İlk buluşmada kalbin tepki vermediyse ikinci buluşmaya şans verir misin?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gibi gibi. İlk buluşmada kalbim yerinden çıkacaktı. 2 saat hazırlık yaptım onun beni beğenmesi için. Ve söylediği ilk şey "Gözlerin ne kadar güzelmiş" demek oldu. O anladım, bu adam ne giydiğime bakmıyor, gözlerimin en içine bakıyor. Dedim tamamdır, ben buldum 🙂
Kesilmemeli, kişi o an gününde değildir, o gün bir şeyler ters gitmiştir, moral bozukluğu vardır... vs. Bir insanı ilk görüşte sevemezsin, ilk görüşte sevmek demek dış görünüşü için seçmek demektir. Bu da ileride acı verir
Bence şans verilmeli. Kimse ilk görüşmede birbirini tanıyamaz. Nitekim, taraflar zaten gergin olacağından , muhakkak bir çekingenlik olur.
Bu da kendini ifade etmekte güçlük oluşturur.
Naçizane..
Cevap
17Cevap
Hayır heyecan yoksa gelecekte olmaz diye bir şey yok
Evet kesilmeli
Bir şans verilmeli diye düşünüyorum. Çünkü ilk buluşmada normaldir aradaki alevsizlik, zamanla rayına oturur
Bir anda iletişimi kesersen karşı taraf çok kırılabilir o yüzden yavaş yavaş iletişimi azaltıp kesmen daha doğru olur gibi geliyor
Vermem. İlk buluşmada anlaşıp anlaşamayacağın biri olduğu az çok belli olur. Enerji yoksa arada ikincisi olmaz olursa arkadaş oluruz 😂
İlk Buluşma Her Zaman Zordur Daha Yeni Yeni Tanımak Gibi Birşeydir Bence Şans Verilmeli Vede İki Üç Kere Daha Buluşma Olabilir 👍😉
Heyecan olmak zorunda degıl kı. Soğukkanlı insanlar heyecan yapmaz mesela 🤔
Eve gelıp ıcınde huzursuzluk oluştuysa o iş
2-3 buluşma şansı verilmeli.. insanlar birbirlerini daha iyi anlayabilir ve anladıkça sevginin oluşup oluşmayacağına karar verilebilir
Kafaların uyması önemlidir. Hemen kesmemek lazım iletişimi.
Evet kesilmeli olmuyosa zorlamamak lazim. Sonra umit verdin diyorlar 🙄
ben ilk defa biriyle buluşuyorsam sessiz sakin olurum bu flört ya da arkadaş fark etmiyor o yüzden ilk buluşmada karar vermem
ben ilk datelerimde hep o elektriği yakaladım, yakalamasaydım bunu nasıl karşılardım o an bilemiyorum ama kestirip atabilme imkânım yüksek gibi.
Eğer aşk flört cinsellik için buluşuldu ise ilişki kesilmeli ama tanışalım sonrasına bakarız gibi ise arkadaş kalınılabilir
zamanxemekxpara kaybı.
https://www.youtube.com/embed/Pm9QSaiHrUEBelki de heyecanı sonradan yaşatacak bilemeyiz zaman fırsat vermeliyiz
Belli bir yaştan sonra pek heyecan olmuyor sanırsam. Kimya tutuyorsa görüşmeye devam
iyi biriyse kesilmemesi en mantıklısı.
Akü bitmiştir takviye yapın zaha
İlk bululmada heyecan yoksa zaten, burak gitsin
Bir iki buluşma sonrası
Uzatmaya gerek yok
Keserim
Zamana bırakılmalı..
Yok ya bence kesilmemeli
Zorlmama kanka
Evet kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?