Flörtünüzle ilk buluşmada mesafeli mi olunmalı siz nasıl davranırdınız?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flörtünüzle ilk buluşmada mesafeli mi olunmalı siz nasıl davranırdınız?

İlk buluşma genellikle daha samimi ve açık bir iletişim kurmanın önemli olduğu bir fırsattır. Ancak bu, sizin ve flörtünüzün kişisel tercihlerine ve rahatlık seviyelerinize bağlıdır. İşte dikkate almanız gereken bazı noktalar:
1. İletişim Stili: İlk buluşmada samimi ve açık bir iletişim kurmak, birbirinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olabilir. Ancak bu, karşınızdaki kişinin de aynı şekilde davranmak istemesine bağlıdır. İkinci tarafın rahatlığını göz önünde bulundurun.
2. Kişisel Sınırlar: Herkesin kişisel sınırları farklıdır. İlk buluşmada ne kadar samimi olacağınızı belirlerken, kendi sınırlarınıza saygı göstermek ve karşı tarafın sınırlarını da anlamak önemlidir.
3. Rahatlık Seviyeleri: Kendinizi rahat hissettiğiniz bir iletişim tarzını tercih etmek önemlidir. Eğer daha fazla samimiyet ve açıklık sizi rahatsız ediyorsa, daha mesafeli bir yaklaşım benimsemekte sorun yoktur.
4. İlk İzlenim: İlk buluşma, karşınızdaki kişiye pozitif bir izlenim bırakma fırsatıdır. İyi bir dinleyici olmak, saygılı ve nazik davranmak her zaman olumlu bir etki bırakabilir.
Sonuç olarak, ilk buluşma samimi bir ortam sunar, ancak her iki tarafın da rahat hissettiği bir şekilde davranmak önemlidir. İletişim, açık ve dürüst olmalı, ancak her iki tarafın da sınırlarına saygı gösterilmelidir.
Nasıl olmak gerekiyorsa öyle olurum, doğrusu biriyle de kolay kolay buluşmam, böyle bir şeye zaman harcamam için gerçek anlamda zihnimde yer kazanabilmiş biri olmalıdır karşımda.
Cevap
28Cevap
Samimiyetten yerim onu :D buluşmayı sevdiğim adamla yapıyorum ne mesafesi lan o günü beklemişim piüüüh 😅
Sen bensin 😂
Sen de ben 😃
Bence ilk buluşma öncesi ne kadar zaman geçtiğine göre değişir, zaten ilk buluşmada mesafeli mi olunmalı, samimi mi olunmalı sorusu da aynı şekilde kişiden kişiye ve duruma göre değişen bir soru. ben ilk buluşmada genelde utangaç sessiz sakin olurdum.. zaten sevdiğim kadında muhtemelen benim gibi utangaç olacağı için mesafeli olurduk ama samimiyeti bırakmazdık yani mesafe demek soğuk olmak demek değil.. direk saçma konulara girmeyiz
Bence samimi olunmalıdır ve utanmaya gerek yoktur iyi hazırlanıp gidilmeli ve sakin bir şekilde konuşup tanışılmalıdır
Biraz öncesinde ne kadar ne seviyede konuştuğumuza bağlı. Ama yine de ilk buluşmada maksimum yakınlaşma sarılma olmalı.
Düşünüp hareket etmiyorum 🤔 karşıdaki kişinin frekansına bağlı hoş sohbet kafa biriyse samimi güzel geçer, içe dönük soğuk çekingen biriyse 2 tarafta memnuniyetsiz ayrılır. Akışına geldiği gibi takılın
Telefondan veya hangi platformdan nasıl konustugumuza bağlı, orada samimi isek reel de de samimi olurum hatta bana hep şey derler sanki uzun zamandır tanışıyor gibiyiz ya
Gönülden samimiyet ve sıcaklık mıknatıs misali hissedilir fakat üslup ve tavır biraz sakin ve utangaç kalabilir nispeten zaten bence böyle olması en tatlısı bana göre biraz çekingen olmak tatlıdır.
Mesafeli olunmalı, hemen hayatınız baş köşesine geçmemeli, çünkü el üstüne tutunca yere düşen biz oluyoruz.
#bribón 🙏🏻🌹
Kişiye ve ruh halime göre değişir. Hoşlanıyorsam samimi davranırım
Gereksiz samimiyet sevmiyorum… altı dolu adım adım… sağlam adımlar…
Bence mesafeli olunmalı, mesela buluştuğunuz kişiden iki üç masa ötede bir yeri tercih edebilirsiniz.
Mantıklı kzsjsj
İlk başlarda mesafeyi korumak önemlidir ilerki sürelerde samimi olunca gldevamı gelir zaten
İlk buluşmada mesafeden ziyade söylediklerine düşüncelerine odaklanırım.
İlki başı yok bu zamanda herkese az çok mesafeli olacaksın ki herkes yerini bilecek.
Ne fazla samimi nede fazla mesafe olması gereken kadar olmali
Mesafeli bir samimiyet daha iyi bence arasını bulman lazım
Tabikide mesafeli erkek lere elini veren kolunu kaptırır
Elbette mesafeli olunmali mk dilini sokmadan opuseceksin..
Bence hemen samimi olan mesafesi olmayan güven vermeyen kişiler demekki her bulustuguna böyle biri ise diye düşünür vazgecerdim
İlk buluşmaya kadar gelinen duruma bağlı misal burunda ısırılabilir
cok degisir ne kadar flortlestigimize ve hoslanti duzeyime bagli ortalamaysa ben mesafeli baslarim karsi tarafin tavirlarina ve sicakligina gore ayarlarim kendimi
İlk buluşmada böyle samimiyse eyvah diyorum ben başkalarına karşı da böyle olabilir.
Samimi olun, neyseniz o olun. Rol yapmayın, olmadığınız veya olamayacağınız biri gibi görünmeye çalışmayın.
Başlarda mesafeli, sohbet koyulaşırsa samimi olunabilir.
Kesinlikle samimi olunmalı mesafeli olupda sanki hayatına almak istemediğin insanmı flört sonuçta bu :)
Arada en az 1 metre olcak
Olmaaazzzz jdxjxjd
Olur olur daha ilk buluşma ayoll 😄
Sarılma olsun hafif temas falan 1 mt çok 😂
Bence ilk buluşmada samimiyet sıfıra yakın olmalı ama yine de sen bilirsin kuzuşum 😘😂
İlk buluşmamda dediğin gibi yapıcam bebişim 😘😘
Oyyyyş kızçelerim beni dinleyince acayip mutlu oluyorum ben ya 😄😘
Seni dinlemicez de kimi dinlicezzz yerimmm 🥰😘
Aaaaayhhhh ben seni yerim bennn 💋
💋💋
Ayarında olmalı mesafe de samimiyet de..
başlarda mesafeli olunmalı ama ilerki zamanda samimi olunmalı bence
Kesinlikle mesafe saygı
mesafeli başlayıp duruma göre samimiyet
Kültür gereği mesafeli
Ortasini bilmek gerekir
Ne mesafeli ne de samimi davranılmalı
Mesafe her zaman iyidir, zarar gelmez.
İçinden nasıl geliyosa öyle
Ortası. Ne çok samimi ne çok mesafe.
Ne mesafeli ne çok samimi işte jdjg
İlk buluşmada mesafeli olunmalı.
samimi olunmalı mesafe sevmem ben