- 1 yıl
Bu tip soruların sorulmasının amacı nedir anlayamadım bir türlü? Cevaplara göre hayat mı şekillendirilecek? Neyse ki bir psikolog cevap vermişte okuyana ders olur umarım. Ve yorumlarda Türk zihniyetini görüyoruz gerçekten kendi yapınca başkalarını da öyle bilen insanlar mı dersiniz, yoksa iki bacak arasındakine güvenip önüne gelene kırıtıp belli yoksun erkek kitlesinden yüz gördüğü için ilişkisi olan her erkeği elde edebileceğini zanneden kezban kadın kitlesi mi dersin. Maşallah. Benim şahsi görüşüm ki gerçek olan budur kadınları her defasında masum gösteriyorsunuz ama aldatan erkek varsa karşısındaki de kadındır bilmiyorsunuz.
931 Yorumla- 1 yıl
@Jvgyt Maalesef öyle :D Eskiden bu ülkedeki kadınlara söylenen laflar için çok kızardım ama gerçekten çoğu haklı resmen sırf önüne gelen abazan kitle ile birlikte oluyor diye kendini dünya güzeli evliliği veya birlikteliği olan adamları hemen saniyesinde elde edebileceğini zanneden bir de adamaların birlikte olduğu güzel kadınlara çamur atan kezban bir kitle var.
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Jvgyt Bu konuda size katılmıyorum yani erkek bireylerde kadın bireylerde hayatlarında özgür maalesef ülkede zaten kadınlara karşı bir yobazlık var biz de kadın olarak böyle düşünürsek bu yobazlıktan kurtulamayız. Bu arada bir kişi bir kişiden daha güzel olabilir veya daha yakışıklı olabilir kime göre güzel neye göre yakışıklı ama benim bahsettiğim çok daha farklı bir şey.
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Jvgyt Ama sen aldatmamışsın kimseyi arada dağlar kadar fark var. Bak partnerini aldatan insanın psikolojik sıkıntısı vardır tecrübelerle sabit. Seviyorsun ama yarın öteki gün senin de birlikte olduğun aşık olduğun adama sulanmayacağı ne malum? Veya sen sevgilini böyle bir kadınla tanıştırabilecek misin sence anlamayacak mı o adam bunların ne olduğunu ve sana sormayacak mı senin böyle kadınlarla işin ne diye?
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
ben sevdiğim kadını asla aldatmam geç bu işleri ya maymun iştahlı olmuş ülkede herkes kadınlar daha kötü durumda hatta erkekler gene safız biz gerçekten bir güce mala mülke bişiye değer vermiyoruz sevdiğimiz kadın diye değer veriyoruz gerçek aşkıda biz yaşıyoruz bu yüzden kadınların aşık olduğuna felanda inanmıyorum varsa yoksa para alışveriş güç vs ona buna taparlar tapınak şovalyesi gibi :D
10 Yorumla
Eğer erkek mutluysa kadın ile tamamlıyorlarsa birbirlerini ihtiyaç duymaz. Erkeğin en büyük handikabı bacaklarının arasında söz geçiremediği üreme iç güdüsü ile dolaşan organı :) her an isyan bayrağını açan bir organ ile yaşıyor :)
01 Yorumla- 1 yıl
Peki bu içgüdü ile hareket eden bir erkek bunun için bir başkasına yazıyorsa buda aldatmaktır öyle değil mi?
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herkes yapmaz. Çok eski arkadaşım aynı zamanda iş ortağım yakışıklı ciddi çevresi var parası var her türlü imkanı var evlendiği günden bugüne kadar hiçbir kadına elini bile sürmedi.
21 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
- +1 yıl
Her erkek diyemem ama %99.9 aldatır
60 Yorumla m
+1 yılTabii ki bu hayatın bir kuralı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Her erkek aldatmaz. Her kadın da aldatmaz.
Ama kadınlar da erkekler de denk oranda fırsat bulunca aldatır.
Sadece şunu söyleyebilirim erkek sevgilisini/eşini seviyorsa da aldatır. Kadınlar daha ziyade sevgililerine/eşlerine karşı bağlılıklarını veya saygılarını yitirdiyse aldatıyor. Belirgin bir fark var bu noktada.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. öncelikle erkeklerin potansiyel aldatıcı olması kısmı hoş olmamıs bence o acıdan soru olarak. ben cinsiyetten bagımsız bakıyorum bu duruma. cevap verecek olursam eğer ki saglıklı normal bir erkek icin diyorum ilişkisinde dogru kişi var ve bi sıkıntı yok ise aldatmaz. ama tabi istisnaları var. bazısı kadınlara karsı direncli olmaz. 1 direnir 2 direnir 3. sünde kaptırır kendini. kimisi fantazisi vardır sevgilisine diyemeyeceği ondan bu işe yanasır. aslında olay kadın olarak adamı kafeslemek onu doyurmak. yoksa her insan elinde imkan oldumu kullanır. dogamız böyle. misal müdür olan müdürlüğünü kullanır. seksi olan bunu kullanır. parası olan telefon alır onu masaya koyar süksesini yapar misal. yani icinde var mı bu dürtü ve potansiyeli var mı ve o ortamlarda mı. bunlar gibi cok değişken etkiler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aldatmak karaktersizliktir. Adam olan aldatmaz.
Güven ve sadakat aşktan bile daha önemli bence. Her şeyden önce insanın eşine saygı duyması gerekir. Başka kadında gözü varsa ayrılsın ne gerek var aldatmaya. Eşine seviyorum diye yalan söyleyip yazık etmesin en azından.
Hayatımda biri varken başka kadına dönüp bakmam bile
Her erkek aldatmaz. Ama maalesef fırsatını bulsada bulmasada aldatan kadında erkekte çok fazla10 Yorumla- +1 yıl
Her erkek aldatır diye bir şey yok aldatmak karakterle ilgili bir durumdur Örneğin eşiyle anlaşamıyor evlilikleri istediği gibi ilerlemiyor fakat boşanıp kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen kişiler de var
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Cinsel ilişki iyi gitmiyorsa ve çift bunun için bir çaba göstermiyorsa kadın da erkek de rahatlıkla aldatır. Erkekler daha kolay yakalanır. Fark bu.
51 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka kadınlar 'da yakalanıyor
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben aldatmam diyen yalan söyler. Ben bugüne kadar kiminle sevgili olduysam maalesef hep kaçamak yapıp aldattım. Aldattım derken gidip yatmadım. Ama kız arkadaşımın haberi olmadan sosyal medyadan başka kızlarla konuşup buluştum. Bu kızların tamamı sevgilim olduğunu biliyordu. Hatta kız arkadaşımın resmini merak edip görmek isteyen, gördükten sonra aa sen bunla mı sevgilisin ya, tipsizmiş bu gibisinden sözler söyleyenlerde oldu. Bu durumu erkek arkadaşlarla paylaştım. Hepsi normal karşıladı, bizde sevgilimiz olmasına rağmen başka kızlarla konuşuyoruz dediler. Burada ben öyle biri değilim, aldatmam, aldatmadım ayağı yapmaya gerek yok beyler. Bırakın bilsinler ne olduğumuzu.
04 Yorumla- 1 yıl
burcun ne kanka
- 1 yıl
Sizin psikolojiniz bozuksa bunu bütün insanlara mal edemezsiniz. Siz kendinizin sorunlu olduğunu kabul edin önce.
- 1 yıl
Zaten çoğu insanda kendi gibi insanlarla görüşür arkadaşlık eder karakter saygınlık nezih seviyesi olarak aynılardır çünkü. Aldatan kadınlar da var erkekler de bunu konuştuğun kızlardan da anlayabilirsin.
- 1 yıl
Bu arada eminim ki konuştuğun kızların kendileri çirkin ama iki bacak arasındakine güvenen tiplerdir. Ve umarım kısa zamanda kız arkadaşın senin gibi bir tipsizden kurtulur da kendisi gibi güzel bir adamla birlikte olur. Kız arkadaşının fotoğrafını göstermen bile onun güzelliğinden duyduğun kompleksi yansıtıyor kendini onun yanına yakıştırmadığın için aldatmışsın bunu itiraf et kendine.
- +1 yıl
Her yanlış ve burada erkeğin kadını nasıl bir kadın buda önemli. Öyle bir eşin veya sevgilin vardır ki nefesinin yarısını onun için aldığın, dünyanın en güzel kadını yanında olsa dönüp bakmazsın.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Erkeğin cinsellikteki amacı bulduğu her kadını döllemek ve üremektir. Erkek ve insanoğlu çok eşlidir. Tek eşlilik insanlığa romantizm akımından sonra musallat olmuştur ve insan tek eşli değildir. O sebeple erkek daha fazla sperm atmak ister kadından. Kadın daha çok çocuk yapmak ve çocuğunu korumak üzere evrimleşmiştir. Güven ister çocuğunu büyütmek için ve daha az başkalarıyla birlikte olur ve kadın daha seçicidir. Ama herkes çok eşlidir özünde.
00 Yorumla- 1 yıl
Esasen bu karakter meselesidir ama bunun bilimsel bir açıklamasında var.
Kadınların orgazm süresi çok uzundur yani yavaş yavaş artar ve aynı şekilde yavaş yavaş azalır.
Erkeklerde ise tam tersi ani testosteron artışı yüzünden hemen orgazm olurlar.
Baktığında erkek ani yükselmeler sonucu hata yapabilir.
Kadın yavaş yavaş yükseldiği için genelde planlıdır aldatması.
Bunu sizde araştırın. Bence fizyolojik yapı farklılıklarından dolayı kadın aldatmasıyla erkek aldatması bir değil.00 Yorumla - 1 yıl
Hepsinin yapacağını düşünmüyorum ama bana göre yüzde 70i aldatır çünkü erkeklerde dış görünüşe önem verme olayı çok fazla var. Her zaman iç güzelliğe önem veririm doğal kız severim vs. Diyip full botoks kızlarla yatarlar kimseyi aşağılamak ya da eleştirmek değil amacım ama gördüğüm erkeklerin geneli böyle
00 Yorumla Şimdi herkes aldatmaz falan diyenler şaka misiniz aldatmadigini düşünüyorsanız da iyi oyunculuk sergiliyordur. Her erkek aldatır aldatmayan yok ya gizli saklı ya açık saçık. Şimdi şey demeyin kişilikleri uyuyorsa aldatmazlar diye , o zmn bu kadar aldatan kim erkeklerden aldatmamasini beklemek bir taşın duygularıni beklemek gibidir
01 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar aldatıyor biz aldatmayız pek
Çoğunluğu bu fırsatı görünce aldatır. Ama kadın yapsa dünyanın en masumu erkekler gibi duyar kasarlar 😂
22 Yorumla- 1 yıl
Ama kadınlarda yapıo hemde gizli gizli erkegin ruhu duymadan
- 1 yıl
dogru tespittttt
- +1 yıl
Eğer gerçekten seviyorsan öyle bir şey mümkün olmuyor.
Tabi insanoğlu bu herkes aynı olmuyor.
Kendine yedirebiliyorsan affetmedim dersin.30 Yorumla - +1 yıl
Bacak arasının yönetemedigi ya da toplarının hükmedemedigi kendini kaybetmeyen sadakat sahibi erkeklerde var... 🥂
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayır, seven bir erkeğin aldatacağına inanmıyorum.
41 Yorumla- 1 yıl
Seviyorum diyen kadın nasıl aldatıyorsa seviyorum diyen erkek de aldatır kadınlar bile namussuz ki erkekler sadık olsun
- +1 yıl
Zina yapan biri degilse yapmaz. Diğerlerinin yapmaması için bir nedeni yok.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kişilikli, kültürlü ve erkek gibi erkek asla sevildiğini bildik e aldatmaz asla.. Ancak maço ve kirolar hiç göz yaşına bile bakmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Fırsattan bol ne var ki? Yapmak isteyen Allah tarafından özellikle bir fırsat gelmesini beklemiyor, yapacağını yapıyor zaten hayatım.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. O fırsat çok tehlikeli, o fırsat karşısında düşündüğümüz gibi davranan çok nadir erkek vardır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır, aldatan erkek fırsat kollayandır, fırsat yaratandır
20 YorumlaGenelleme yapmak doğru olmaz karakterle alakalı bir durum
20 Yorumla- +1 yıl
Aldatacak erkek kendine fırsat yaratır demek daha doğru olur bence
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. kendini bilen ve eşini seven erkek asla aldatmaz.
10 Yorumla- +1 yıl
fırsatını bulan her kadın aldatırmı? cinsiyete bağlamayın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır da niye sadece erkekler aldatıyormuş gibi bir algı var
10 Yorumla- +1 yıl
Bi yanlışı düzeltelim:Aaldatmanın kadını erkeği yoktur, kişinin kalitesine bağlı.
10 Yorumla - +1 yıl
Ne yalan söyliyim ben aldatırım. Bu zamana kadar yapmadığım hata
10 Yorumla - +1 yıl
Sevsemde sevmesemde aldatmam, bu güne kadar hiç bir sevgilimi aldatmadım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fırsat bile değil his geldimi o an kendini harcatir
10 Yorumla- +1 yıl
Bence hayır ama tokuz diye menüye de mi bakmayalım. 😃😃
11 Yorumla- 1 yıl
Kalede kaleci var diye gol de mi atmayalım 🤣
- +1 yıl
Bej sürekli şehir dışındayım ve aldatıyorum. Kişilikler alakalı biraz bu durum.
10 Yorumla - +1 yıl
Elindeki veya evindeki ilgi alaka gösteriyorsa evet
10 Yorumla - +1 yıl
Aldatma konusunda erkekler kadınlardan çok daha saf, bi erkeği kendine bağlamasını bilirsen asla aldatmaz, kadınların aldatma potansiyeli çok daha yüksek
41 Yorumla- 1 yıl
Haklisin
Ben inancı sağlam birinin aldatamayacagini düşünüyorum. Çünkü bizim dinimiz helalinden başkasını haram kılıyor. Şimdi günümüzde bunların tam tersi örnekleri var ama onlar da zaten dini yaşayabildiklerini zannetmelerinden.
15 Yorumla- 1 yıl
Evet Allahtan korkan insan nerede olursa olsun Allahın gördüğünü bilerek hareket eder.
- 1 yıl
Peki neden müslüman olduğu halde zina yapan aldatan kadın çok var?
- 1 yıl
@mavivesiyahaşkı Her müslümanın inancı sağlam mıdır? Böyle bir kıstas mi var. Türkiyede kime sorsan Müslüman ama sadece lafta. İnançtan bahsederken gerçekten inananları kastediyorum. Dinim İslam diyip 50 kişiyle olanları değil.
Ayrıca inanç sadece İslama ait değildir. İnançlı bir Hristiyan da olabilir. Her türlü zina yasaktır. Dar bakmayalım olaya.. - 1 yıl
İşte müslümanım diyip de her boku yiyen kadın çok var bende diyorum neden çok var
insan kendisini tanırmalı, o fırsata girmeden uzak durmalı. Yoksa fırsat dediğiniz noktanın belli bir aşamasından sonra erkek olmuş kız olmuş fark etmez. Yaklaşımın belli bir seviyesinden sonra arzular akıl ve kalbin önüne geçecektir.
10 YorumlaBunun Cinsiyetle alakası yoktur
Yapılan araştırmalara göre herkesin adatma potansiyeli vardır.
aldatmam diyen yalan söyler, herkes aldatır yeterki fırsatı olsun…
aldatmak sadece bedensel olmaz bunu bilelim yani…
11 Yorumla- 1 yıl
Şu ana kadar aldatmadım ve yalan da söylemiyorum. Keşke herkesi kendinizle karıştırmasanız siz yapıyorsunuz diye dürüst ve namuslu insanlara karşı bir hazımsızlığınız olmasa
- 1 yıl
Her erkek ne yapar cevap vermek bana düşmez.
Elime bugüne kadar onlarca kez fırsat geçti, evli olduğumu bildiği halde bir geceyi paylaşmak istediğini söyleyenle bile karşılaştım ama asla aldatmadım. Bırak aldatmayı aklımdan bile geçmedi.
00 Yorumla - 1 yıl
Keşke böyle şeyler olmasa karşı tarafa saygısızlık olmasını geç insan kendi karakteri nede mi saygısı olmaz. Bence iç güdüyü yok psikolojiyi sevgi koyalım kenara da insan bence karakterli olmalı herseyde önce kendine saygılı olmalı. Böyle ucuz bahanelere gerek duymamalı
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Mevzu fırsat bulmak diyemem. İlgisiz kalması ve önemsenmemesi bir adım ileri yöneltir erkeği.
10 Yorumla - 1 yıl
Şu anda kimse ile bir manevi bağım yok. Bu yüzden aldatmış olmam fakat birine karşı birşeyler hissedersem durum değişir, kendimi frenlerim, eğer frenlemezsem kendimi kötü hissederim.
00 Yorumla Aldatmanın hiçbir gerekçesi olamaz ayrılsın ondan sonra ne halt ediyorsa etsin. Ayrılmayip. aldatan kişiler yedekte dursun mantigiyla. yapiyor. bunu. boyle. kisileri Allah bildiği gibi yapsın öyle şeytan bir kişiyle karsilastim. kanitladigim. halde inkar edip benim aklımla. oynadi. gözümdeki ışığı söndürdü
00 YorumlaKaldı mı ki aldatmayan erkek
birine göz ucuyla dahi bakması başka kızlardan bahsetmesi falan kişinin çok güzel sevgilisi var diye söylenip iç geçirmesi bu bile aldatmak oluyor yani berbat ötesi bir durum00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır yapmaz. Ben babamı bildim bileli hep çok düzgündü hala da öyle. Bize de öğrettiği bu. Hala evli değilim ama deli gibi aranmıyorum da. Yani bu fırsatla alakalı değil. Adamlıkla alakalı.
00 Yorumla- +1 yıl
Sevdiği kadına ait olduğunu hisseden hiçbir erkek aldatmaz
10 Yorumla Hayır aldatmaz. Bu karakterle ilgili bir mesele. Ama cinsellik hassas bi konu. Cok keskin şeyler söylemeye gerek yok.
10 Yorumla- 1 yıl
Her erkeği bilmem. Benim eşim aldatmaz. Aldatmasını gerektiren bir durum yok. Ne istiorsa yaparız birlikte.
00 Yorumla - 1 yıl
Fırsatını bulan erkek aldatır ama kadının fırsat bulmasına gerek bile olmadan aldatır çok profesyoneldir
00 Yorumla - 1 yıl
Tabiyki kanında olan herkimse aldatır seven altatmaz sevdiğine kıyamaz kırıyorsa sevgisinde sikinti vardur
00 Yorumla - 1 yıl
Kıymet verilse sadık kalınsa hakedecek bi milletmişsiniz gibi bide soruyosunuz aldatan erkek haklıdır
00 Yorumla - 1 yıl
Çıktığın erkeğe göre değişir karakter meselesi ama gidip kanka club erkeklerini tercih edersen aldatma oranı yüksek
00 Yorumla - 1 yıl
Seven erkek aldatmaz. Ama bu duygusal yonden diyorum. Bedenen aldatmalar oluyor ister istemez..
03 Yorumla- 1 yıl
İster istemez mi çok mu normal
- 1 yıl
@mavivesiyahaşkı normal kişiye göre değişir bencr.. kişisel algılama..
- 1 yıl
Normal değil...
neden aldatsın ki aldatmak fırsatla alakalı değil aldatmak isteyen insan fırsat da yaratır mesele karakterde
00 YorumlaOpsiyonsuz olan, hayatında sadece bir veya iki kadın tanımış olan her erkek fırsatını bulduğunu anda aldatır. O fırsatı geri tepmez!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Gerçek aşkı bulan ne kadın ne de erkek bence aldatmaz. Ha ilerde soğuma gelir yapabilir. İki tarafta aldatabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Eşinden güzelse çoğu aldatır, aynı kadınlar gibi. Kadınlar iyi gizliyor. Erkeklerin lafı çıkmış.
01 Yorumla- 1 yıl
aldatmanın amacı ne aw nefret ediyorum sırf bu yüzden ilişki yapmıyorum tek yaşar paramı yiyip ölürüm daha iyi
03 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar daha çok aldatıyor niye şimdi erkeklere isyan ediyorsun
- 1 yıl
@mavivesiyahaşkı kadınlarla ilişki yaşamadığıma göre? kadınlar aldatıyosa beni mi aldatıyolar aw
- 1 yıl
Bu kafayla seni erkekler çok aldatır
- +1 yıl
Defalarca o durumda kaldım ama yapmadım, karakter meselesi
10 Yorumla - +1 yıl
Erkek , kız ve diğerleri ;
"Uygun şartlarda herkes her şeyi yapar "22 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle
- 1 yıl
Beklenen yanıt :))
- Devamını Gör (188)
Detaylı bilgi
Soru yanlış olsa da şöyle bir cevap vermeliyim. İnsan doğru bir insan ile beraber ise ve ilişkiyi saygı sevgi çerçevesinde yaşıyor ise aldatma ihtiyacı duymaz. Eğer ki psikolojik bir sıkıntısı yok ise birtakım fantezilere ve komplekslere sahip değilse kişi kendini rahat bir ilişkide hissediyor hayatı partneri ile yaşamaktan keyif alıyor ise aldatma ihtiyacı duymaz.
Bu ve bunun gibi etkenler yok ise kadın veya erkek fark etmeksizin aldatma eğilimi gösterir. Aldatma cinsel veya fiziksel olmasa da aldatmanın en büyüğü aslında kafada olandır. O ilişki zaten bitmiştir.
Yani ilişkimiz yolunda gitmediği an aldatmamiz normal. bir şey öyle mi
@miyan_çakır o kadar yazılandan bunu mu anladın? :D
@miyan_çakır normal dese yapıcan ki knk?
@miyan_çakır sorudan ilgisiz ama iphone 7 mi sendeki 😊
katılmıyorum aldatmak ahlaksızlık ve karaktersizliktir.
şartlar ne olursa olsun insanın en önce kendisini aldatmasıdır kendi gururuna başkasının arkasından iş çevirebilmeyi yakıştırabilmektir.
@miyan_çakır sana göre normalse git aldat madem
Yorum yapan herkese tesekkur ederim. Yanlis anlamaniz normal insan beyni farkli calisiyor maalesef. Aldatmak kotu bir olay buna katiliyorum. Ben Aldatmanin kadini erkegi olmadigini insanlarin sadece guzel veya yakisikli diye biriyle beraber olmadigini vurguluyorum. Mutsuz giden bir iliski varsa bitirmeliyiz.