir kadından gelen teklife çoğu erkek hayır diyemez eşini sevse bile hatta
Neden kısa bir zaman geçirmek için hayatından 1 kişi kaybetmeyi göze alsın ki seven erkek aldatmaz
Seven aldatmaz
Sevmeyen de aldatmak için fırsat yaratır.
Buna ne desen bilemedim aldatmayin erkolarr allah belanizi versinn vermedi hala 💅🏼
hayır sadece hayvan güdülerini törpülemeyen erkek aldatır
Aldatır camış pislik ler
Asya Mandası
Öyle miş beyfendi neten bakın
😂🤣
Hee alahım aldatnar diyoz üzerinize alın mayın kusura da bakmayın aldısanız
Hee allaa senide cezanı veriri er geç
Her erkek aldatırda delikanlı adam anlatmaz
Gerçekten seven aldatmaz gibime geliyor yaa
Hepsi değil, ama çoğu.
Gözü gönlü hoş olan erkek aldatmaz doyurman lazm
En az %95 i aldatır
Yakalanan her erkek aldatır
Aldatmasa da yapsam ne olur diye düşünür
Karaktersiz kadın bulursa yapar.
Karakter meselesi öyle bir genelleme yapamayız.
Aldatmak fırsat meselesi değil karakter sorunudur.
Gerçek seven aldatmaz
Hayır sadakatsiz Kişi fırsatı kendi yaratır !!
Keşke bu ön yargıyı yikabilsek
Böyle herkesi töhmet altında bırakacak paylaşım yapamazsınız.
Aldatır
evet
Evet aldatır
Her erkek demiş 🤨
Fırsatını bulan demiş
Reddeden illa ki olur
Bilemiyorum varsa da helal olsun
Seni red eden oldu mu hiç
Sanane neden soruyorsun
Hepsi değil bence
Aldatır
Sen peki