İlk buluşmada mesafeli mu olursunuz yoksa samimi mi?
Mesafeli olurum
Samimi olurum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İlk buluşmada mesafeli mu olursunuz yoksa samimi mi?
İlk buluşmada nasıl davranmanız gerektiği, kişisel tercihlere, kültürel farklılıklara ve buluşma amacına bağlı olarak değişebilir. Ancak genellikle ilk buluşma, samimi ve hoş bir ortam oluşturmak için bir fırsattır. İlk buluşmada kişisel alanı saygıyla korumak önemlidir. Karşı tarafın rahat hissetmesini sağlamak için fiziksel teması dikkatlice yönetin. ilk buluşma sırasında samimi ve açık olmak genellikle olumlu bir izlenim bırakmanıza yardımcı olabilir. Ancak her insan farklıdır, bu nedenle partnerinizin kişisel tercihlerini de göz önünde bulundurun. Önemli olan, iki tarafın da kendini rahat ve güvende hissetmesidir.
Cevap
8Cevap
Samimi olup karşı tarafın tepkisine bakılmalı gadası
Sonuçta buluşma öncesi konuşulmuş konular mutlaka vardır dikkat etmekte fayda var yani sınırını bilirsen sorun olmaz nasıl geldiğine bağlı bir durum
İkisinin ortası. Ne buz gibi olunmalı ne de vıcık vıcık samimiyet kurulmalı.
Aynen öyle. Çok soğuk olmamalı çokta samimi olmamalı diye düşünüyorum ben. Ben samimi olmasını isterim şahsen buz gibi soğuk olmasını istemezdim.
Samimi ve bana karşı olan rahatlık beni daha çok çeker.
Strateji ile başlamayı yanlış buluyorum ne iseniz o olmanız en doğrusu bence.
Önce mesafeli sonra sohbet açılınca samimi bence
Mesafe iyi benim için… 😅
mesafeli
Aynen mesafeli olmak iyidir bence. Henüz birbirinizi çok yeni tanıyorsunuz daha ilk günden o kadar samimi olmak bence hoş değil diye düşünüyorum ben.
Mesafeli
Aynen bencede mesafeli olunmalı daha ilk kez tanıyorsunuz çünkü birbirinizi. Yani aşırı cıvık hareketlere şahsen ben gelemezdim diye düşünüyorum.
cana yakın birisi olmak ayri ama ilişki konusunda mesafeli olunur
Aynen öyle katılıyorum bu konuda. Daha ilk buluşmada şahsen ben cıvık hareketleri sevmem öyle. Bence biraz mesafeli olmak iyidir çünkü henüz yeni tanıyorsun.
Mesafeli olmak lazım
Aynen bende aynı fikirdeyim. İlk buluşmada aşırı samimi olmayı şahsen istemezdim ben ya. Sonuçta henüz birbirinizi çok yeni tanıyorsunuz diye düşünüyorum.
Kesinlikle. Yersiz samimiyet farklı şeylere yol açabilir
Mesafe bence ama abartmadan
İlk buluşmada yatağa girilir bile o partnere bağlı
Ortaya karışık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?