Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Büyük oranda aldatır. Ama bu kötü bir insan olduğu ya da adam olmadığı anlamına gelmez.
Erkeklerin hormoney yapısı ile kadınların ki çok farklıdır.
Erkek sürekli çok sayıda sperm üretebilen bir yapıya sahip olduğu için saatte bir çiftleşme fırsatı vardır.
Bu yüzden erkeğin doğal misyonu spermlerini sürekli yaymaktır ve hormonel yapısı buna göre evrimleşmiştir. Yani erkek dünyanın en iyi insanı olsa bile içinde ki hayvan ona sürekli her fırsatı değerlendirmesi için baskı yapar.
Kadın ise ayda bir yumurta üretir, bunlara ek olarak hamilelik süreci ve çocuğun büyümesi derken hayatı boyunca belki bir kez üreme şansı bulabilir, belki 2 - 3...
Ve doğal olarak kadın bu şansını bulabileceği en iyi karşı cins ile değerlendirmek ister.
Bu yüzden kadının misyonu da kaliteli olanı seçip onunla beraber olmaktır, kadının içinde ki hayvan da bu konuda baskı yapar.
Bu sebeplerden dolayı erkekler önüne gelene atlama ve her fırsatı değerlendirme eğilimindedirler.
Kadınlar ise elindenkinden daha kaliteli genetiğe sahip ya da da güçlü (zenginlik, kariyer, popülerite vs...) bir erkek bulunca aldatma eğiliminde olurlar.
Bu yazdıklarım işin biyolojik tarafıydı. Tabi ki içinde ki hayvana hakim olabilen kişi aldatmaz ama bu o kadar da kolay bir şey değil.
Yani burada yok aldatan adam değildir, şerefsizdir gibi saçma sapan yorumlar yazanlara bakmayın siz, aldatmak malesef evrimin bir sonucudur.
Bizler de ruhani varlıklar değiliz, etten kemikten oluşuyoruz ve hormonel dengeler davranışlarımızı belirliyor.13 Yorumla- +1 yıl
Baya iyi açıklama
- +1 yıl
:)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence fırsatını bulan her erkek , her kadın aldatır. Bunu cinsiyet olarak ayırtmaksızın söyleyebilirim ki , insanlar çok doyumsuzlar malesef. Hep daha fazlasını ister insanlar , çok iyi bir ilişkileri de olsa hep daha iyisini isterler , hep daha güzelini isterler malesef. Sevgi , saygı , sadakat bunların hiç birinin olmadığı bir dönemde yaşıyoruz.
27 Yorumla- +1 yıl
Ben yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum , düzgün ve terbiyeli konuşur musun lütfen.
- +1 yıl
Aynur bu senin görüşün , bu aldatma işini sadece erkeklere yüklemek cahilce bir davranış. Karakter meselesi bu cinsiyet değil.
+1 yılher erkek aldatır..
adam olan aldatmaz..340 Yorumla
+1 yılTabiki hayır. Gerçekten seven dürüst namuslu ahlaklı karakterli insan yapmaz
280 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. fırsat bulsa bile aldatmayacak olanlar vardır illaki.. var olduklarına inanmak istiyorum..
130 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Cised'in araştırmasına göre türkiye'de ki erkeklerin yüzde 58'i kadınların ise yüzde 40'ı en az bir kere eşlerini veya sevgililerini aldatmış! Yani demek ki bu haltı 3 aşağı 5 yukarı iki cinsiyette yiyiyor! Yani iki tarafta baya suçlu bu konularda! Hani çoğu kişi der ya bu evli olup aldatan erkekler tam bi ş. erefsizdir diye, ama çoğu kadın da bu erkeklerin evli olduğunu veya sevgilisi olduğunu bildiği halde bu ş. erefsizlerle beraber oluyor... Kimse kimseyle zorla beraber olmadığına göre iki tarafta suçludur o zaman! :D
17 Yorumla- +1 yıl
@kemik33 bu yorumda oranlar verilmiş yine de sizi çürütüyor ama tabiki ben çoğu zaman kadınları suçlarım çünkü kadın reddederse erkek ileri gidemez. Ahlak yozlugu toplumda şu an özellikle son nesilde aşırı boyutta o ayrı...
- +1 yıl
- +1 yıl
@kemik33 demek sizde su gidip gelen kesimdiniz, bunu 1 experle bilemezdim. Hoşçakalın...☺👋
- +1 yıl
Rica ederim rahatsızlık falan vermediniz, ama bu konularda genel anlamda fırsatını bulan yapıyor bana göre ve cinsiyet farketmiyor bana! Bu iş dışarıda içi para dolu çanta bulmaya benziyor... Hane o parayı bulup polise götüren ve sahibine iade eden dürüst insanlarda var ama genel olarak o parayı bulan cebine indirir, bu aldatma olayınıda aynen o na benzetiyorum! Yanlız evde mutlu ve huzuru olan karakterli biride kolay kolay aldatmaz, ama öyle insanların sayısı az maalesef...
Kesinlikle hayır! doğru aile kültürü alan, gerçek bir eğitimden geçen, insan hakları konusunda doğrularla yaşayan ve cinsiyet ayırmaksızın hiç kimse ihanete meyetmez, ancak aksi durumların herhangi birisinde kesinlikle ihanet gerçekleşir!!!
31 YorumlaKişiye göre değişir.
Her erkek aldatır/aldatmaz diye bir şey yok.
Nefsine yenik düşüp aldatabilir, nefsine sahip çıkarsa aldatmaz. Gerçekten seviyorsa aldatmaz, adam olup sevse bile aldatır nefsine yenik düşer.
Nefsimiz bize her şey yaptırabilir.
Nefsimizi kontrol etmemiz lazım edemeyende var, edende var.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kişinin karakteriyle alakalı bu durum. Bunun adına ''fırsat'' diyen erkek her türlü aldatır. Ama hayatındaki insana ve kendine sayıgısı olan , vicdan sahibi hiç bir insan aldatmaz. Aldatma olayını zaten anlamıyorum. Arkadaş o kadar mutsuzsan ya da aidiyet sorunu yaşıyorsan ilişkini bitir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Bencil değilse ve empati kurabilen birisiyse onu sevenin çok üzüleceğini, belki depresyona gireceğini, belki senden intikam almak için başkasıyla yatıp hayatını çıkmaza sürükleyeceğini düşünebilen bir kimse kesinlikle aldatmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatır, istisnalar da var tabi ama yeterli güven, ortam vs oluşsa kadınların çoğu da aldatır. Hatta sorarlar eşinin/sevgilinin/çevrenin görme, duyma ihtimali olmasa aldatır mısın diye sorarlar hep evet açık ara yüksek çıkar.
10 Yorumla
+1 yılşimdi bana göre bu cinsiyet değil şahsiyet karakter ve şerefli olup olmama meselesidir.. ruhu şöyle böyle olan her türlü aldatır...
40 YorumlaAldatmak ilk önce insanın kendisine saygısını yok eder ondan sonra şerefini ondan sonra haysiyetini
.. yani fırsatını bulsa da demek olmaz zaten insan da bunlar Yok ise aldatır
..20 Yorumla
+1 yılyok yaaa biraz da ilgi ile alakalı ama çok var maalesef. Erkek olduğumdan dolayı bana da erkek değil misiniz hepiniz aynısınız lafına çok maaruz kaldım.. suçum yok ki hakim beeey😞
20 Yorumla
+1 yılGünümüzde aldatmak maalesef ki sadece erkek cinsine özgü değil.
50 Yorumla
+1 yılher erkek aldatmaz. eşine sevgilisine değer vermeyen, saygı duymayan sevmeyen aldatır. aldatıp bunları yapıyorum diyen kendini kandırmasın hiç.
34 Yorumla- +1 yıl
Sadece kuru sevgi yetmiyor kadın cinsel anlamda yetersiz ve pasifse ihtimal yüksek
- +1 yıl
o zaman git ayrıl. kendi kendinize özür aramayın.
- +1 yıl
Ayrılmak çözüm değil ortada çocuk var
- +1 yıl
cidden bana yazmasın senin gibi kişiler. tiksiniyorum. cidden yardıma ihtiyacın olsa zor durumda olsan hiçbirşey yapmam. o kadar tiksiniyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa şu algıyı bi bırakalım bu cinsiyet meselesi değil karaktersizlik meselesi bağlanmanın güzelliğini bilmeyen sevginin anlamını tam olarak anlayamamış karaktersiz herkes aldatabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aldatacak olan fırsat bulmaz, fırsat yaratır. Aldatmayacak olana da fırsat diye bişey olmaz zaten. Cinsiyetin de bir önemi yoktur.
20 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar aldatmadım sevgilim aldattı 8 yıldır da sevgilim yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle ewet. yapmayanlarda saygidan falan degil cesaretini kıramayandir. ya da henüz hic aldatmamis olandir. varsayalim boyle bir durum söz konusu birden cok olduysa her seferinde bunu yapmam dogru degil sadece hayatimdaki insan bana cekici geliyor kimseye dokunmam, bakmam ben onu seviyorum gibi dusunceyle siyrilan olacagini hiiiic sanmiyorum. savunmamin arkasindayim fırsatını bulup, cesaretini kiran her erkek yapar diyorum.
08 Yorumla- +1 yıl
Cesaret var
Ama sevgiden aldatmamam
Benim cevremde benim gibi cok erkek var
Uzayliyim galiba 🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Cevap sahibi+1 yılBu aldatmayaciginin garantisini verebilir mi peki sayin uzaylı? Onunde daha uzunca yolun var ilerlemis bir yasa sahip olup bu yorumu yapmış biri olsaydi kutlayabilirdim onu. Umarim böyle devam edersin de birgun bu yorumunu hatirlamak zorunda kalmazsin 😉
- +1 yıl
Hadi ben toyum peki cevremdekilerdemi toy?
Cevap sahibi+1 yılÇevrendekiler sana ozelini anlatmak zorunda degil yapiyorum diye ovunmek zorundada degil, bilemezsin, emin olamazsin yapmadiklarina... ne bundan asla beklemem dediklerimin saskinligina ugradim ben illa benimle baglantili olmasina gerek bile yok sasirdiklarimin mesela. hayat zamanla insanlarin saydığımız ya da inandigimiz gibi olmadiklarini gosterir
- +1 yıl
Ben öyle herkese inanmam
Insanların neler yapıp neler yapmayacağını az çok tahmin edebiliyorum
Cesaret demissin ben Ona itiraz ettim
Cesareti olan herkes yapar diyorsun
Bu işin cesaretle alakası yok
Adam duygunsa yeteri kadar cinsel hazzı
Duygusal hazzı alıyorsa
Düzgünde birisiyse kolay kolay aldatmaz
- +1 yıl
benim sevgilim olmamasına rağmen , hoşlandığım bir kız olmamasına rağmen, yakın zamanda tanıştığım iyi kalpli Tatlı bir kızı , çeşitli nedenlerden dolayı kendimi uzaklastirdim
O kızı sevgili olup cinsel amaçlarla kullanabilirdim
Veyahut içimdeki sevgi ve ilgi isteğini doyururdum
Demek ki ben bir erkek olarak bir kızdan uzaklaşa biliyormuşum
Yetmedi bir arkadaşım , zengin bir arakdaşım dinsiz olmasına rağmen
Kızlarla yatıp kalkmıyor onunda sevgilisi yok sebebini sorduğumda vaktimi alır uğraşamam once egitim diyor bu arkadaşın geçmişinide biliyorum azgın. lik diz boyu arkadaşda .
Etrafında kızlar olmasına rağmen ne sevgilisi oldu nede cinsel bir partneri
Ve kendisinde cesaret anlamında sorun yok.
Cevap sahibi+1 yılSen yanlis anlamissin olayi ozguven gibi algilamissin. cesaretten kastim yakalanma korkusu tasimayan ve bundan emin olmaktan bahsettim. Şu an senin anlattigim durumlar aldatmak icin gecerli olan seyler degil zaten. aldatabilmek icin bir es lazim (nikahli, sevgili, nisanli.. vs) erkeklerde kadinla orana gore doyumsuzluk acgozluk kat kat fazla bunu inkar edemez kimse. ve bu duygularda onlari kendini denemeye surukluyor bunu elde edebilirmiyim sonrasinda adrenalin giriyor yakalanmadan surdurebilirim gibi... bilmem aciklayici oldumu senin icin
- +1 yıl
Anladım genellemeye devam
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Allah korkusu dini hassasiyeti yoksa karşı koyamaz muhakkak al da tır
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır "her" erkek aldatmaz, "karaktersiz" erkekler aldatır.
30 Yorumlaİnsanların alnında dikkat aldatabilir yazmıyorki kimsenin. Karakter meselesi.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.. her erkek aynı değildir..
Peki ya Her kadın fırsat bulduğunda erkeğin hatasını yüzüne vurur mu? Bence evet.10 Yorumla Aldatmaz, iç güdüsel olarak insan fizyolojisi buna karşı koymakta zorlansada kendini bilen insan iradesine sahip çıkar.
10 Yorumla
+1 yılAlakası dahi yok bu cinsiyetle değil şahsiyetle alakalıdır erkek kadın farketmez varsa ruhunda o*****luk her türlü yapar
10 Yorumla
+1 yılTürkiyedeki evli bir erkeğe %100 güven, sır tutacağına dair söz verip, cinsel ilişki teklifi etsen kabul etmeyecek neredeyse kimse yoktur.
13 Yorumla- +1 yıl
Eksiye basan bacım, pek sanmıyorum ama umarım sevgilin, eşin seni aldatmıyordur. 😃😃
- +1 yıl
Aldatmayan da yok gibi ama evet aldatmayan da korkuyordur. Mekan, zaman vs. fırsatı da bulamıyor da olabilir. Düzenli bir seks hayatı için evleniyor genelde insanlar. Bakın İsveçe vs. evlilikler çok az, doğumlar çok az. Türkiyedeki hayat çok saçma ilerliyor. Say say bitmeyecek kötü yanı var ve insanların cahil, kötü olmasından kaynaklı bir çok mantıksız, saçma sapan şeyler dönüyor. Bir çok insan çok dengesiz bir de. Karısını, çocuklarını sevdiğini söyleyip gidip arada başkasıyla yatan çok.
- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılKafasında bazı şeyleri oturtmuş belirli bir olgunluğa gelmiş seviyeli bir birlikteli olan böyle bir şey neden yapsın ne icin tehlikeye atsın ilişkisini
20 Yorumla
+1 yılseviyorsam aldatmam sevmiyorsam zaten devam etmem 😘
20 YorumlaNamuslu ve Karekterli Olan Bunu Asla Yapmaz Bunu Unutma Haaaaaa ?
20 YorumlaEğer o erkek fırsat kolluyorsa fırsatını buldumu bence hiç tereddütsüz aldatır.
20 YorumlaTabi Rihanna bile aldatildi bizi mi aldatmayacaklar fizjdiskdoslsls
21 Yorumla- +1 yıl
Rihanna üstün bir varlık değil ki o da normal insan bizim gibi. 😅
+1 yılFırsatını bulunca Aldatmama ihtimalleri %0, buna kesin emin olabilirsiniz ☺️ hele bir de kadın güzel ve çekiciyse ohhoo Dünya umurlarında olmaz. Erkeklere güvenen kadınlar net salakktırr!
20 YorumlaBence genelleme ve cinsiyetci olarak ayırtmayın mevzu karakter meselesi karakteri olmayan temel ahlaki değerleri ile yetişmeyen sevginin kıymetin değerin bilmeyen her fırsatta erkek de kadında aldatabilir
00 YorumlaHepsi için bunu söyleyemezsin erkekte aldatır kadında aldatır fakat bu eşine partnerine bağlı olmadığından kaynaklıdır. Yani gönülden bağlıysa vicdan meselasine dönüşebilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe aldatacağım ya bana katkısı ne olacak ki hiç bir katkısı yoktur ve mantıksızdir.
10 Yorumla
+1 yılSadakat konusunda çok iyi olanlarda var ama çoğunluk fırsatını bulursa aldatır.
10 Yorumla
+1 yılAldatmamalarını isterdim ama evet çoğu aldatıyor bir kişiye sadık kalamiyorlar
10 Yorumla
+1 yılHayır, tabii ki. Karşısındakine ve kendisine saygısı olan, onur ve namus gibi değeri olan insanlar cinsiyet farketmeksizin aldatmaz.
20 Yorumla
+1 yılKaliteli adamlar aldatmaz öncelikle bu igrencliği kendilerine yakistiramazlar tabi kaliteli adamlara denk gelmeyenler ne demek istediğimi anlayamazlar.
00 Yorumla
+1 yılBu erkeğin karakterine bağlı, aldatmak bana göre kesinlikle karaktersizlik. Onunla ilişkini bitir diğeriyle devam et o zaman aldatmak ne demek. Karakter meselesi tamamen.
01 Yorumla- +1 yıl
Uuuwwwo
+1 yılBüyük çoğunluğu evet bence, bunun sebebi de hormonlar
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabii ki. Cinsiyetle alakası yok.. Tamamen karakter meselesi. Tabii öyle insan da az kaldı.. Umarım gönlüyle gözüyle asla aldatmayacak ömür boyu sadık kalacak insanları severiz..
30 YorumlaHayır. Bunu sadece erkeklerle sınırlaman da yanlış olmuş. Aldatmanın kadını erkeği olmaz, karaktersizlik meselesidir.
10 YorumlaO halde her erkeğin potansiyel bir şerefsiz ve her tutanın elinde kaldığı bir ortalık malı olduğunu kabul etmemiz gerekir ki bence doğru olmaz. 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl8 yaşında her insanı iyi zannederdim sonra bir olay yüzünden ayıktım herr insan p*çmiş iyi insan diye bir şey yokmuş
BEKLERİM ALDATIR10 YorumlaEvet partnerinden daha çekici kadın bulduğu an aldatır. Şerefsiz çok beyinliler.
216 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmayan erkek yoktur
yakalanmayan erkek vardır.20 Yorumla
+1 yılFırsatı bulmasına gerek yok. Aldatacak olan niyeti olduktan sonra fırsatı yaratır. Yani bence alâkası yok. Karakter meselesi tamamen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılaga aldatmak aslında mükemmel bişeyde partneri çok kırıyor hani sadece sinirlense falan kırılmasa keyifle yaparım
03 Yorumla- +1 yıl
Kızda seni aldatırken keyif alır zevkle bro
- +1 yıl
Almasa niye aldatsın aw sende bişeyi savuncan bari doğru eleştir
- +1 yıl
eee onu diyorum zaten
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Tabi tabi bakın istisnasız 3.5 milyar erkek var sanırsam hepsi yapar bunu aynen babalarınız da yapardı dedeleriniz de.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Duruma göre değişir... Ama uygun fırsatta yüzde 90 dan fazlası bunu yapar.
10 Yorumla
+1 yılErkek müsfeddeleri aldatır Adamlarsa ömürlük sever!
10 YorumlaHer erkek aldatmaz; aldatır diyen sonradan görme, süzme cahildir.
10 YorumlaSoru yanlış bence. “Fırsatını bulan insan aldatır mı?” Demelisin 😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bir erkek gerçekten seviyorsa imkanı yok aldatmaz.
10 Yorumla
+1 yılkoltuğuma serilmiş yatarken ayak üstü gene laf yedik
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok saçma biriyle aynı cinsiyetteyim diye aynı karaktere mi sahip oluyoruz kadınlar böyle mi biliyor
10 YorumlaAldatmaz. Sen nerede badboy var peşinden koşarsan her erkeği aynı sanarsın :D
10 Yorumla
+1 yılHer erkek demeyelim evlendiysem ya da sevgilim varsa benim bir kıza dahi yüz vermem asla bak hiç sevmedigim şeyler
20 Yorumla
+1 yılFırsat buluyorsa ayni zamanda firsat ariyordurda, bu sebeple aldatır. Aldatmayacak varsa hemen evlenirim :)
24 Yorumla- +1 yıl
Erkek diyor soru, erkekle mi evleneceksiniz?
- +1 yıl
@Hayatgercek o kısmı sorudan bağımsız olarak söylemiştim biraz saçma mı olmuş
- +1 yıl
Evet, soruyla uyumsuz olunca haliyle...😅
- +1 yıl
@Hayatgercek 😅 pardonnnnn
+1 yılAllahtan gerçek manada korkan hiç bir erkek aldatmaz
00 Yorumla
+1 yılDün evli adamın takipçilerine baktım cinsel obje türü kızları takibe almış erkeklerin çoğu adidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu sadece fırsata alakalı degıl vardı fırsatım yapmadım
00 Yorumla - Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne