Selammmm pazarın ertesi ✌️
ilk buluşmasa mesafeli mi olursunuz yoksa samimi mi?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selammmm pazarın ertesi ✌️
ilk buluşmasa mesafeli mi olursunuz yoksa samimi mi?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Ben bunu samimi veya mesafeli olarak değil de, kendi adıma insan en çok mutluluk duyduklarını daha bi ağırdan almalı, aceleye getirmeden. Denge de muhteşem bişi kesinlikle. Gözlerden kalpler ❤️❤️ jet hızıyla uçuşurken zaten, sessizlikteki muazzam samimiyeti hiçbir mesafe durduramaz kanka 🍀🍀😃😃
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Daha önceden ne kadar konuştuğuna bağlı tanıştıysan üstünden çok zaman geçmediyse mesafeli olmak daha mantıklı ama tanıştıysan uzun zamandır tanıyorsan bir şeyler olduysa bittiyse mesafeye gerek yok bence direkt ilişkinin altıncı ayından başlayabilirsin kfkfkfkf
😅 acayip mantıklı ssjjs
Tabi kdjsjs mantık adeta fışkırıyor benden sjjdjdjd
Hayranım sana Reda
Uzun süreli ilişki sonrası ilk buluşmaysa görür görmez yapışırım valla mesafe falan umrumda değil sjsj
Bu ben 😅
Nerdeydin sen, kaybolma 😅
Ah ya, tabii biz tatile gidemeyince :D tatil amaçlı gittiğini şaapamadım
Modaya uyum sağladın he mi djdjd
Farkedildi, böyle pozitif, neşeli vs üye çok az 😃
Rica ederim 🌸🌸
İster istemez ilk kez buluşmanın bir mesafesi olur.. Heyecandan olsa gerek..
Gayet de normal bu bence.. Sonra atmosfere bağlı olarak daha samimi bir hal alabilir..
Teşekkür ederim bi'tanem..
Gel seni içime çekeyim.. 😘😊
Rica ederim birtanem 🖤😘
Cevap
60Cevap
Öncesinde edilen sohbete bağlı olarak mesafe ayarım olur. İlk kez tanıştığım biri ile mutlaka biraz mesafeli olurum fakat bu rahat konuşmama, kendimi kasmama ve olmadığım biri gibi olmam. Ben samimi cana yakın his sohbet bir insanım. Bu yaştan sonra beni kasacak insanlarla iletişimim olmaz. Ya da tanıştıran kişi veya tanistigim kisinin tavri ortam filan da çok önemli...
Hem ben niye biriyken ilk kez buluşuyorum, ayy kimseyle bukusmuyorum yeni insanlar tanımak filan istemiyorum.
Yiyip yuttum başlarım mesafesine
Samimi olunmalı
5 sene sonra ilk kez canlı gördüm ama ilk bulusma olabilsede biz 5 yılda zaten birbirimizi iyi tanımıstık. Sadece çok özlem vardı görür görmez sarıldım, oda kolllarımdan destek alıp havaya kaldırdı. Sözde ilk bulusma ama aşırı samimi ve güzeldi
Maşallah size ☺️
Öncesinde konuşmalar varsa yazışarak gerek sesli görüşme.. taraflar da birbirine samimi ve dürüst yaklaşırsa samimi olunur.
Önce el ele tutuşup yürünür, öpücükler de olur devamında
Bence bu ilişkinin uzunluk dönemine bağlı bir şey olsa hani ya biri ile sosyal bir ortamdan tanisirsin mesafe uzaktir aylarca konuşur samimiyet ortaya doğar ozaman mesafe uzaktir zor olur anca buluşulur ozamanki mesafe olmayabilir lakin 3 gün önce tanışıp ta buluştuğum birine illaki bir mesafe koyarim koyulmasida lazımdır sayın fenomen abla 😉😉😉
Biraz mesafe biraz da samimiyet olması gerekiyor. O ikisi arasındaki denge bulunursa eğer ilişki sağlıklı olabiliyor
İlişkinin süresine bağlı olarak değişir 1haftalık 1 aylık bi tanışma sonrasındaki ilk buluşmayla 8-9 aylık 1 yıllık veya daha fazla zaman sonra buluşma aynı olamaaz geçirilen süre zarfında insan zaten samimi oluyor her şeyini biliyor ve her halini istiyor haliyle ilk buluşmayada bu yansır, kasmaya gerek yok.
ne çok samimi ne çok mesafeli
dengeyi sağlamak lazım kanımca yoksa olmaz
Samimi olmalı...
Mesafeli olacağım biri ile buluşmam ki. Samimiyeti, vıcık viciklikla karıştırmamalı elbet... İnsan ilk buluşmada ister istemez hemen samimi olamayabilir, bu karşıdaki insandan alınan enerjiye de bağlı...
Bence samimi olunmali ve hatta o mesafeli ise onun da yelkenleri suya indirmesi saglanmali çünkü o gün belli edeceği istenmeyen yılışık hareketler daha sonrasında ortaya çıkınca ya sen degistin oluyor ya da icten içten kemiriyor insani
Planlı olan herşeye karşıyım 😅Kişi, yer ve dürtüler her şeyi değiştirebilir 🤍
Aynen öyle 😅✌️
Hem samimi hem mesafeli olunmalı diye düşünüyorum. Samimi olunmalı, çünkü bu tutum karşı tarafın daha az kasılmasını ve de rahatlamasını sağlayacaktır. Biraz da mesafeli olunmalı çünkü ilk buluşma yani. Sıfır mesafe olamaz benim gözümde.
Buluşma öncesi olan diyaloglar buluşmadaki mesafeyi belirler.
Ben bazen ilk karşılaşmada dudağa kısa bir merhaba öpücüğü kondurur, bazen sadece tokalasirim. Yani buluşma öncesi önemli.
Hemen samimi olamam ben, biraz mesafe olur aramda. Öyle de olmalı.
İlk kez görüştüğün birinin yanında bir anda fazlaca rahat tavırlar sergilemeye gerek yok.
Çok mesafeli olup arada soğukluk olmasından ya da aşırı gereksiz bı samimiyetten hoslanmiyorum. Doğal içten davranildigi zaman her iki tarafta keyif alıyor bence
Analiz etmek gerek
hemen samimiyet kurulmamalı
kendini kaptırınca karşındakininde
nasıl bir insan olacağını bilinmediği
için garantiye almalı
Nasılsan öyle ol veya neyi istiyorsan onu yap çünkü elinde sonunda gerçek karekterin kendini gösteriyor.
Şöyle olmalı böyle olmalı diye bir kural yok bana göre yani, ben öyle düşünüyorum. Planlı davranmamak gerek. O an içten nasıl geliyorsa öyle olunmalı.
İlk buluşmalar resmi olmalı herşeyin bir oluru gideri vardır tadını tuzunu kaçırmaya gerek yok herkes yerini bilmeli...
Mesafeli olunmasindan yanayim. Fazla sap sup insanlari sevmiyorum ilk bulusmada laubalilige gerek yok.
Mesafeli olmak istemem ama heyecandan dolayı o şekilde olabilir.. İkisinin ortası olmalı bence..
İlk aşk ise heyecan olur mesafe illaki olur zaman geçirince kademeli olarak artmalı dozuna göre ne az ne çok karşındaki ne verirse onu alır
Çok samimi olmak istemem ama fazla mesafeli durmak da istemem. Ortası iyidir.
Evet mesafeli olunmalı.
Et et'e değmemeli.
Not :Ellerden bahsediyorum 👋
İlk günden kucağına atlama. Mesafeni koru ama samimi içten ol
Kendini salicaksin ne olursa akisina birakmalisin. bu ilk yok olmaz diyenler sadece kendisini kandirir
Abla basim döndü allah askian begensen ne olur😂😂
Napim döndüyse kardo?
Tamam bişey yapma bende yapmam daha😏
iliiki süresine bağlı olarakta senin ne kadar hızlı ilerlemek istediğine bağlı
Karşıdakine göre değişir. Ama karşındaki nasılsa sen 2 katı ol.
ben fazla vıcık ılıskı sevmıyorum... mesafelı ve sevıyelı ılıskıler hosuma gıdıyor
Ben direk gidip ucağına otururum abi. Hiç uğraşamam öyle zaman geçsin falan 😂
Mesafeli olunmalı ama abartacak kadar mesafeli değil
Mesafeli olunmalı.
Konu bensem karşımdan aldığım enerjiye göre tavrım değişiyor.
Ağırdan satma olayı bana saçma geliyor bir an önce o tribi atlatıp eğlenceli kısma gelmek daha hoş😊
İlk buluşmada genel olarak daha yakından tanışmak amaçlı olduğu için mesafeli olunmalı
Buluşma öncesi arada gelişmiş olan ilişkiye ve ilerlemeye göre değişir durum.
Aslında kasıntı davranmamak gerek. Doğal olmak lazım.
Doğal olunmalı fazla da içli dışlı olunmasına gerek yok
bilemedim şimdik , çok kere olaya girmişliğim vardır benim ama ...
Ne samimi ne de mesafeli olunmalı. Ayarlı olmak önemli
Bence biraz mesafeli olmalı, temastan çok gözlem odaklı olmak lazım.
tabiki de mesafeli olunmalı. anlaşamayıp ayrılma da olabilir.
ikisinin ortası olması lazım ne çok samimi olup laçkalık olsun ne çok mesafe koyup iş görüşmesi modunda
Mesafe sadece ilk buluşmada değil herkese karşı olunmalı. Mesafe kendine ve karşı tarafa verdiğin değeri belirler fazla samimi olursan üzerler benim görüşüm tabi
Samimiden kastın sürekli temassa o zaman ben mesafeliyim
Sevgili istemem kanka buluşmaya da gitmem ohh kafam rahat yaşasın yalnızlık 😝
Mesafe iyi korunmalı. Samimi olunmalı fakat yersiz şakalar yapılmamalı.
Mesafeli olmak gerekir. Karşında ki insan seni ölçüp biçiyor ve tartıyor.. o yüzden ilk buluşma çok önemlidir :) daha doğrusu ilk izlenim çok önemli
Kişiye yere hislere göre değişir bu 1. buluşmadan yapmışlığım da oldu 10. Buluşmadan da yani değişir kesin bir kuralı yok
Hiç uzatmadan direk sevişmeli, sonunda olacak olanı ilk baştan yapmalı..
Ben son söylenecek sözü baştan söylerim aga
Temkinli olmak herzaman iyidir
Biber gazı var, tekme var, Tokat var, çakı var.. dikkatli olmak lazım
2 secenek sunulmus ama bence ortasi ne cok samimi elele tutsma vs gibi dsinda ileri gitmemeli bence
Niye mesafeli oluyoruz Sevişmek için buluşuyoruz zaten
Samimi olmak düşük eğitim seviyeleri için zafiyet oluşturur.
Kibir kuşanılmadan, mesafeli duruşları seviyorum.
Nasıl içten geliyorsa öyle olunmalı
Evlenesiye kadar hiçbir şey olmasın
Ben mesafeli değilim yapışkan gibiyim 😀
Nasıl başlarsa öyle gider
İkisinin arasını tutturmalı
Genelde sevişirim çünkü amaç bu olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?